"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 231
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА
Препоръчвам и двамата а пък ти избираш обстановката! Успех!

Е, и в заплащането има голяма разлика.

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

# 151
Честит празник на всички празнуващи!МНого здраве и късмет![/size]
Вени,що не свиркаш,аз със моите отсъствия така и не съм разбрала,че си започнала да пишеш при нас!Специални поздрави от половинката на вашето семейство!Ама не трябваше ли още една лентичка да сложиш Laughingхайде,време е вече!Я,кажи с какво работно време си,че май ще се наложи да взема все пак украса!По принцип утре ще бъдем само с моите родители,ама без торта не става,а във вторник ще е детското парти!Днес се поразходих и май след малко ще запретна ръкави.Големи кожодери тези хора.Някаква глупава сметанова торта не по-малко от 15лв.За нас ще купя малка тортичка и само за снимката ще у сложа украсата,а за децата ще направя голяма.Аз за нея имам картинка от вафлени кори и ще я сложа!

# 152
Здравейте на всички стари и новопостъпили членове в темата за Разград.
Ха, за много години!!!
Тези дни бях на работа, а и от 01.01.2008 съм болна, така че минавах само да ви чета.
Честито на всички именници, да са живи и здрави  bouquet

# 153
Честито на всички именници и от мен  Hug
На всички болни пожелавам бързо възстановяване.
plampetq,отивам да те запиша в нашите редици   bouquet
eganeva ,добре дошла и на теб   bouquet.Ако искаш да те запиша сред нас дай рождена дата .

# 154
Привет   Hug
Честито на всички именници и от нас

# 155
Бени ще чакаме снимки Grinning

# 156
Може ли да се запиша...  Blush
Аз съм си от Разград, но сега не живея там, обаче пък може да ме довее юнския вятър и да се върна там за раждането...
терминът ми е за 28.06, първо бебе.
Та затова се и записвам де, ако можете да ми дадете информация за разградското родилно...
Простете, че не прочетох всичко, вероятно има някъде по темите, но пък много сте изписали... и сами линк ще свърши работа Simple Smile
Благодрая!
  bouquet

# 157
Добре дошла при нас offioly.Дано то е приятно при нас.
Аз нямам лични наблюдения за Разградското родилно,но не ти препоръчвам.Аз никога съм нямала намерение да раждам в Разград Naughty.Родих в Кубрат и съм страшно доволна Peace
Предполагам ще се включат мамите раждали в Разград и ще ти кажат повече  bouquet

# 158
offiolyДобре дошла     bouquet
Ако имам 2 дете няма да го родя тук.Тука само пари искат и нищо не правят без малко да уморят малкия от некадърност.Един термин не могат да определят.Малкия се роди по рано заради тях.

# 159
Цитат
[.......Я,кажи с какво работно време си,че май ще се наложи да взема все пак украса!......

Специали поздрави и от мен на Чоко и мъниците. Аз ще взема фигурките на работа - там съм от 8.30 до 17.00 часа, който и да мине .. все съм там Laughing. Още сега ги слагам в чантата/за да не забравя./

А за втората лентичка - дъъъърта съм вече. Crossing Arms Whistling

А, и честит имен ден на всички именици.  bouquet

Добре дошла offioly   bouquet

# 160
offiolyдобре дошла   smile3525
аз раждах в Разград и беше тежко раждане,ако  мъжът ми не беше излязъл  познат на единия доктор детето нямаше сега да е между живите,тоест ако  си платиш МОЖЕ БИще останеш доволна,но не пренебрегвай МОЖЕ БИ-то,защото имам познати, които са си платили и също са недоволни, това е моето мнение другите мами  може да имат други впечатления за раградските "доктори" #2gunfire

# 161
  • там нейде .............
offioly добре дошла  bouquet

Само не разбрах - защо при положение, че си в София ще раждаш в Разград???? В София мисля има по добри клиники - частни и не. Има и по голям избор от добри лекари Peace

# 162
Мойта работа е една... Аз засега си имам лекарка тук, вярно в частна клиника е, но съм доволна, и смятах там да си раждам; обаче понеже мъжът ми пътува, сега се оказва, че няма да го има целия девети месец, т.е. ще съм съвсем сама, и ако тръгнем да се раждаме преди термина, ще трябва да се оправям сама; а направо не ми го побира акъла как ще се дотътря до болницата, особено ако е през деня, и има прослувутите задръствания... А и целия месец трябва да седя сама като кукувица, и да си чакам. Това ме кара да се замислям да се прибера в Раград, родителите ми живеят в къша до парка, и е на две минути от болницата, а и няма да съм сама. Но това все още се обмисля. Иначе там си ходя редовно при д-р Озиолор, той е израждал и брат ми преди 15 години, и с майка ми сме доволни от него. Затова мислех да говоря с него, ако може при него да си раждам, се надявам че няма да има проблем, но иначе и аз незнам... Затова реших да потърся актуални впечатления от вас!
Благодаря!

# 163
д-р Озиолор, Не-знам как може да си доволна от него.Точно той ми каза,че от Мишо няма да стане човек.А сега е на 1 и 3 месеца и е едно страхотно дете.А той не-искаше да го качва в недоносено а направо да му пише смъртния акт.А на този човек платих 300 лв.3 дни бях в болницата не ме погледна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 164
 newsm78 аз затова реших да потърся повече мнения преди да реша, благодаря!

Иначе как е в Разград, оправят ли се вече пътищата?

Общи условия

Активация на акаунт