"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 218
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • там нейде .............
offioly а не може ли майка ти да дойде при теб последния месец?

А тук всичко бавно се нормализира ......

# 166
  • Разград
Ще пробвам да ви кажа НАЗДРАВЕ, ама ако не се получи това с картинката да знаете какво съм имала в предвид  Embarassed

# 167
Да, и тва го обмислям, вариант е, само че за момента живеем в една стая, само с едно легло, и няма дори място за спане на пода... Не че няма да се справим, но това ми е по-краен вариант Simple Smile
Ох, извинете че обсебих темата с моите си грижи! Те не са чак толкова сериозни... Благодаря ви отново!
А иначе за който и лекар да попиташ, за която и болница, въобще в цялата страна, се получават мнения от двете крайности... започвам да си мисля, че всичко е въпрос на късмет, на стечение на обстоятелства, а не би трябвало да е така, не и когато говорим за такива неща като раждане на дете! Какво ни е криво все в цялата система, че трябва да сме изпълнени със страх, вместо с приятно очакване! Аз по едно време бях започнала да си мисля да си намеря акушерка и да си раждам в къщи, такива неща чух... Ама и това не е решение.
Тук в София изглежда че има повече избор, но пак е така - за всяка една болница (вкл.частна) се намират толкова ужасни отзиви, че човек не знае какво да реши...
А по принцип към края на годината ще се установяваме да живеем в Казанлък с моя мъж, та той направо ми забрани да раждам там, понеже лекарите били "убийци"...  Направо да му се изправят на човек косите като започне да се интересува...

Благодаря отново за вниманието, което ми отделихте!

# 168
Вени,все пак някой ще мине!Още не е известно кой,защото големия се опитва да се разболява и утре ще го оставя в къщи,ама някой ще се добере до теб!
offioly,аз две деца съм родила и двете в разградската болница и съм доволна.От тукашни лекари имаш избор,макар и много малък.Значи за да те гледат трябва да си платиш непременно.Аз големия го раждах при МАтеев-много мълчалив,граничещ с борсук,обаче специалист.Пък то като се замисля по време на раждане не ти се говори много.Малкия се случи при Андреев-всички платили си са адски доволни,аз също защото той ми спаси детето,но мисля,че в ситуация се шашка!И последния избор е доктор Романова-според мен е много свястна лекарка,а напоследък доста често я ангажират за раждания!Всички останали са...КАквото и да избереш,обаче трябва да си подготвена за мизерничка обстановка,няма нищо общо с частните болници!

# 169
Зоре,ти само по една чаша бира ли пиеш?По една за всяко бебе трябва!Или поне аз така правя.

# 170
Хеййй ,Мирка радвам се че те виждам горе на балкона  Hug  Hug  Crazy

# 171
Честит имен ден.Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!     
  честито на всички именици             

# 172
  • Разград
Зоре,ти само по една чаша бира ли пиеш?По една за всяко бебе трябва!Или поне аз така правя.
Абе аз въобще не пия откакто забременях, дори и кафето съм спряла smile3518. Ама исках да кажа наздраве и да пробвам това с картинките. Оказа се че най-после и аз го умея с малко по-вече обяснения  (какво да се прави Български реотан с Албанска жичка)smile3503

# 173
Само се записвам.После ще пиша....  bouquet

# 174
  (какво да се прави Български реотан с Албанска жичка)smile3503
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 175
Аз се оттеглям да къпя малкия но ще ви наглеждам.  bouquet

# 176
polly, ceci_s, Mirkata, offioly и 1 Гост преглежда(т) тази тема.      
Маи всички стоят и гледат от балкона слизайте доло.

# 177
offioly Добре дошла сред нас   bouquet
Аз съм долу бе  Whistling

# 178
Какво е това с балкона?  Joy

# 179
Какво е това с балкона?  Joy
Ей там горе виждаш ли ни каде сме наредени .....колко хора разглеждат темата ,е те това е балкона   smile3503

Общи условия

Активация на акаунт