"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 189
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
За много години!!!

Честит първи рожден ден на Нико на Бен!!! Да е здрав, весел и да слушка мама !!!

Честит имен ден на всички именници от вчера и днес !! Да им е здраво името  Heart Eyes

Ние уж успешно се сборихме с висенето пред ясли и градини.. В Рз ходят по къщите да записват децата, но тук висене на опашки и нерви #2gunfire

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 23:34 от KOTE

# 211
Благодаря на всички за поздравите!
Мама на Мони,ако си решила вече да захранчваш не е късно,но ако имаш възможност е по-добре да захраниш поне на 5 месеца.Аз захраних Нико на 6 навършени и не съжелявам.Има много теми за т.нар.късно захранване.Прочети,помисли и после действай!Това е много важен период от развитието на детето и те съветвам първо да се поровиш за и против късното захранване!

# 212
и аз да почерпяето и сладичко
п.п.нечерпя с алкохол,че доста е раничко май  newsm78

# 213
maia_a,мисля,че и с теб се познаваме.... newsm78.Не работеше ли някъде около центъра?Миналата година си взе едно синьо боди от мен и тогава ми разказа историята за близначетата...... Hug

# 214
  bouquetЧестит първи рожден ден на Нико  bouquet

За мама Бени

# 215
Момичета да ви се оплача.Купихме си столче за кола от продавалника.Преди 5мин.ми го донесоха и явно от куриерската фирма са го тряснали някъде и пласмасите му отдолу са се натрошили.Дори не знам за какво се използват ама вече ги няма #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 216
  • Разград
Ами Мирка май да, ама аз тогава работех в Бингото. Сега се сетих откъде си ми позната, защото разглеждах снимките на почти всички. Всички сте много сладки и особенно децата.  newsm30

# 217
  • Разград
Честит Имен Ден на всички именници! newsm51
Нека името ви свято носи радост по Земята. Нека звънкият ви глас носи музика сред нас.  smile3501

# 218
  • Разград
Много ми се иска да ви изпратя някоя и друга картинка, ама като не мога. tantrum

# 219
Честит първи Рожден Ден на Нико

Да си усмихнат и здрав ,
много щастлив и със късмет !
Безгрижно детство, весели,шумни детски игри
и много подаръци на днешния ден !

За мама:

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 17:11 от polly

# 220
Честито на всички именници

Желая им много здраве, късмет, пари, любов и купони до зори

# 221
Момичета да ви се оплача.Купихме си столче за кола от продавалника.Преди 5мин.ми го донесоха и явно от куриерската фирма са го тряснали някъде и пласмасите му отдолу са се натрошили.Дори не знам за какво се използват ама вече ги няма #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз да ви кажа - от тоя Продвалник се разочаровам за пореден път - или аз съм карък или- все попадам на такива стоки - като ми дойдат - опа - все нещо изкача - много некоректно!!!!
нес зех едни обувки - не можах да ги обуя - извади им се ципът - повече нищо няма да си купувам !!!! Винаги си спестяват по някоя истина- и ти колко даде за тоя стол - не може ли нищо да се направи???

# 222

Аз да ви кажа - от тоя Продвалник се разочаровам за пореден път - или аз съм карък или- все попадам на такива стоки - като ми дойдат - опа - все нещо изкача - много некоректно!!!!
нес зех едни обувки - не можах да ги обуя - извади им се ципът - повече нищо няма да си купувам !!!! Винаги си спестяват по някоя истина- и ти колко даде за тоя стол - не може ли нищо да се направи???
40лв. с пощенските 50лв.
В Еконт казаха,че тя се е разписала,че опакавката е недостатъчна.Значи отговорността е нейна #Cussing outСега събирам смелост да и звънна по телефона. ooooh!

# 223
  • Разград
Ами звънни и и не я жали!  smile3514 Аз смятам че в тоя продавалник като продават не са много коректни и не казват много неща за продуктите, стоките или каквото продават.

# 224
Олеееее, Пуфи ! Много е гадно това. Sad Аз заради това не купувам без да съм видяла с очите си.

Общи условия

Активация на акаунт