"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 186
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Ами звънни и и не я жали!  smile3514
newsm10 Мммм, да. Поне малко от малко ще ти олекне.

# 226
  • Разград
Това е за всички именници и за рожденника и за неговата мама! Най-накрая и аз успях. Зори благодаря много!

# 227
  • Стара Загора
Да повторим правилата...явно не се четат...камо ли да се спазват.

Цитат
Максимално допустим размер на изображения в подписите:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 200 пиксела

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Ще си ги оправите ли сами или да казвам по именно...днес на бързо минах през темата ви...поне пет големи картинки в постингите и два потребителя с по-големи подписи.

# 228
честит имен ден на всички именници!!!

# 229
  • Разград-София

Ми аз казах ама кой да слуша  Rolling Eyes

# 230
Пуфи много съжалявам че се е получило така със столчето  ooooh!.Обади си на жената,може  пък и да се разберете някак.

# 231
  • Разград
Добър вечер мили мами! Аз в момента готвя и отскачам от време на време. Че трябва и да се хапва понякога.   chef

# 232
Честит имен ден на всички именници днес!И понеже аз имам голям повод да почерпя  Embarassed-нали не всеки ден е ИВАНОВДЕН   Хайде наздраве и да ви е сладко

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 21:02 от icipici1

# 233
Аз допреди малко готвих   chef
Сега гледам "Стани богат",клипчета по вибокса и ви хвърлям по един поглед  Flutter
Всички се изнесоха(майкини на Иванов ден ,Милен по работа ) и ние с Мони сме сами  Party ,той се реди магнитчета по хладилника а аз  се правя на Наполеон  Joy
Да ви поздравя с една много хубава песен цък

# 234
Наздраве и от нас icipici
Мерси за почерпката .

# 235
Ициписи, горе Хера вилнее, а ти под нея мяташ катми широки 600 пиксела при допустими 470. Що?

# 236
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  НИКО!ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ЗДРАВ!ДА СЛУШКА МНОГО МАМА И ТАТИ,А СЛЕД ГОДИНКА ЩЪРКЕЛА СЕСТРИЧКА ДА ИЗПРАТИ!За мама Бен  с любов от мен :

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 21:06 от icipici1

# 237
Дами  и аз  ги схванах тез картинки,но нали знаете б doh ето ви и винце за вечерята

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 21:08 от мама на Мони

# 238
Аз минавам само да ви видя.Че днес в магазина беше 8 градуса и съм се схванала цялата.Отивам да се завия и сладко,сладко да се гушкам с Лъчка. Party

# 239
 Joy Мерси и на теб мама на Мони
Аз забравих да те питам на кърма ли сте ?Ако да ....аз не бих бързала със захранването .
А и защо всички бързате толкова много?Малката е едва на 4 мес и 2-3 дни?
Мирка лека и топла вечер ти желая.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт