"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 208
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • там нейде .............
За тези,които се интересуват пъта Разград-Варна е проходим(при зимни условия).От тук до Шумен нямало проблеми,но някъде на магистралата отбивали движението по стария път!
Плами,сега почивай,че после...аз нямам близнаци,ами породени деца и вече съм омаяна от грижи.Купона е безкраен,а малкия все още не тръгнал сам!
Пък за среща за сега пасувам.Вечно имам дете с мен,така,че трябва да е малко по-човешко времето!
Имам и питанки:какви,т.е каква марка блатове за торта да си избера и от къде да си купя украса за торта(захарни фигурки или нещо такова)?

Бен, готови блатове аз съм ползвала, но не съм очарована много от тях.... А за фигурки провери в Мирената или там дето правят тортите на Ванесата (на улица Венелин ама кой номер беше newsm78 не се сещам Embarassed ) уф ма и аз дадох едно обяснение........
За кога ти трябват фигурките? Ако имаш време може да поръчаш по нета в темата за тортите в готварския има разни сайтове.
за блатове те съветвам да си ги направиш сама - пандишпановите се правят лесно и са вкусни Peace

# 61
  • там нейде .............
Зори, секциото няма ли да е в МД?

# 62
За тези,които се интересуват пъта  Разград-Варна е проходим(при зимни условия).От тук до Шумен нямало проблеми,но някъде на магистралата отбивали движението по стария път!

Благодаря, аз мисля да пътувам за Разград след 15 януари.
Ама дотогава предполагам, че ще се оправи.
Дано не завали пак Praynig

# 63
Ето и нашите данни:) Пламена-14.12.1973год тати Младен-5.08.1974год .Сина ми Павел 03.03.1997год всички сме от разград термина ми е на 15.05.2008 год.близнаци
Аз си почивам момичета но и ми писва все в леглото:(
Радвам се че има още една мама с близнаци:))Зорка ти къде ще раждаш секцио?И къде ходиш на консултация?

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 15:35 от plampetq

# 64
Бени и твоя малчо ли още го е страх да се пусне като Габи newsm78
Бени знаеш ли нещо хомеопатично за нос newsm78или нещо което помага освен Виброцил и лайка Sad

# 65
  • ВАРНА

еееееее, като завали - ще отложим пътуването. Laughing

# 66
тортите на Ванесата (на улица Венелин ама кой номер беше newsm78 не се сещам Embarassed ) уф ма и аз дадох едно обяснение........
На  Ванеса цеха не работи,затвориха преди около 2 мес.  Naughty
Готови блатове съм вземала от квадратните (те са по вкусни -- тип бишкотен блат са) но те май изчезнаха от пазара  newsm78 .Не знам на коя фирма са ,опаковани са само в целофан.Ако не се лъжа са единствените квадрати блатове на пазара,няма как да ги объркаш,ако все пак намериш от тях.
Кръглите са си направо гадни,внос са ,но фирма пак не знам .
Ако не ти се занимава да правиш блатове (и времето ти е силно ограничено) има едни торти jotis ,чувала съм добри отзиви за тях но така и не съм ги пробвала(сдобих се с цели 3 кутии със сметана на която срока на годност силно наближава и трябва да ги свърша)тези торти си имат всичко блатове ,кремове ти прибавяш само мляко и сглобяваш тортата.Не са скъпи около 7-8 лв.Пак казвам не съм ги пробвала лично.
Захарни фигурки знам че има в Кауфланд,ако пътуваш към Варна провери в техните магазини.В Била-Разград има само от малките кръгли перлички и шарени пръчици.
Малки играчки за украса имаше (поне 4 мес не съм ходила там -идва ми далеч-и незнам дали в момента има) в хранителния магазин на Ларгото .Горе който е до бившия кореком.
Правила съм украси за торти на племенницитен и с истински играчки(измити добре естественно).

# 67
  • София
Здравейте, момичета!
Честита Нова 2008 година!Нека да ни донесе много здраве и щастие на всички!
Не съм писала отдавна, но точно преди Коледа се прибирахме до Разград по неприятен повод.Баба ми почина.Много ми е мъчно. Cry За това не се и обадих за събирането на 23,12.
Дано някой друг път като се събирате да съм си в Разград и ще дойда да се запозная с тези , с които не се познавам.
Добре дошли на всички нови мами  bouquet
На Бъдни вечер и Коледа беше малко тягостно , но Нова година се получи добре.Едно приятелско семейство с детенце дойдоха в нас и децата ни забавляваха цяла вечер.Ще покажа снимки после.Успях да ви изчета отгоре-отгоре.Много сте писали бе.Разгледах и снимките от събирането, личи си че е било хубаво.
Гичева, не те познавам както си мислех.Но мъж ми позна мъжът ти от техникума.Май са били съседни курсове.
На работа не ми се тръгваше въобще, сега има много работа по годишното приключване , а и една галимация , че ни се смени шефа.
Друго ново при нас май няма.
Черпя по едно следобедно кафе   food010

# 68
Бели Ружи искрени съболезнования за баба ти,трудно е когато загубиш любим човек.  Cry

# 69
Мами нищо не казахте за една срещичка поне на кафенце да се запознаем.

# 70
  • ВАРНА
Бели Ружи, съболезнования за баба ти!!!  Sad

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 15:42 от eganeva

# 71
Ружи искрено съжалявам.Мойте съболезнования Praynig
Аз срещата аз съм за,ако е с децата трябва да се оправи времето newsm78

# 72
Аз ще съм сама ако евентуално се навиете.Мойта е малка да я разнасям по заведения.

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 15:44 от мама на Мони

# 73
Бели Ружи приеми и моите съболезнования. Cry

# 74
Ружи съболезнования,и аз наскоро загубих близък(леля ми) живота е ГАДЕН cry

Общи условия

Активация на акаунт