"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 198
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте ,момичета благодаря за топлото посрещане:)) Сега за мен Simple Smile казвам се Пламена на 34 год.имам син Павел на 10год.на 3.03.1997год става на 11.Нашия тати се казва Младен на 33год:)За съжаление не е при нас а работи в лондон и на празниците си бях ме сами:( Ми това е май за мен не се сещам друго Термина  ми  е на 15.05 ще раждам секцио в МД Варна още не съм избрала дата.
Завиждам ви че ще ходите на кафе SadАз немога да излизам в тая зима Sad красиво е но...не е за менКвато съм топка сега ако падна ще заприличам на снежен човек:)

# 46
  • ВАРНА
Квато съм топка сега ако падна ще заприличам на снежен човек:)

Хи-хи, децата ще ти се зарадват!

smile3534 smile3533

# 47
дааааа. сина ми сега излезна да се пързаля писна му и на  него все вкъщи

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 12:40 от plampetq

# 48
оф колко думи съм изтървала Simple Smile) исках да кажа му писна в нас:)затворен

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 12:41 от plampetq

# 49

Още една бъдеща мама на близнаци.

А коя е другата?
 Grinning
Другата бъдеща мама е Зорница. Grinning

Благодаря!!! Grinning
А Зорница регистрирана ли е във форума?

Петиииииии, ще си имаш компания!

newsm44 newsm10
да регистрирана е виж на 1 страница където пише НИЕ

# 50
"исках " де леле ужас айде спирам да пиша че пиша само с грешки Simple Smile Взех Еви да чистя докато го няма Павел:)) ма май нестава да правя 2 неща едновременно. Чао от мен и целувки

# 51
  • ВАРНА
Взех Еви да чистя докато го няма Павел.

Не се преуморявай. Hug

# 52
  • ВАРНА
да регистрирана е виж на 1 страница където пише НИЕ

Ооооо, благодаря, видях. Grinning

# 53
Здравейте мацки. Hug
Добре дошли на всички новички. newsm44  bouquet  bouquet
Ама старичките де се губят newsm78 newsm78 newsm78

# 54
  • Разград
Добре дошла на новата мама plampetq и от мен  Hug. Радвам се че ще има и друго мамче с близнаци. Моят термин е 20.06, но секциото ще бъде по-рано (първата седмица на юни, стига бебоците да не решат да се появят по-рано newsm78). Не сме уточнявали датата нито клиниката все още - все си мисля че има време. Пола също е неизвестен-надеждата ми беше сега на 15.01 да видим нещо, но щом при теб в 5-тия нищо не се вижда едва ли ще видят при мен в 4-тия  Thinking.

# 55
Ама старичките де се губят
Привет и от нас  Hug
Ами Пуфи мисля че нямат нет  newsm78

# 56
Ама старичките де се губят newsm78 newsm78 newsm78
Аз тук  Flutter
plampetq ,дай моля те дати на раждане за да ви запиша сред нас.А за това ,че по празниците сте били без татито -напълно те разбитам и ние бяхме така,но нашият тати е в Испания  ooooh!.Имам надежда ,ако не лятото поне есента вече да сме заедно  Praynig Praynig Praynig

# 57
  • ВАРНА

Добре дошли на всички новички. newsm44  bouquet  bouquet

Благодаря!
Аз, за съжаление, все още не съм мама, но се надявам
в най-скоро време и това да стане. Grinning

# 58
За тези,които се интересуват пъта Разград-Варна е проходим(при зимни условия).От тук до Шумен нямало проблеми,но някъде на магистралата отбивали движението по стария път!
Плами,сега почивай,че после...аз нямам близнаци,ами породени деца и вече съм омаяна от грижи.Купона е безкраен,а малкия все още не тръгнал сам!
Пък за среща за сега пасувам.Вечно имам дете с мен,така,че трябва да е малко по-човешко времето!
Имам и питанки:какви,т.е каква марка блатове за торта да си избера и от къде да си купя украса за торта(захарни фигурки или нещо такова)?

# 59
  • ВАРНА
За тези,които се интересуват пъта  Разград-Варна е проходим(при зимни условия).От тук до Шумен нямало проблеми,но някъде на магистралата отбивали движението по стария път!

Благодаря, аз мисля да пътувам за Разград след 15 януари.
Ама дотогава предполагам, че ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт