"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 184
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Тедка аз също бих те посъветвала да не бързаш толкова много аз малката я записах на шест и половина месеца(така ни посъветва нашата педиатърка),правих и вкъщи пюрета,но пък вие сте на изкуствено хранене, така че по добре се консултирай с педиатърката ви

# 241
  • Стара Загора
Ициписи, горе Хера вилнее, а ти под нея мяташ катми широки 600 пиксела при допустими 470. Що?
Явно трябва по-силен замах за да разберат някои потребители правилата а именно
Цитат
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Това го пиша за последно...считайте се предупредени пък който иска да пльоска катми /туй ми хареса Вълчо Mr. Green/ Аз не съм сложена тук да дъвча и да точа едно и също нещо постоянно и то на едни и същи хора.
Лека вечер на всички.

# 242
  • там нейде .............
Добър вечер  Hug
Да почерпя за двамата ми именника
за пиене, и малко водка и за разреждане и мезе ядки, торта

# 243
  • там нейде .............
Оооооо Мирка добре появила се Hug Hug Hug

# 244
Мммм днес добре хапнахме,пийнахме...мерси на всички -друго си е когато има повече да черпят . Wink
Хера не се обиждай не го правим нарочно(по скоро от незнание  ) ще се опитаме да спазваме правилата   Hug
Лека лека нощ на всички

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 23:19 от polly

# 245
Хера,да попитам това ли е единствената тема,в която точно на иванов ден правилата са нарушени? Аз също намирам за ненужно слагането на безброй картинки,всекидневно,обаче е празник.Опитах се да намеря забележка към цялата тема някъде,но намерих само към определени потребители и то за подписи!Моя е вината,ама аз не бях прочела това за големината в постовете!Разходих се по много теми и на много потребители и видях ама много нарушения!
И ако може някой да ме светне как сда си ги изчислявам тези пиксели-на снимката ми пише 470 на 200!
Лека вечер на всички!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 23:25 от бен

# 246
  • Стара Загора
Ако ще и хасанов ден да е не ми пука. Винаги съм правела забележка когато видя картинка или подпис над правилата...но не съм слънце да огрея целя форум нали.

# 247
Няма ли кой да ми отговори на тъпия въпрос за пикселите,пък после аз пак ще говоря?

# 248
  • Стара Загора
Няма ли кой да ми отговори на тъпия въпрос за пикселите,пък после аз пак ще говоря?
На коя снимка пикселите са 470 на 200?

# 249
Ben и аз не съм много наясно с пикселите,но според мен щом пише 400 на 217 значи картинката е дълга 400 пиксела и висока 217.Дали е така обаче не съм сигурна.
Хера,тези пиксели и за началната страница на темата ли се отнасят?

# 250
Ауу Хера и аз съм в нарушение (бях де) Корегирах се, макар и късно

# 251
  • Стара Загора
Ауу Хера и аз съм в нарушение (бях де) Корегирах се, макар и късно
С теб ша се разправям на живо Twisted Evil
Пикселите се отнасят за всяка страница от форума...няма значение дали е първа или последна.

# 252
ами в такъв случай няма да правим начална страница на темите и то така се губи много от смисъла на форума(става дума за отчетните теми).Ако някой иска да прочете нещо в някоя по -стара тема ще трябва да рови назад в страниците на отчетните теми.... ooooh!

# 253

Пикселите се отнасят за всяка страница от форума...няма значение дали е първа или последна.
Ей за това ми беше думата!ТАзи тема от както я помня е изпъстрена с безброй картинки и до сега не е ставало реч(официално),че сме в абсолютно нарушение!Аз съм за правилата.Щом съм се съгласила,ще ги спазвам,обаче всички доста покъсно ги научаваме!Целия сайт е изпъстрен с такива гафове,няма да си правя ртуда да ги търся!
Снимката ми е 250 на 177,аз грешно съм изписала и продължавам да не съм сигурна дали нарушавам правилата!

# 254
такаааа аз съм готова с новата тема,ще има само 1 картинка на града.Остава да изпишете тази тема и да ми кажете какво ще е новото заглавия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт