Сняг се сипе на парцали,в Пазарджик през януари(17)

• 13 652
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
mother-of-pearl  самостоятелна работа в рамките на 10мин. се прави без предупреждение всички останали самостоятелни работи, класни, контролни и т.н. трябва да се предупреди ученикът.
Но  Gwen ти е дала много правилно решение на ситуацията ако г-жа Боева не ти обърне необходимото внимание , качваш се на по-високото стъпало в РИО.

# 256
С риск да ме охулите ще ви кажа - милата родна картинка.
Или - защо повечето учители по чужд език не си дават никакъв зор...
щото:
- всеки уважаващ себе си човек, който разбира професионално чужд език ще си намери къде, къде по-платена работа и реализация
- защото всеобща тайна е, че учители по чужди езици стават хора със завършено средно по език. Просто няма кадри, които са завършили чужда филология и да се примиряват само на една даскалска заплатка. Във всички училища най-трудно се намират учители по чужд език и се принуждават да взимат на работа нискоквалифицирани кадри.
Естествено не навсякъде учителите по чужд език са такива. Некадърници има навсякъде и по всички предмети. Но определено моето наблюдение е ,че в държавните училища повечето учители по чужд език не си дават голям зор. Дано не обидя някой...
Конкретната госпожа определено е направила супер гаф, заради който може дари да я уволнят - забранено е да се говори по телефон в час! Иначе писмено изпитване в рамките на 10 мин се прави без предупреждение.
mother-of-pearl, говори с въпросната учителка и и кажи какво мислиш относно методите и на преподаване. Ако не възприема - тръгваш нагоре по местата с три букви. Не пренебрегвай директора де - училището е супер снобарско Money
ще дам пример с една моя приятелка, на която детето и сега е в първи клас във въпросното даскало. Цяло лято тема номер едно беше, че е успяла с много връзки да уреди щерка си в училището и най-важното - ще учи с децата на бизнесмена.... и мутрата... и фирмаджииите..... И колко много се притеснява, че другите деца имали мобилни и тя трябвало да не отстъпва по скъпо мобилно устройство. потресох се, щото това беше най-малкото, което тя коментираше за причините да "уреди " детето си там. Не спомена въобще за преподаване, за учители и че детето и ще се учи повече там.
дано да е единичен случай или поне силно се надявам.
Не оставяй нещата така newsm10

# 257
Само да уточня: самостоятелната работа в случая е тест,който се е провел през целия учебен час, като е имало минути преди теста, да се разясни за какво е и ги е пуснала 10мин. по-рано, защото закъснявала за въпросната среща уредена по телефона..... Sick

Иначе:
Цитат
защото всеобща тайна е, че учители по чужди езици стават хора със завършено средно по език
  и при нас случая е такъв....

Тя директорката си ме знае от миналата година - тогава пък 'щото класната наричаше децата тъпаци и ги удряше с учебника по главите  #2gunfire

Абе, ако можете да си спестите "лукса" да си запишете децата във Батаклиев по-добре не го правете  Naughty Поне за началния курс е така, ще видим от догодина когато е в пети клас вече! Аз поне имам база за сръвнение. Никол в първи клас беше във "Васил Левски" - не съм усетила че имам ученичка в къщи - и класната и госпожата от занималната бяха на ниво  Peace
Мразя го това снобко училище учещо детето ми, че ако мама не дари компютър на класа, Никол ще е все под прицел  #2gunfire

# 258
Добро утро:) kaffeetrmker_2Станах аз по-рано за работа и реших да прочета  какво сте обсъждали  и така като се замисля(то ми е рано все още,но след време) и пари да ми дават няма да запиша детето си в такова училище,само защото е модерно или пък защото там са децата на еди кои си и т.н.То образованието ни и без друго е под всякаква критика,та да гледаме моди,да даваме куп пари (визирам доброволното спонсориране на училището) и накрая децата да трябва да ходят по частни уроци,защото в училище не ги учат.

# 259
  • София
За кое училище става въпрос,че май само аз не разбрах?!  Embarassed

# 260
А пък ние си имаме зъб Party

# 261
И аз мисля, че трябва да реагираш на такова поведение и отношение.Ако е за нещо друго както и да е, но щом става въпрос за децата ни...Много се ядосвам!Все по-често чувам за подобни, че и "по-страшни" случки в училищата.Що така тези учители (говоря за конкретния случай, не слагам всички под общ знаменател) си мислят, че могат да си правят каквото искат безнаказано?
Като не им се работи, като не знаят как да работят...да си търсят нещо друго.Аз самата също имам  педагогическа правоспособност, но за себе си реших, че на този етап няма да се справя и не искам да работя това.
Коментирай "случката" с учителката, ако удариш на камък давай по-нагоре.Все някой ще обърне внимание. Peace

# 262
Ted_, честито ви зъбче! Simple Smile
Първо ли е?
Сега да купиш нещо бяло, поредното суеверие, но защо да не му направиш подарък на малчо. Peace

# 263
така ли се прави? newsm78
това не го знам, а за купуване при първа възможност /защото с излизането сме леко затруднени  #Cussing out/

# 264
ted_честито зъбче  Stuck Out Tongue Closed Eyes!
Ние утре от 8.30 до 16.30 няма да имаме ток #Cussing out ще стоим на тъмно и студено newsm78 и как ще си шия гоблена? #Cussing out

# 265
  • София
Честито първо зъбче!
 thumbsup

# 266
Честито първо зъбче  Heart Eyes Тед

Въпросното училище е 3-то ОУ "пр.И.Батаклиев" (срещу театъра) а детето ми учи там, защото е на 20метра от блока ни. И по никакви други причини - и още когато я записвах бях с резерви. Нямах друг избор къде да я запиша когато я прехвърлих. До осми клас е училището и се моля преподавателите в горните курсове да не са такива.

Със сигурност няма да оставя така нещата  Naughty

# 267
Благодаря ви, благодаря ви на всички Hug
vivi75 как разбра че няма да имате ток newsm78 , днес тока при нас гасна 3-4 пъти и последния път ме ядоса защото и аз се бях въоръжила с гоблена #Cussing out
Някой сега ще каже тази бебе ли гледа или гоблени шие  Joy Joy Joy ама няма да е първия
mother-of-pearl действай по въпроса Peace

# 268
ted,на вратата на входа имаме залепена бележка Sad

# 269
ted,на вратата на входа имаме залепена бележка Sad
много кофти работа, не съм ми видяла ама може и да е имало незалепено и при нас като се знам колко съм разсеяна ooooh!
 Ама аз не съм се изфукала намерих време и възможност да отида на фризьор newsm68 и сега съм с нова прическа.

Общи условия

Активация на акаунт