След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 572
  • 576
  •   1
Отговори
# 75
Добрютро е от Пи!!! Тук е слънчево, но студеничко. Аз си режимствам, още не съм се качвала на кантара и все ми се струва като се попипвам, че не свалям, дано се лъжа, но ще устискам с любопитството до вторник сутрин. Успешен ден на всички!!!

# 76
Момичета да ни е честита 60 темичка с която почваме 2008г.

# 77
  • София
Интересно Jedira, менюто ти изглежда добре...Кри, Вещи, БачиHug  вие какво ще кажете?

Мен ме гонят от компа...до по-късно...  Crossing Arms

# 78
  • Пловдив
Жадира, трици не видях във вчерашното меню  Thinking Друго, което може да е причина - пуешкото филенце е соленичко, може от това да задържаш вода и оттам кг. да са в повече  Peace Хапването може да го увеличиш и още една закуска преди обяд да включиш  Peace На първо четене това забелязвам аз  Embarassed Щом обиколките спадат просто задържаш вода  Peace
Мише, аз също се впечатлих, благодаря ти, че го сподели с нас  Heart Eyes
Пи, привет и на теб  Hug

# 79
Мише, благодаря ти, може би това е новия Павароти, знае ли човек?
Наистина Жедира, добро ти  е менюто.

# 80
Благодаря ви,милички,радвам се,че сте тук и мога да разчитам винаги на съвета ви,това е голямо успокоение,иначе като тръгне безпричинно кантара нагоре още втората седмица веднага си казвам:Опа,това не е моята диета,после питам и като видя,че и при други нещата са вървели по този начин просто продължавам и чакам пак да тръгна надолу,за което съм ви наистина много признателна  newsm51

# 81
Момичета,възможно ли е да слабея без да свалям кг...не знам дали си внушавам,но ми се струва,че някои от дрехите ми са леко широчки,съвсем леко.Пети ден съм,позволявам си повечко отколкото трябва млечни,понякога дори необезмаслени и не знам какво ще става.... Кога ще започна и аз да свалям кг  smile3511  newsm17

# 82
  • Пловдив
Жедира  Hug
Пиле, имаш малко да сваляш, така че може затова по-трудно да става  Thinking Но ако е Дюкан - нека е Дюкан, т.е. без мазно  Naughty Иначе си е ВМНВД (високомазнинна нисковъглехидратна диета) Peace

# 83
Момичета,възможно ли е да слабея без да свалям кг...не знам дали си внушавам,но ми се струва,че някои от дрехите ми са леко широчки,съвсем леко.Пети ден съм,позволявам си повечко отколкото трябва млечни,понякога дори необезмаслени и не знам какво ще става.... Кога ще започна и аз да свалям кг smile3511 newsm17
И аз досега задавах същите въпроси,и затова след 4 П дни от днес съм на ПЗ,не знам дали тогава няма да почна да свалям кг  Thinking Но пък в последните няколко дни въпреки кантара ми се очерта такава коремна преса,че само си вдигам фанелката пред огледалото,такова не съм имала от 2години  Crazy

# 84
Момичета,възможно ли е да слабея без да свалям кг...не знам дали си внушавам,но ми се струва,че някои от дрехите ми са леко широчки,съвсем леко.Пети ден съм,позволявам си повечко отколкото трябва млечни,понякога дори необезмаслени и не знам какво ще става.... Кога ще започна и аз да свалям кг smile3511 newsm17
И аз досега задавах същите въпроси,и затова след 4 П дни от днес съм на ПЗ,не знам дали тогава няма да почна да свалям кг  Thinking Но пък в последните няколко дни въпреки кантара ми се очерта такава коремна преса,че само си вдигам фанелката пред огледалото,такова не съм имала от 2години  Crazy
Аз пък дори и като по-слаба и спортуваща никога не съм имала преса  jump, дали на стари години няма да ми се покаже  Thinking

# 85
Бре, да ви остави за малко човек и цял ферман сте изписали.....Отивам да ви чета и се връщам Rolling Eyes Rolling Eyes

# 86
  • Пловдив
Сваля се много повече на обиколки, отколкото на килограми. Просто вземате един шивашки сантиметър и се мерите. Ще видите, че резултатите надминават кантара. Всъщност това се вижда и по дрехите ви, не може да не сте го забелязали.

# 87
  • Пловдив
Но пък в последните няколко дни въпреки кантара ми се очерта такава коремна преса,че само си вдигам фанелката пред огледалото,такова не съм имала от 2години  Crazy
Браво, браво  smile3501 Не помня къде съм чела (може и във форума да е било) и не знам доколко е истина - че всеки има "плочки" на корема, но при някои хора са скрити от мазнинки  Rolling Eyes Браво, че твоите се виждат вече  Peace А и сега видях, че си почти на финала, затова може бавно да става и при теб  Peace Запаси се с търпение, не се сваля като в началото, ти имаше невероятни резултати и затова сега ти е кофти  Heart Eyes Дано сега през ПЗ се похвалиш с минуси  Hug

# 88
Бубе, Hug ти сега наваксваш заради дългото отсъствие, а?  Joy
Жедира, яж винаги, когато си гладна. Не бива да стоиш без да ядеш, когато чувстваш глад, защото тогава организмът започва да натрупва като запаси, всичко, което му подадеш, за да застрахова за бъдещи периоди на глад. А, ако се храниш на често и не усещаш глад, организмът ти си изгаря всичко, преработвайки го в енергия, която оползотворяваш на момента.  Peace
МишеShocked уау! Този човек е абсолютен талант! Пленяващ глас!
Пиле шарено, с този режим се свалят много повече сантиметри, отколкото килограми. Така, че е хубаво да се мериш периодично и ще видиш всъщност колко големи са разликите, макар кантарът да помръдва бавно надолу.  Peace А, тя Вещи вече го написала.  Hug

# 89
Бубе,Сън, Hug
Вещи,имам по единсантиметър надолу отвсякъде само за една седмица  Party

Общи условия

Активация на акаунт