След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 561
  • 576
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, мили дюканки.
Аз имам един въпрос дето му се чудя от доста време.
Имама проблем с водата, трудно ми е да се наливам с два литра дневно, а знам колко важна е тя.Та не може ли вместо чиста вода да си правя степчета на сок, нали така и така са ни разрешени.
Ако ви се стори въпроса тъп, прощавайте, ама книгата не съм чела и се надявам някой по-опитен да ме светне.  Embarassed

# 91
Добър ден на всички Дюкянки, вече 4 дена отминаха от началото при мен и резултатът е -3, както казах целта ми е 44-45,а в момента съм 49, така че съм много доволна и ще продължавам право напред до целта. От сутринта съм на една кофичка Култура кисело мляко и 2 кафета с подсладител Blush

# 92
здравейте, имам въпрос: възможно ли е през ударната фаза да се приемат стрити ленени семена?

# 93
Здравейте и от мен. Hug
Поздравления за новата темичка.  bouquetА снимките са.. #Crazy
Честито на всички с минусчета,все в същия дух да продължават.
Аз съм си режимна и днес имам още 500 гр. минус.Не мога да повярвам,че ме делят 4,500кг. от двуцифрените кила.Много се радвам,че ви открих момичета. Heart Eyes
Хайде стига съм ви досаждала,желая ви един режимен ден.

# 94
Здравейте и от мен!
Аз се замислям за трета фаза, защото вчера припаднах и вероятно организма си иска въглехидрати вече. И друг път ми се е случвало когато съм била на различни диети, но за разлика от преди сега бях много изплашена, защото бях сама на улицата.  Rolling Eyes
След няколко дни стават пет месеца откакто съм на режима. Освен това днес заковах 51 и ако мога в трета да сваля последното кило, ще е добре. Не знам....свикнах на втора и се страхувам ужасно да не кача в трета. Дайте съвет!

# 95
Добро утро, мили дюканки.
Аз имам един въпрос дето му се чудя от доста време.
Имама проблем с водата, трудно ми е да се наливам с два литра дневно, а знам колко важна е тя.Та не може ли вместо чиста вода да си правя степчета на сок, нали така и така са ни разрешени.
Ако ви се стори въпроса тъп, прощавайте, ама книгата не съм чела и се надявам някой по-опитен да ме светне.  Embarassed
Мила, въпросът не е тъп Naughty и аз съм в същото положение. Трудно ми е да се наливам с вода, защото например като хапна малко кисело мляко и стомахът ми се пълни, ако пийна малко вода - става ужас. Аз обаче често си правя степчета, слагам у водата витаминки , от тези разтворимите. Също пия чайчета и т.н. Идеята на течностите е да избегнеш запека, не нещо друго. Затова и досега при мен няма подобен проблем. От сутринта съм изпила 2 кафета и се чувствам чудесно, а честно да си призная и една капка вода не съм пийнала. Sick

# 96
Охх,благодаря ви,вече започнах да се отчайвам,защото не мърдам на кг... Важно е резултата да е видим.Най-неприятното е,че в къщи постоянно ми повтарят,че се храня много и често.Как можело така Sad уффф,как да обясня на тия хора,че трябва да се яде по няколко пъти на ден...Хранела съм се често и затова не слабея....

# 97
  • Пловдив
Кате, марш да ядеш  smile3513 Виж колко е часа, как стоиш само на мляко, дете  Naughty Иначе много си свалила, браво, но се опасявам, че е от неядене, а Дюкан е против това  Naughty Дано да греша, де, извинявай ако е така  Hug Напиши си примерно меню да я видим тая работа  Crazy
Сънсет, за степчето ще ти кажа лично мнение - слагам си по мъъъничко с киселото мляко, но не бих го пила вместо вода  Peace Чайчета пробвай, вода си приготви и пийвай по малко начесто, но степче (пак казвам лично мое мнение) не те съветвам.
Данида, честит минус и на теб  Hug Скоро ще станеш двуцифрена, браво на теб   bouquet Пиши по-честичко  Heart Eyes
Джини, мила, минавай в трета, ти отдавна си за там и то не е само мое мнение  Peace Я виж как свалят мацките в трета фаза, ще се свършиш ако отлагаш още  Hug
Водата е много важна

# 98
Здравейте и от мен!
Не пиша тези дни, защото  Embarassed Срам ме е и няма да казвам повече, всички разбрахте, нали?!
Вещи, пиши ме в трета фаза, моля те.Чак сега видях, че не си ме отбелязала.Мислех да се връщам на втора, но, засега, ще си остана на трета до 17.06. и после ще мисля.Благодаря ти предварително!  bouquet

# 99
  • Пловдив
Били, ти не само тия дни, много отдавна не пишеш при нас, но ти си знаеш най-добре.
Аз отивам да правя палачинки  Mr. Green На децата естествено, но накрая ще си направя и две режимни за мен  Party

# 100
Здравейте,милички Дюканки  HugДокато изчета какво сте писали вчера си направих 45мин тренировка на степера  LaughingИмам министепер,слагам го пред компа и си тренирам докато чета,2 в 1  Smile Аз нямам с какво да се похваля за съжаление,от 4 протеинови дни резултата е 1.5кг нагоре,пак добре,по едно време бяха 2  smile3516 smile3515 Явно или нещо не правя както трябва или такъв ми е момента,във всеки случай от днес започвам 3ПЗ,пък ако сваля повече през тях може да ги направя 5  newsm12
Жедира, спокойно, аз имах около 20 дни задържане, след това отново започнах да свалям.

# 101
  • Пловдив
Ухх, забравих да отговоря на Зелената ябълчица за лененото семе  ooooh! Моят съвет е през ударната фаза да се въздършиш, а после мисля, че може да приемаш  Peace Преди много време в старите теми четох, че някои от ветеранките приемаха ленено семе и имаха само положителен ефект от него  Peace Аз също го включих от съвсем скоро по малко смляно сутрин. Дюкан според мен не го позволява, но това е личен избор и аз така реших за себе си, мисля, че ползата му е по-голяма от вредата (ако изобщо има вреда, по-скоро няма) Peace Никой не агитирам, разбира се  Embarassed

# 102
Кате, марш да ядеш  smile3513 Виж колко е часа, как стоиш само на мляко, дете  Naughty Иначе много си свалила, браво, но се опасявам, че е от неядене, а Дюкан е против това  Naughty Дано да греша, де, извинявай ако е така  Hug Напиши си примерно меню да я видим тая работа  Crazy

Благодаря за съвета, след малко отивам на фитнес и като се върна започвам пак на пилешките бучета Party Ще ти кажа как ям през деня.

9:00 пилешко печено бутче без кожа разбира се.
12:00 кофичка кисело мляко
15:00 пилешко печено бутче
18:00 скумрия в собствен сос (консверва)
Като през целия ден изпивам и един литър прясно мляко 0.1 %
Вчера обаче вместо скумрия си направих омлет baby_neutral

# 103
Оооооо,реших!!!!!!!!!!Продължавам,явно е някакво задържане само....ще взема да спра млечните,само киселото млекце оставям пък да видим...

# 104
Sunset, аз бих те посъветвала същото, като Бубето.  Peace По-добре чай с малко подсладител. И вода - водата е много важна - чиста, натурална (минерална, изворна или чешмяна - няма значение)!
Кате, не стой гладна. Това не е Дюкан, дето го правиш.  Naughty Ще си върнеш после сваленото бързо-бързо и ще обвиниш режима съвсем незаслужено, а да не говорим колко си вредиш на здравето с тоя глад, особено на твоята възраст!  Peace Прясно мляко може да се ползва САМО като добавка - до 200-250 мл на ден!
GreenApple, може ленени семена, но намали количеството на триците. Например, ако ядеш 1 с.л. ленено семе, триците трябва да са най-много 2 с.л. за деня.  Peace Кажи ни нещо повече за теб. Недей само така задава въпросче. Заповядай в "клуба"!  Hug
БилиHug ще вземем да те "забравим" и теб  Joy Къде се покри?

Общи условия

Активация на акаунт