След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 573
  • 576
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Добро утро!   bouquet

Честит имен ден на всички! Да им е живо и здраво името!

КриHugмерси за кафето! Честито намаление! Ти май във 2ра фаза сваляше по-бавно  newsm78 Страшно се радвам за теб!!!

Сънче
, Hug мерси за почерпката! Да са ти живи и здрави!

Бубе, Зазу, Сузана, Вещи   Hug

# 331
Лейди, да ти е здраво и щастливо бебчето!  Hug  И ти също, мила!  bouquet
МишеHug Благодаря ти, миличка!  Heart Eyes
Вещи,  Hug
БубеHug Хайде още едно кафенце, че имаш нужда:

# 332
Добро утро на всички Дяканки!!! Laughing

Да са живи и здрави всички именници днес!!!

# 333
добро утро ,момичета!честит имен ден на всички празнуващи.аз току що се изтеглих и бързам да се похваля-вчера ми беше първи ден-92.600кг,а днес съм вече 91.100кг.честно да ви кажа гледам и не вярвам.сега като ми дойде едно настроение.......стигане нямам.безкрайно съм щастлива ,че ви открих.хубав ден ви желая!!! Hug Hug Hug

# 334
Честит имен ден на именниците и от мен.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 10:19 от Лорейн

# 335
Лолита, честито намаление!  Hug Продължавай в същия дух!  newsm10

# 336
Добро утро и от мен  Hug
Моля ви дайте идея какво да хапвам днес.Снощи буквално ми се повдигаше от яйца и обезмаслено сирене  Sick
Днес ми е 5-ти ден в първа фаза.Ще изкарам до четвъртък,когато ще мина в ПЗ за да си направя график-от понеделник до четвъртък П,после петък,събота и неделя ПЗ.

# 337
Честит имен ден на всички именници!Да им е живо и здраво името!

Честито на всички с намаления.  bouquet

# 338
Амбър, наблегни на месото - пилешко, пуешко, телешко, олекотена шунка, риба.  Peace От толкова много яйца и млечни можеш да си докараш някоя алергия.

# 339
  • Пловдив
Амбър, вчера те попитах, но явно си пропуснала - колко килограма имаш да сваляш? Защото смятам, че 9 дни са много, щом от сега ти се гади от режимните неща  Thinking По-добре си изкарай днес и утре включи зеленчуци, за да разнообразиш  Peace Иначе рискуваш да ти стане неприятен режиман, или още по-лошо - да си хапнеш нережимно  Peace По-нататък ще си нагласиш дните, сега включи зеленчуци  Peace

# 340
Добро утро и от мен!Минавам само да ви поздравя.Ще ходя на кафе и от там отивам да гледам:На всички именяци:Желая ви здраве и късмет!

# 341
  • София
Лолита, честито намаление, ето затова толкова си го обичаме Дюкан! Дава настроение и амбиция и като тръгнат килата надолу, няма спиране!
Мише, ами има нещо такова  newsm78 newsm78 newsm78 Не знам как се получава, понякога свалям набързо 2-3 кила и после задържам дълго време, в края на 2 фаза свалях по кило на 2 седмици, после в началото на трета качвах, сега пък свалям - иди го разбери!  hahaha Аз затова съм си режимна непрекъснато, пък ако свалям - добре, ако не свалям - чакам. hahaha

# 342
Честит имен ден на всички именици!

Кри,честито намаление   Hug
Аз все още нямам с какво да се хваля  Rolling Eyes
Лолита,честито минусче и на теб  Hug
Нали някой планираше Дюканска среща на 12.01,в София,бройте и мен  Heart Eyes

# 343
Добро утро и от мен! Hug
Честит празник на всички именници!
И тъй като бях зачезнала за 2-3 седмици  Sunglasses  искам да честитя на всички Новата година и да пожелая много здраве,радост и късмет и повече поводи за усмивки! Heart Eyes

# 344
  • Пловдив
Амбър, аз след първото ядене на месо, което ми омръзна за два дена, въпреки че много го обичам започнах да си правя супа. Сварявам месото, накъсвам го, застройвам с яйце и кисело мляко и ям. Хем не е само месо, хем си е напълно режимно, хем е по-добре за проблемите след това с малката стаичка.

Общи условия

Активация на акаунт