След празниците при Дюкан има наплив най-голям - 60 тема

• 26 535
  • 576
  •   1
Отговори
# 435
 PeaceПривет на всички HugИмам въпросче-нищо не намерих на първа страница-в позволени и не храни-за колбасите newsm78  и алкохола Laughing-в частност винцето-може ли или не и ако да ,в коя фаза?Благодаря предварително Hug

# 436
Блеки, по празниците се бях докарала до +1,5, но ме беше срам да си ги призная. Днес сутринта вече +-та ги няма, дори мъъъъъъъъъъничко имаше -. Това е, казах си го вече.

# 437
Тео, Вещи все казва, щом го няма в списъкъ на позволените храни, значи е ЗАБРАНЕНО.

# 438
И Дюки го казва - бъдете сигурни, че нищо не съм пропуснал в списъка на разрешените храни. Салами - не заради соята и всички останали консерванти. Алкохол - изобщо (всъщност май никоя диета не допуска алкохол...)

# 439
 SadАма то и в забранените не ги прочетох-затова питам,а наскоро ми дадоха един режим,много подобен на Дюкан,но от колбасите изришно забраняваха само кренвиршите и подобни Laughingзаради соята,а след петия или седмия ден беше newsm78 можеше по половин литър Mr. Greenвино даже HugОще съм в четене и  проучване на режимите  Rolling Eyesи не ми е ясно ако започна как ще устискам-особено без шоколад. ooooh!

# 440
Тео, аз преди Дюкан изяждах по 1 голям шоколад на ден, отделно вафли...пфууууу сега не си и помислям. А и много обичам плодове. Не прибягвам до бързите въглехидрати, защото сега гледам да не оставам гладна, а и кисело мляко+екскуиза+степче ми идва много добре като почувствам нужда от сладко. ааа и кола лайт, и степче с вода

# 441
Я да ви почерпя с печени пилешки бутчета да повдигнем настроението  Laughing

# 442
Ох направо се измъчвам с тази трета фаза, прав е Дюкан, че тя е най-трудна, когато са ти позволени малко повече неща и когато резултата е на лице всичко става още по трудно, до сега няма нито едни ден кото да съм направила както трябва по трета фаза, освен белтъчния ден, всеки ден виждам неща като например днес една шоколадова пуричка и си викам я да я хапна пък няма да ям картофи и ориз през трета фаза и така постоянно се заблуждавам, иска ми се едното да хапна за сметка на другото, а знам че не бива, единственото изкушение ми са сладките неща, направо не знам как ще я изкарам тази трета фаза Cry
Не се притиснявай!Давай смело!Аз когато започнах диетата ,пред мен имах само книгата.Четох,четох и май нищо  не разбрах. EmbarassedАма те започнах:И понеже ме беше страх направих това:Ударен режим:Закуска кафе малко по-късно пилешка пържола.Обяд пилешка пържола.Вечеря пак пилешко.Чат пат мляко и общо 3 яйца Grinning GrinningИ така си го изкарах -6кгВ смесеният режим включих телешко и риба,а вднитеПЗзеле,моркови,домати,краставици.Така беше 50дни.Открих форума и чак тогава започнах да си разнообразявам храната.Много стриктна бях и съм вече-14кгОстават още 2кг и скачам в трета фаза. #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 443
Фиона ,добре дошла!Радвам се ,че си си избрала като моята линийка. newsm68 newsm68 newsm68 Пожелавам ти успешно качване на кулата! newsm10 newsm10 newsm10

# 444
Перла, съвпадението е случайно - ще променя моята, защото всички тук сме уникални!
А до кулата, надявам се и вярвам, че ще стигна, но само с вас Kissing Heart

# 445
  • Пловдив
Здравейте пак     Бях на село (гала обяд  Mr. Green ) . Сега ще ви чета да гледам има ли нужда да вадя   

# 446
момичета, престраших се и почвам и аз че вече съм за зоопарка с тези мои размери  Cry
надявах се само със спорт и ограничения да има ефект, но той така и не дойде, а спортувам всеки ден
напазарувах си риба и миди от метро за ударния режим, а майка е купила пилешко и дробчета
понеже имам да свалям поне 30 кг ще се опитам да направя 10 дена ударен режим
искам да попитам воденички позволени ли са през ударният режим?
и освен това приемам фет бърнър и л-карнитин, мога ли да продължа да ги пия?

за сладкото че ще ми липсва не се притеснявам толкова, защотото напоследък съм си променила нещо вкусовете и не ми се дояжда често, но най-големият проблем който виждам ще е липсата на алкохол
много ми е тежко на работа и съм свикнала вечер по 1 чашка винце с плодове да пия зимата, хем да се отпусна, хем да се сгрея Simple Smile
лятото не пия, но зимата ми е станало такъв навик...
освен това съм и много непостоянна и не знам ще мога ли цял живот да живея с този режим
струва ми се твърде дълго
а осъзнавам че друг вариант за преборване на килограмите освен цялостна промяна на навиците няма
в къщи не ме подкрепят много, нито майка ми, нито приятелят ми, едната само мърмори, другият само ме бъзика...
ще разчитам много на вас!
пожелавам си успех и дано скоро има и аз с какво да се похваля!
това е за вас   bouquet

# 447
Епълче, аз като нова се втурнах да раздавам съвети, но.... за мен най-големият стимул засега е, че сланинките вече не преливат над дънките така, както беше преди 20 дни. babydust7

# 448
Вещи,има нужда... Embarassed

# 449
  • Пловдив
За теб вече видях и се подготвих Wink     

Общи условия

Активация на акаунт