Зимни хали вънка веят, а АПРИЛки хубавеят!!!

• 13 761
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Да така е най-добре, щом си я пазите от първото детенце няма смисъл да купувате нова.

# 136
  • Русе
Аз се завърнах от поредния пазар  Laughing !!!
Siska_r аз ходя при доктор Емил Тодоров в Транспортна болница.И аз за него съм чувала доста противоречиви мнения,но аз съм си много доволна от него  Peace .Ти при кого ходиш???
Момичета да ви питам нещо-какво мислите за тази количка http://www.shtarkel.com/m4.html   newsm78 ???Днес я гледах на магазин "Щъркел" и ми се стори  доста стабилна и висока.Дето пише,че гумите са надуваеми всъщност не са.На мен ми се струва доста стабилна и за сега май ще се спра на нея(ако не ме разобедите).
Малко по-късно ще пусна снимки на новите си покупки  Mr. Green .Сега отивам да ги фотам  Joy .
До после  Wink

# 137
Относно помпата за кърма , наистина на Авент казват че са най ефикасните, но пък не съм убедена че всички имат нужда от такава! Аз например и с двете бебета не само че нямах излишна кърма за цедене, а не стигаше! Първия път не успях да кърмя защото не знаех как да я стимулирам , а втория път след адски мъки се получи! Кърмих 7 м. , като съм изцеждала не повече от 10- пъти, никога не успях да изцедя небходимото за цяло хранене  количество! Ползвах помпа на НУк - тип спринцовка, но има същите доста по евтини!
http://family-bg.com/prX_279.htm

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 16:00 от veni-b

# 138
Да така е най-добре, щом си я пазите от първото детенце няма смисъл да купувате нова.

ето такава е     http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_13_192/products_id/1195
но е светло синичка
е ако беше счупена или повредена щяхме да купим нова , но при положение че е здрава няма смисъл
същата е като на Чико ако не ти се дават 1000лв.спокоино можеш да вземеш тази (300лв.)и едно столче за кола за 100лв.пак са 400лв общо  а не 1000лв.

# 139
Според мен единственото предимство на количките 3 в1 е че може да се монтира кошницата/ т.е. столчето за кола/ върху шасито на количката! Ако ви се налага да пътувате често с кола с бебето  и то заспи в кошницата, няма да се събуди като го вадите, а директно се закача в/у шасито, което пък ще е супер олекотено за сгъване! Но си мисля че за нашите пролетно-летни бебета е абсолютно излишен коша за количка! Когато дойде зимата те ще са доста големи за него , а в жегите е излишен!

# 140
Според мен единственото предимство на количките 3 в1 е че може да се монтира кошницата/ т.е. столчето за кола/ върху шасито на количката! Ако ви се налага да пътувате често с кола с бебето  и то заспи в кошницата, няма да се събуди като го вадите, а директно се закача в/у шасито, което пък ще е супер олекотено за сгъване! Но си мисля че за нашите пролетно-летни бебета е абсолютно излишен коша за количка! Когато дойде зимата те ще са доста големи за него , а в жегите е излишен!
Така са малко колички и за Чико не се отнася това, на нея няма къде да се закачи кошчето

# 141
Аз пък мисля че е хубаво да има кош, защото ако бебето заспи докато сте на разходка ще можеш да го преместиш с кошчето а не да го будиш, докато го местиш, но това си е мое мнение Peace

# 142
Аз пък мисля че е хубаво да има кош, защото ако бебето заспи докато сте на разходка ще можеш да го преместиш с кошчето а не да го будиш, докато го местиш, но това си е мое мнение Peace
Няма количка на която да не и се сваля зимния кош точно с тя цел Peaceимат специално пригодени дръжки , с тая разлика че бебето може да седи по-дулго време в зимен кош отколкото в кошче за кола

# 143
Съни, с такава количка бяхме с Мая Simple Smile Само че по-стария модел Simple Smile

За нея мога да кажа следното: изключително окачване, вози като ситроен, със зимния кош се управлява с една ръка, изключително стабилна и здрава, поне 3 деца можете да отгледате с нея Simple Smile

Лошите неща са, че не се върти дръжката, че е тежка и голяма (т.е. трябва кола с голям багажник) и тежестта на летния кош е кофти разпределна, т.е. по-трудничко се управлява с летен кош. Другото което вече знам със сигурност е че е хубаво да има прозорче за проветрение на сенника, каквото този модел няма Simple Smile

Тази, която сега купихме пак е тежка и огромна, но затова пък другите отрицателни моменти липсват Wink Но лично аз бих я препоръчала определено пред Чиполино, Бертони или другите марки от този ценови диапазон Simple Smile

# 144
Верчо, ето тук пише, че този модел на Чико, който сме харесали става за новородени, т.к. облегалката има напълно легнало положение. Наистина е недостатък, че бебето не е с лице към теб, но има и вариант (показан е на снимката) кошчето за кола да се сложи върху рамата и в този случай бебчето е с лице към теб.
Аз смятам, че зимният кош, който е в тройните комплекти е напълно излишен за пролетно-летните ни бебета.

# 145
Тифани, този модел на Чико не е лош, обаче аз мисля че това е цената само на количката Sad Отделно 200 лева за столчето за кола  newsm78

# 146
Вени като е малко бебето може ли да се вози в обикновена количка? Аз така като гледам мисля, че назависимо дали е лято или зима когато бебето е малко и още не може да седи седнало трябвало да бъде в кош. Така че този кош ще ми трябва не защото е зима, а защото бебето няма как да го сложа в другия.

# 147
Тифани, този модел на Чико не е лош, обаче аз мисля че това е цената само на количката Sad Отделно 200 лева за столчето за кола  newsm78
Цената е за комплекта, питала съм. Иначе може да се купи количката без коша, цената е ок. 380лв.  newsm78 ако не се лъжа, но е под 400 със сигурност.

# 148
  • Варна
Tiffany доколкото виждам, на тази количка не се обръща коша, т.е. винаги детето ще е с гръб към теб. Ако искаш да е с лице към теб (много полезно когато е малко), трябва винаги да го слагаш в коша за кола.

Vanyivan ако количката има напълно легнало положение, става и за новородено, без да има нужда от кош.

# 149
Тифани, количката Chicco Duo изглежда удачен вариант - след като има пълно легнало положение за новородено наистина зимния кош не е нужен. А като гледам и цената е добра - 550 лв, а има и кош за кола.Това вече е добре - малко по-скъпо идва от другите марки, но ако е по-качествено и удобно си струва, докато 1000 лв е вече голяма разлика.
Ще помисля за твоето предложение - за сега се двоумя между дуо и трио май.

Общи условия

Активация на акаунт