Зимни хали вънка веят, а АПРИЛки хубавеят!!!

• 13 787
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм на мнението на ритка. Моята кума има бебка на 3 месеца и малко, та гледам какво правят за всичко. Те не си взеха шезлонг, но това столче им върши перфектна работа. То е на чиполино в комплект с количка Пуки и е много доволна.
Аз още се триумя ама да видим...

Да се отчета и за прегледа 100% мъж, главичката му е 70мм и по другите размери отговаря на 28 седмици - дебелчо като мама и тати  Joy baby_neutral

# 166
  • Русе
Току що пуснах снимки на покупките в албумчето.Само не съм снимала едно комплектче дето го водят за изписване с жилетка,панталонче,шапка,терлички и пелена.Много е хубаво и е плетено,ама не става снимката  #Cussing out .Много грозно излиза на снимка(не е фотогенично  Joy )
Аз сега се чудя как да накарам таткото да купим количката дето я харесах днес  Thinking .Той е на мнение,че още е рано за големите неща,ама аз нямам търпение вече.Пък и от магазина ми обясниха,че няма да мога да си избирам цвета,защото с този модел малко сложно седи въпроса с избора,а точно този цвят,кито имат в наличност сега много ми харесва.На всичкото и отгоре ще трябва и дядото(баща ми) да навивам,защото той иска да купи количката.Направи ще се побъркам вече  Crazy .Вече искам всичко да ми е на лице за бебето  Sad .Знам ,че има много време ,ама пусти му мерак...
Няма да ви занимавам повече с мойте "грижи"  Stop .Лека вечер на всички   bouquet !!!

# 167
А за помпата за кърма - задължително ще си купя - когато се доизцежда гърдата, това стимулира лактацията и така има повече манджа за бебока. Аз съм за Авент, без това и шишетата ми са на Авент - малко е скъпо, но е качествено. Като бяхме лятото в Англия колкото и мами да видех - всичките ползваха продуктите им  Peace

# 168
Може да го навиеш като му дадеш пример за нас Simple Smile

Таз кошара на Cam от 2 месеца я гледам и накрая като решихме да я купим се оказа че я няма никъде, ама никъде, даже и при вносителите Simple Smile

Да са живи и здрави интернет магазините че докопах една бройка в един от тях Simple Smile

За помпата на Авент, това си е една дългосрочна инвестиция Simple Smile В момента е при трето бебе (ползва се непрекъснато от 2 години и половина) и бебо ще й е четвъртото подред Simple Smile

# 169
 Peace Да-а! А аз смятам поне още 2 да имам, с Божията помощ, разбира се!

# 170
Аз днеска направих първите покупки за бебо Heart Eyes

Ще ги сложа в албума като ги снимам.

Да ви питам по този въпрос - кои размери избирате, защото нали има различни размери? Аз взех 3 бодита за 50 см бебе и 3 за 54 см бебе.  newsm78

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 18:35 от ЛУРДЕС

# 171
ЛУРДЕС за дрешките аз съм решила да взимам от 3 до 6 месеца и по една бройка евентуално от 0-3 месеца, защото мисля че кали беше казала че от собствен опит знае да взима от 3-6 месеца, иначе другите са много малки и много малко време се ползват. Peace И аз така мисля да направя Wink
Aма така в см не мога да преценя, незнам  и по принцип като размер от 0-3 или 3-6 месеца колко сантиметра са  newsm78

# 172
ЛУРДЕС за дрешките аз съм решила да взимам от 3 до 6 месеца и по една бройка евентуално от 0-3 месеца, защото мисля че кали беше казала че от собствен опит знае да взима от 3-6 месеца, иначе другите са много малки и много малко време се ползват. Peace И аз така мисля да направя Wink

Мерси за отговора! Трябва да си записвам май Grinning
Определено са доста мънички -  ще взимам по една бройка вече Peace. Ми то като не съм чела нито списък, нито нищо, така ще е Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 19:07 от ЛУРДЕС

# 173
Имам един въпрос към мамите, които ще купуват сгъваеми кошарки за бебетата си. Ще си взимате ли отделно матраче или не?  Rolling Eyes
Според мен е задължително! Това което се слага на дъното на преносимата кошара и дъски на части за твърдо дъно, с малко дунапрен и е край недостатъчно! Винаги съм постилала още нещо!
ЛУРДЕС към края на бременноста може приблизително да се определи дали бебето ще е едро или дребно! Сина ми се роди 3500, 50 см. , и се оказа че някой от дрешките са му малки! А за дъщеря ми която беше 52 см. купих по големи, но чорапките за новородени / които с много зор открих / се оказаха малки!

# 174
tanzen честит ти мъж  bouquet

Заразихте ме с вашите покупки и още утре грабвам сестра си и отиваме в една бебешка борса LaughingЗа размера знам,че 22(най-малкия) е за бебета до 4 кг. Като се има предвид,че повечето се раждат около 4 кг., не виждам голям смисъл да купувам този размер newsm78
Мисля да наблегна на 24 размер или за бебета от 3-6 месеца Peace
Утре ще наснимам всичко и ще ви го покажа Wink

# 175
Здравеите на всички мога ли и аз да се присъединя към бъдещите априлски мами термина ми е на 26 април 2008г. ще си имаме момиченце и ще ни е първо бебче   Simple Smile

# 176
Aма така в см не мога да преценя, незнам  и по принцип като размер от 0-3 или 3-6 месеца колко сантиметра са  newsm78

0 месеца пише, че е 50 см, а 1 месец е 54 см! Така пише на етикета. Вече ми се изясни малко от малко.

Чета списъка на кали - много е хубав Hug

m_a_g_i_vs, добре дошла Hug

# 177
m_a_g_i_vs - добре дошла при нас!!!
Леле - изпих две чаши прясно мляко и това малкото - ще ми издъни корема!!! preggo preggo preggo

# 178
  • София
Имам един въпрос към мамите, които ще купуват сгъваеми кошарки за бебетата си. Ще си взимате ли отделно матраче или не?  Rolling Eyes
Да, добре е да вземеш. Ния спи в такава кошара от както се е родила, но купихме допълнително матраче, за да и е по-комфортно

# 179
Цитат
0 месеца пише, че е 50 см, а 1 месец е 54 см! Така пише на етикета. Вече ми се изясни малко от малко.

Чета списъка на кали - много е хубав Hug
И на мене вече ми просветва  Wink Абе колко неща има още да се учим нали ще сме мами за първи път Simple Smile
А списъка на кали е много добър, аз съм си го запазила и като тръгна да купувам него ще гледам  Simple Smile
ЛУРДЕС  мина ли ти коремчето нацяло?
m_a_g_i_vs радвам се че си при нас   bouquet
Отивам да си правя фреш и идвам после да ви видя пак  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт