петна от пъпки?

• 269 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък си мисля, дали маската не беше с едно пакетче мая?! Аз примерно слагам едно пакетче мая в чаша, започвам да разбърквам с една супена лъжица и като видя, че е много гъсто добавям малко и така докато ми хареса консистенцията.  Wink Но това го направих само последния път, предните пъти и на мен ми тече по лицето  Laughing Дали има значение това колко е гъсто, или иначе казано колко е млякото?  newsm78

# 241
Аз пък си мисля, дали маската не беше с едно пакетче мая?! Аз примерно слагам едно пакетче мая в чаша, започвам да разбърквам с една супена лъжица и като видя, че е много гъсто добавям малко и така докато ми хареса консистенцията. Wink Но това го направих само последния път, предните пъти и на мен ми тече по лицето  Laughing Дали има значение това колко е гъсто, или иначе казано колко е млякото?  newsm78
И аз така Peace
  ...
А млякото не се ли добавя по-скоро за избелващия ефект?

# 242
  • Варна
На мен с 1/2 мая ми идва много маската, а какво остана с цяло пакетче. Затова си преценявам на око.

# 243
Ефекта от маската при мен продължи и в следващите дни. Петната продължиха да изсветляват! Днес пак ще си я направя - много благодаря още веднъж   bouquet
А ти колко пъти си правила тази маска?

# 244
Аз си купих стика с чаено дърво /онзи двуцветния/ на орифлейм. Доволна съм, не само изсушава пъпките, но ги и прикрива.

# 245
Абе тази мая нали е мая за хляб  newsm78

# 246
Да води се жива мая за хляб, а не суха. Аз преди час си я направих за втори път и наситина май има ефект. Само че лицето ми започна да се бели. И след като си махна маската ми е зачервено, но до половин час отминава. Но май не е добре да стоиш повече от 20 мин, аз като нямам търпение да видя ефекта и стоя по 25. Ако ми се махнат петната ще сложа по една снимка преди и след.

# 247
Привет и от мен! Миналата седмица попаднах на тази темичка и веднага хукнах за мая Laughing.направих си маската и  действително е страхотна.Петнната от пъпки определено не се махнаха ( то от първия път няма как да стане Wink), но кожата ми стана мека и гладка и ефекта траеше и в следващите 2-3 дни. Мисля newsm78 да продължа 1 седмично в рамките на 1 месец.Днес бях и на козметик, но след няколко дни ще се "омаскаря" с маята пак задължително! Peace

# 248
Да води се жива мая за хляб, а не суха.
А значи тя е течна а за каква каша говорите тогава  newsm78

# 249
  The Light 2008,не знам за всичките продукти на споменатата от теб фирма,но от лосиона Акне Аут съм много доволна. Simple Smile Само че не го ползвам за избелване, а за премахване на възпаления,ако ми се появяват такива.
Ами те са два лосиона-1-я е за избелване,2-рия е за пъпки май.Аз имам от 1-вия
  Знам,че единия се води лечебен и е по-концентриран,а другия е почистващ,с профилактично действие и не е толкова концентриран. Simple Smile

# 250
  • Countryside
Да води се жива мая за хляб, а не суха.
А значи тя е течна а за каква каша говорите тогава  newsm78
Живата мая си е мая за хляб и е на меко кубче, не е течна  Thinking Като се смеси с малко прясно мляко и хума става на гъста кашица. АКо няма хума наистина е доста течна и трудно се нанася.

# 251
Благодаря ти Камамбер  bouquet

# 252
Не можах да прочета всички 13 страници,но главното го схванах. Хареса ми идеята за маската с маята и виждам,че има доста доволни от нея,затова смятам и аз скоро да я пробвам. Само трябва да си купя мая Simple Smile Искам да ви питам тази маска само за лице ли е? Смисъл...понеже имам едни малки пъпчици по раменете и горната част на гърба,които са доста грозни(поне за мен) и по някой път дори ме е срам да се съблека по потник,защото се виждат и стои някак си гадно...та мисълта ми беше дали тази маска,ако я намажа и по раменете ще ми помогне? newsm78

# 253
  • Прекрасна ВАРНА
момичета тази маска с маята е страхотна,редувам я със сок от лимон и ефекта е поразителен newsm44

# 254
Ей момичета, днес минах през на майка работата и тя ме гледа гледа и каза: "Да продължаваш да си правиш маската, много ти се е изчистило лицето" Joy Много съм доволна, че не само аз виждам резултата, а съм я правила само 2 пъти.

Man_7 предполагам, че става и за раменете. И аз имам, не са ми проблем, но по нататък може и на раменете да се намажа, но трябва да се стои 15-20 мин, а сега не ми е много подходящ сезон.

Общи условия

Активация на акаунт