петна от пъпки?

• 269 521
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета!
Ето ви още едно мнение за маята - жестоко! Толкова голям ефект от нищо досега не съм виждала в/у лицето си! Направих си я в събота и още веднага видях ефекта. Е, айде, може да не са изчезнали белезите моментално, но кожата ми стана страхотна. Затова се изкуших и си я направих и в неделя. Тоя път не преувеличавам, но белезите наистина се заличават! Бяхте споменали обаче, че не е много хубаво да се прави често, даже, ако не се лъжа, не повече от 2 пъти седмично. Обаче от тия двата пъти.. мисля даже да потретя около средата на седмицата Rolling Eyes
Благодаря на kamib за страхотната рецепта  bouquet

# 226
Здравейте, момичета!
Ето ви още едно мнение за маята - жестоко! Толкова голям ефект от нищо досега не съм виждала в/у лицето си! Направих си я в събота и още веднага видях ефекта. Е, айде, може да не са изчезнали белезите моментално, но кожата ми стана страхотна. Затова се изкуших и си я направих и в неделя. Тоя път не преувеличавам, но белезите наистина се заличават! Бяхте споменали обаче, че не е много хубаво да се прави често, даже, ако не се лъжа, не повече от 2 пъти седмично. Обаче от тия двата пъти.. мисля даже да потретя около средата на седмицата Rolling Eyes

# 227
  • София
Здравейте, момичета!

newsm51 - Благодаря

Радвам се,че има резултат и при други.При мен лицето беше в жестоки пъпки като рани и само маята ме спаси и от тогава се радвам на чиста кожа без белези и пъпки  Grinning
Не е препоръчително повече от два пъти в седмицата защото се получава голямо опъване на кожата от маята,но ако не чувстваш дискомфорт може да я правиш и повече от два пъти  newsm10

# 228
  • Прекрасна ВАРНА
момичета аз я правя през вечер.по-горе четох че е правена всеки ден,какво ще навреди няма химикали Rolling Eyes

# 229
Здравейте момичета!Някоя от Вас ползвала ли е продуктите на Bio Trade(Био Трейд) и какви отзиви има?Аз днес си купих Melabel на същата марка за избелване на петна е .Пише следното:препарат за избелване на хиперпигментни кожни участъци:лунички,страчески петна,петна след бременност,петна след нараняванния накожата(стискане на пъпки) или изгаряния.С Коджикова и Гликолова киселина за ускоряване избелващия ефект.Сутрин и вечер се ползва.Също така имам и Akne Out пак на същата фирма лусион е ,пак за избелване.Имам и кремчето за пъпки Akne Out с червената капачка.Но нещо не помага:( Най ме е яд,като мине пъпката(не я пипам не я стискам) ми остава петно.Нито фон дьо тен ,нито пудра успяват да ги прикрият добре.Затова си взех този избелващ крем.Моля някоя от Вас ако го е ползвала да сподели.Сега смятам да пробвам с него и ако няма ефект ще почвам и аз маската с мая и мляко.Искам също така да попитам за лосиона с кисл вода,камф спирт и розова вода за предотвратяване излизането на пъпки ли го ползвате или за избелване?И също така да попитам може ли вместо да го смесвам в шишенце,да капна последователно от трите неща върху памук и да обтрия лицето си с него?Благодаря предварително!

# 230
  The Light 2008,не знам за всичките продукти на споменатата от теб фирма,но от лосиона Акне Аут съм много доволна. Simple Smile Само че не го ползвам за избелване, а за премахване на възпаления,ако ми се появяват такива.

# 231
  The Light 2008,не знам за всичките продукти на споменатата от теб фирма,но от лосиона Акне Аут съм много доволна. Simple Smile Само че не го ползвам за избелване, а за премахване на възпаления,ако ми се появяват такива.
Ами те са два лосиона-1-я е за избелване,2-рия е за пъпки май.Аз имам от 1-вия

# 232
# 233
Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода.Първия месец се прави по веднъж на седмица,за профилактика после един -два пъти в месеца.Още след първото мазане има ефект.

Peace

Нещо, което знам аз:

Счукани на прах 1-2 аспирина
Няколко капки сок от магданоз
Половин прецедено кисело мляко.

Смесваш всичко това и мажеш лицето сутрин и вечер. Стои докато изсъхне и се отмива с хладка вода Peace

# 234
Ефекта от маската при мен продължи и в следващите дни. Петната продължиха да изсветляват! Днес пак ще си я направя - много благодаря още веднъж   bouquet

# 235
Искам и аз да я пробвам тази маска с маята,но ме мързи да я търся затова ако не е много нахално мога ли да помоля някой да ми а прати на ЛС (рецептата де )
Предварително благодаря   bouquet

# 236
  • Варна
Аз редувам маската с маята и тази на Thalloderma. Кожата ми ги харесва.  Mr. Green
Това, което забелязвам е, че порите по бузите ми са се свили доста, имах и едно малко спукано капилярче, което е започнало да се заличава.
Не мога обаче да се преборя с 1-2 пъпчици, които ми излизат по някое време. Е, все от някъде избиват. Приятелят ми, ако беше тук щеше да каже, че е от липса на ..... Embarassed, но пък ако беше тук нямаше да е така  Crazy

Рецептата е, половин маичка + 1 с.л. прясно мляко, трябва да стане кашичка и се намазваш.Стоиш така докато изсъхне (поне аз толкова стоя) и после измиваш с отвара от лайка. 2 часа не трябва да се миеш с вода.

# 237
Много ти благодаря за бързия отговор Пепси 80  Hug

# 238
Нямам търпение утре да си я направя за втори път и да видя ефекта. А на мен 1 мач с 1с.л ми стана много рядко. Аз мацам, то капе, но се покри накрая добре лицето де. При вас толкова ли е рядка? Айде утре пак ще пиша за ефекта.

П.п Много добре ми действа прехвърлянето от бебешките теми в Красива мама. Нов цвят на косата, нови очила, ноктите са ми нарисувани много яко, остава и петната да си махна. И после ще спретнем един банкет за Камиб bowuu

# 239
  • Countryside
Сложи хума за сгъстяване, иначе наистина е много течна и неприятна за нанасяне  Wink

Общи условия

Активация на акаунт