петна от пъпки?

• 271 063
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Прекрасна ВАРНА
искам да попитам знаете ли някакво друго средство за петънцата освен мая? newsm78.чувала съм че млякото помага,лимона също.ако имате някакъв друг савет кажете моля ви smile3518

ами нали маята се смесва с мляко,можеш сутрин да си мажеш лицето с лимон,а вечер маската.

# 406
МОМИЧЕТА ПРОБВАХ С МАЯТА  HugА  И В КОМБИНАЦИЯ С ТТ НА CLINIQUE ЕФЕКТА Е УУУАУЛ  bouquet

# 407
Привет, момичета и от мен! От темата за тайната на дългата и здрава коса - ето ме за малко и тук  Party

Ще споделя с вас нещо, което в другата тема с няколко момичета обсъждахме на лични, за да не смесваме темите. Рецептата си я бива и си струва да се пробва. Та, тя е следната:
Разтапя се пречистена свинска мас като количество около една чаша. Слагат се на око две шепи цветове невен. Сместа престоява така поне, докато замръзне, а след това се разтапя отново и се прецежда през марля. Получава се кремче. Момичето, което ми я даде сподели, че и тя, и майка й ползвали крема вечер, вместо нощен крем. Кожата им станала невероятна (като имате предвид, че майка й, както тя пише, е на 53 години и резултати били страхотни  Flutter) Сутрин кремът е попил перфектно и дори нямало нужда от почистване.
Ами това е от мен - надявам се съм помогнала  Peace

Направих си кремчето, много ми е мекичка и гладка на пипане кожичката. Препоръчвам го. Ще видим след продължителна употреба какъв резултат ще има. Докато се мажа с него направо ми идва да извадя една филийка и нея да намажа и да си я хапна  Mr. Green
И маската с маята и мляко пробвах, също много добре действа на кожичката ми.
Да помоля, ако може да сложите снимка на маската на Талодерма.   bouquet
Този крем става ли за мазна кожа? Тази свинска мас много ме притеснява, но за невена съм чела ,че е чудесно противовъзпалително средство и се двоумя newsm78

# 408
ТТ на Клиник е ?

# 409
  • по пътя на светлината
Момичета ,дайте идея за крем с краставица,като изключим българските....,пък може и с лимонче.

# 410
за крем с краставица
по - добре си прави нещо домашно, ще бъде по-ефикасно. Wink

# 411
  • по пътя на светлината
Маски ли...?

# 412
За пъпките на мен ми пимага коректора на Oriflame  с чаено дърво.Лекува пъпките и наистина помага newsm03 .Но след някои остават зачервявания и това е мн гадно,много бих искала да ги махна защото като има зачервявания се едно има пъпка а всъщност кожата е гладка.ако някои има съвет нека да каже много искам нещо ефикасно с което да се ОТЪРВА от тези досадни зачрвявания newsm45

# 413
  • при Arctic Monkeys
аз почвам курс избелваща маска на Ахромин + пяната им за измиване и ще докладвам!

# 414
Аз тъкмо спрях да се мажа с ахромин, защото установих че именно от него ми се получават още повече черни точки и запушвания на пори. Мисля че е твърде мазен за моята кожа, като се намажа сутрин и ми е мазно чак до следобяда. А и ми дразни на очите...

# 415
Пс: имам предвид крема за избелване, за маска и пяна нищо не знам.

# 416
vmesto da kupuvate korektori - kupete si napravo maslo ot chaeno darvo i bosilek - slagate varhu papkata - ima efekt i to po-dobar ot na orifleim bokluka/
a maslo ot bergamot sasto deistva izbelvasto ...
no moite petna sa mnooogo sitni i hormonalni da mu se nevidi , a i edno vreme nikoi ne mii kaza da stoia na slance ...

# 417
момичета, на мен петната са ми по гърба, а не по лицето.Дали рецептите с маята и това лосионче със спирта, кислородната вода и розовата вода ще ми свърши работа newsm78 newsm78 newsm78
И от колко пъти ще има ефект защото аз все искам нещо бързо.
По принцип с няколко бани на плажа и нещата се оправят, но тази година няма да мога Sad
И друго питане имам-има ли вероятност розовата вода да не ми действа добре-колкото пъти съм я пробвала и въобще не съм била доволна, същото важи и за хумата ,а са естествени продукти newsm78 newsm78 newsm78

# 418
  • Варна
запис

# 419
  • по пътя на светлината
Днес вече ще я пробвам маската с мая,дано ми понесе...... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт