петна от пъпки?

• 269 594
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
жесито2 моя крем на лед се води за пъпки не е за петна

# 391
Момичета ,кажете ми след като направите маската с маята и след като си почистите лицето с лосиона мажете ли се с някакъв крем,защото на мен след лосиона много ми изсъхва кожата на лицето и се мажа.А иначе лосионът е много хубав Peace

Аз лично си слагам винаги крем след като попие лосиона ,няма проблем за това,просто лосиона почиства хубаво кожата от мърсотии,кремът след това не пречи изобщо  newsm10

Благодаря за отговора.

Маската наистина е страхотна.

# 392
Ама я уточнете моля ви, колко мирише маята по принцип, защото аз чаках с нетърпение да си направя масчицата тази вечер, ама като отворих маята и такава адска миризма ме блъсна, че ми се догади и я изхвърлих директно... сега умирам от яд, защото е 24:00 часа, а нямам търпение да дочакам до утре за да си купя нова мая...  #Cussing out

# 393
  • густо майна Филибето
След колко време ползване на маската се очаква някакъв ефект? Дълго убеждавах дъщеря ми, че моменталния, за който говорят тука, не е за петната, а вероятно за състоянието на кожата. Освен това 20 мин е малко прекалено да се стои, пробвах я и аз , кожата се опъва прекомерно. Аз я измих на десетата, но госпожицата реши да спазва точно инструкциите, от което лицето й даже се зачерви. Не виждам и смисъл да се измива с чай от лайка, по-лесно е с вода, а чая да се остави за накрая.

# 394
Маята си мирише но не грозно, ако мирише грозно значи е развалена, а може и на някой да не му понася миризмата и за това да му се струва че е развалена. Ами да  не дърпа много маската , аз лично я правя по гъста, слагам съвсем малко мляко, а ако стяга много и аз я мия. Много е важно мисля да не се прекалява и да се прави повече от един път в седмицата, тогава наистина се зачервява кожата.Аз си я правих 2 пъти вече и съм много доволна, пъпчици те изсъхват и кожата се по изчисти, но не чакам от 2 пъти чудо.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 09:57 от adelinda

# 395
  • Прекрасна ВАРНА
Маята си мирише но е грозно, ако мирише грозно значи е развалена, а може и на някой да не му понася миризмата и за това да му се струва че е развалена. Ами да  не дърпа много маската , аз лично я правя по гъста, слагам съвсем малко мляко, а ако стяга много и аз я мия. Много е важно мисля да не се прекалява и да се прави повече от един път в седмицата, тогава наистина се зачервява кожата.Аз си я правих 2 пъти вече и съм много доволна, пъпчици те изсъхват и кожата се по изчисти, но не чакам от 2 пъти чудо.

аз си я правя всяка вечер,както споменах по напред и не ми се зачервява лицето.редувам я една вечер с прясно,една вечер с кисело мляко.  ефекта е поразителен,но трябва постоянство,от 1-2 пъти нищо не става   Peace

# 396
Irrina, всеки си я прави както си го усеща.Аз нямам кой знае какви проблеми с кожата да седна да я правя всяка вечер, имам една колежка която има обаче доста проблеми с акне , направи си я втори път за 3 дена и се зачерви доста, не на всеки му понася. Аз съм доволна от тези 2 пъти, на мен ми стига 1 път мазане в седмицата.

# 397
  • Прекрасна ВАРНА
Irrina, всеки си я прави както си го усеща.Аз нямам кой знае какви проблеми с кожата да седна да я правя всяка вечер, имам една колежка която има обаче доста проблеми с акне , направи си я втори път за 3 дена и се зачерви доста, не на всеки му понася. Аз съм доволна от тези 2 пъти, на мен ми стига 1 път мазане в седмицата.

аз също нямам големи проблеми 1-2 пъпки около цикъл,не е болка за умиране,но маската си я правя всяка вечер за профилактика,а някъде четох че маята изчиствала много добре кожата от мръсотии,направо ги изсмуквала от порите,колкото и смешно да звучи Peace

# 398
 newsm78, Да взема да пробвам и аз тогава ли всяка вечер,  newsm78, то и аз по 1, 2 пъпки ,ама са ми останали петънца , защото ги човъркам .Макар че и от тия 2 пъти мазане до сега ги гледам по заличили се вече, то все пак и трябва на кожата време да се обнови.Аз и деколтето си намазах ,че и там се появява по някоя от време на време.Абе с 2 думи , горещи благодарности на този дето я даде рецептата  bouquet  bouquet  bouquet

# 399
Здравейте момичета, моя проблем е малко по-различен. Останаха ми петна от пъпки, които бяха от алергия. Петънцата са кафеникави и са около кръста и под мишниците, където имах най-много пъпки. Не ми бяха направили впечатление докато не се пекох два три пъти на солариум. Тогава започнаха да се виждат повече. Искам само да отбележа, че се бях изчистила от алергията напълно, когато започнах да се пека. Опасявам се да не съм си направила лоша услуга с този солариум. С какво мога да залича тези белези?  Tired

# 400
  • Прекрасна ВАРНА
newsm78, Да взема да пробвам и аз тогава ли всяка вечер,  newsm78, то и аз по 1, 2 пъпки ,ама са ми останали петънца , защото ги човъркам .Макар че и от тия 2 пъти мазане до сега ги гледам по заличили се вече, то все пак и трябва на кожата време да се обнови.Аз и деколтето си намазах ,че и там се появява по някоя от време на време.Абе с 2 думи , горещи благодарности на този дето я даде рецептата  bouquet  bouquet  bouquet

ами и аз така с леки петънца,които почти се заличиха,пробвай ако се зачервиш само 1-2 пъти в седмицата сия прави.  bouquet

# 401
на мен ми се получи чудесна кашичка, без да слагам хума. Даже ми дойде гъсто и добавих още малко мляко, а ползвах малко по-малко от половината пакетче. Може би зависи от маята... Аз писах снощи че изхвърлих една адски миризлива мая и днес си купих нова, но уви от същия магазин и от същия производител ( Боби май се казва маята). Е, тази почти не мирише и стана идеално мазило, като глина. сега съм с маската , не чуствам никакво щипене.
А знае ли някой колко точно е трайността на маята, защото на моята пише че изтича след 6 дни. Това дали е към края на годността...  newsm78 , питам, да знам дали да  #Cussing out в магазина.

# 402
малката ми дъщеря ме гледа странно и ми вика "ак" на лицето...

# 403
малката ми дъщеря ме гледа странно и ми вика "ак" на лицето...
Joy това беше много сладко. Ами то наистина си е "ак". Че и "иши", както вика моят

# 404
искам да попитам знаете ли някакво друго средство за петънцата освен мая? newsm78.чувала съм че млякото помага,лимона също.ако имате някакъв друг савет кажете моля ви smile3518

Общи условия

Активация на акаунт