Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ефективно средство за премахване на червени петна, които са забележими и не са точно пъпки?
Какви са алтернативните методи за премахване на белези от пъпки?
Как се приготвя маска с мая и какви са нейните ефекти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ефективно средство за премахване на червени петна, които са забележими и не са точно пъпки?
Едно от ефективните средства за премахване на червени петна, които не са точно пъпки, е маската с мая. Приготвя се от прясно мляко и мая, нанася се върху лицето и се оставя за около 20 минути. След това се изплаква с отвара от лайка. Препоръчително е да правите тази маска веднъж седмично за няколко седмици за видими резултати, след което веднъж или два пъти месечно за поддръжка.
-
Какви са алтернативните методи за премахване на белези от пъпки?
Освен маската с мая, други алтернативни методи за премахване на белези от пъпки включват използване на ексфолиращи маски с киселини и камфор, както и използване на козметични продукти като лосиони с камфоров спирт, кислородна вода и розова вода. Процедури при козметик и изгаряне с изгарящо средство също се препоръчва за премахване на белези от пъпки.
-
Как се приготвя маска с мая и какви са нейните ефекти?
Маската с мая се приготвя чрез смесване на прясно мляко и мая, които след това се нанасят върху лицето и се оставят за около 20 минути. След това трябва да изплакнете маската с отвара от лайка. Ефектът от маската е премахване на примеси по кожата и изчистване, което води до безупречно лице без белези.
-
Какви са ефектите от маската с мая върху кожата и колко често трябва да се прилага?
-
Кой е производителят на крема Dercome Simplex и хидратира ли кожата?
Имаше и по-евтин вариант само с кръвно изследване около 1000лв тук в БГ, но не било толкова добро. И се обясняваше, че след 5-6 години организма привиква към диетата и трябва да се направи наново изследването. Всичко това е по мои спомени от една стара тема, ако има нещо ново давайте тука
. Та мои лични наблюдения е когато ям сладко но в него може и да няма шоколад: пасти , торти, сметана , вафлички, еклери и разни такива.Препоръчвам и да не се яде малотраен колбас през лятото защото не се знае как ги съхраняват , веднъж от такъв колбас цял ден повръщах , а беше в срок , уж пресен.Също и разни пастички и тортички по кафенета и от магазина , защото слагат яйца в тях които бързо се развалят и сметани разни. Аз хапвам само ако знам ,че са наистина много пресни и добре съхранявани , най добре домашни. Маслото също ако не е съхранявано както трябва обрива.Е това са лично мнения разбира се.
Но наистина за да се справим с пъпките, трябва не само да лекуваме кожата, а целия организъм. А здравословното хранене е най- добрият начин
. Но тя го е ползвала 3 месеца. Твоят за петна ли се води и каква му е цената?
но нещо което наистина помага.не бих искала да е някакво мазило защото незнам на мен как ще ми подейства,пък и нее хубаво да се маца лицето с 100 неща.Инъче след пъпките кожата ми е гладка само дето остават малко зачервявания
.ако имате няккакъв съвет за срвдство което да е ефикасно и да е нещо домашно приготвено кажете!Инъче за пъпките бих ви препоръчала коректорат на Oriflame с чаено дърво.на мен мн ми помага,наистина е мн хубав,и съм доволна от него