петна от пъпки?

• 269 613
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм 48кг- 160см и почти нищо не ям през деня, напоследък нямам никакъв апетит, но съм решила да кача 2-3 кг, да видим кога Rolling Eyes. Въпросът е, че след като прочетох една книга, съм ограничила вредните храни и пак нищо. Даже маската с мая спря да действа и се опъпчих още повече, а преди имах само петна. Не съм се отказала все още от нея и от смеската. Т... и упорита.

# 376
  • Плевен
Аз съм 48кг- 160см и почти нищо не ям през деня, напоследък нямам никакъв апетит, но съм решила да кача 2-3 кг, да видим кога Rolling Eyes. Въпросът е, че след като прочетох една книга, съм ограничила вредните храни и пак нищо. Даже маската с мая спря да действа и се опъпчих още повече, а преди имах само петна. Не съм се отказала все още от нея и от смеската. Т... и упорита.
На мен маската с мая ми повлия добре само първите два пъти, после ефект никакъв, единствено смеската с камфора ми действа положително и то продължително време.
А по въпроса с хранитене не е казано, че всеобщо вредна храна е вредна за вас или обратно. Нали правят някакви кръвни изследвания какви храни са подходящи за съответния човек, ще се поразровя из нета.

# 377
  • Countryside
Мдам, това за кои храни са полезни за конкретен човек и кои не, се прави анализ на кръвта и даже май се вкл. ДНК анализ в Холандия, доколкото помня имаше тема и цената беше 2000Е  ooooh! Имаше и по-евтин вариант само с кръвно изследване около 1000лв тук в БГ, но не било толкова добро. И се обясняваше, че след 5-6 години организма привиква към диетата и трябва да се направи наново изследването. Всичко това е по мои спомени от една стара тема, ако има нещо ново давайте тука  Mr. Green

# 378
Като вредна храна която изпъпчва мисля е не самия шоколад или какаото в него ,а захарта.Моя организъм е много чувствителен и е като индикатор какво да ям и какво не , защото ако хапна нещо което не трябва цялата се изривам в най лошия случай съм повръщала цял ден Sick. Та мои лични наблюдения е когато ям сладко но в него може и да няма шоколад: пасти , торти,  сметана , вафлички, еклери   и разни такива.Препоръчвам и да не се яде малотраен колбас през лятото защото не се знае как ги съхраняват , веднъж от такъв колбас цял ден повръщах , а беше в срок , уж пресен.Също и разни пастички и тортички по кафенета и от магазина , защото слагат яйца в тях които бързо се развалят и сметани разни. Аз хапвам само ако знам ,че са наистина много пресни и добре съхранявани , най добре домашни. Маслото също ако не е съхранявано както трябва обрива.Е това са лично мнения разбира се. Laughing

# 379
  • Плевен
Аз имам дълбоки съмнения, че при мен е от месото. Обаче как обичам пържолкиииииииииииииииииииии. Не ми е вкусно без месо, но ще взема да пробвам дали, ако не ям месо ще има подобрение.

# 380
Мдам, това за кои храни са полезни за конкретен човек и кои не, се прави анализ на кръвта и даже май се вкл. ДНК анализ в Холандия, доколкото помня имаше тема и цената беше 2000Е  ooooh! Имаше и по-евтин вариант само с кръвно изследване около 1000лв тук в БГ, но не било толкова добро. И се обясняваше, че след 5-6 години организма привиква към диетата и трябва да се направи наново изследването. Всичко това е по мои спомени от една стара тема, ако има нещо ново давайте тука  Mr. Green

Е да, но има храни, които са вредни за всички. Това са такива, които съдържат аспартам, бяла захар, хидрогенизирани масла. Маргаринът и бялото брашно също не са подходящи. Но това е една друга тема вече.

# 381
Момичета ,кажете ми след като направите маската с маята и след като си почистите лицето с лосиона мажете ли се с някакъв крем,защото на мен след лосиона много ми изсъхва кожата на лицето и се мажа.А иначе лосионът е много хубав Peace

# 382
  • Countryside

Е да, но има храни, които са вредни за всички. Това са такива, които съдържат аспартам, бяла захар, хидрогенизирани масла. Маргаринът и бялото брашно също не са подходящи. Но това е една друга тема вече.
Това за вредните храни е ясно. Опитвам се да се храня здравословно. Отдавна съм изключила от менюто си газирани напитки, чипсове, снаксове, храни с глутен и мононатриев глутамат(разбирай почти всички полуфабрикати), млечен шоколад, бели брашна и т.н. И това е важно за здравето и красотата не само на кожата, но и на цялото тяло.

roosi, слагай крем - зимата подхранващ , лятото хидратиращ. Аз си правя маската главно вечер преди лягане и след нея си ползвам кремчето за нощна грижа.

# 383
  • София
Момичета, за съжаление чак сега попаднах на темата и мисля да опитам и аз с маята, дано и при мен да има ефект и то траен  Praynig Но наистина за да се справим с пъпките, трябва не само да лекуваме кожата, а целия организъм. А здравословното хранене е най- добрият начин  Hug

# 384
  • София
Момичета ,кажете ми след като направите маската с маята и след като си почистите лицето с лосиона мажете ли се с някакъв крем,защото на мен след лосиона много ми изсъхва кожата на лицето и се мажа.А иначе лосионът е много хубав Peace

Аз лично си слагам винаги крем след като попие лосиона ,няма проблем за това,просто лосиона почиства хубаво кожата от мърсотии,кремът след това не пречи изобщо  newsm10

# 385
Утре ще си взема бирена мая. Ще питам аптекаркат какво ще ми препоръча, защото тя много хубави съвети дава и ако някоя новост ми каже, ще споделя. Преди да прочета за маската много се бях навила да си купя крем на LED. Една приятелка така си махна петната и сега е с мн.чисто лице, но знам ли дали и на мен така ще ми подейства.

# 386
vesito2 за кой крем на лед става въпрос защото аз има led-actipur,и ефект нямаше ама аз не съм го ползвала много само 2 седмици,твоята приятелка кой led е ползвала

# 387
Тя си е купила дневен и нощен, не зная точно какъв е, защото така и не стигнах до него. Но освен това си е купила и някакъв стик за петна на Лед. Трите неща са били около 80лв. Аз бях решила да си взема само дневния крем, но когато ми обясняваше още не се бях навила и не слушах задълбочено. Спомена нещо от рода на три еса- т.е ссс newsm78. Но тя го е ползвала 3 месеца. Твоят за петна ли се води и каква му е цената?

# 388
дайте някакъв савет,ефикасно средство за петната от пъпки Cry но нещо което наистина помага.не бих искала да  е някакво мазило защото незнам на мен как ще ми подейства,пък и нее хубаво да се маца лицето с 100 неща.Инъче след пъпките кожата ми е гладка само дето остават малко зачервявания smile3516.ако имате няккакъв съвет за срвдство което да е ефикасно и да е нещо домашно приготвено кажете!Инъче за пъпките бих ви препоръчала коректорат на Oriflame с чаено дърво.на мен мн ми помага,наистина е мн хубав,и съм доволна от него smile3521

# 389
На много хора им действа добре маската с мая. Тя почти цялата тема е за нея. Рецептата е на първата страница.

Общи условия

Активация на акаунт