петна от пъпки?

• 271 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Ели, говориш за избелващата, нали, не за почистващата Арги Пюр?

# 436
  • София
Ели, говориш за избелващата, нали, не за почистващата Арги Пюр?
За избелващата, да, в брошурата, която гледах, го водят билков пилинг.

# 437
да, така си и помислих, става дума за различни неща. Това са различни процедури. Едната е фито- избелваща терапия, а другата е растителен пилинг. Ето и инфото за нея:
РАСТИТЕЛЕН ПИЛИНГ
Обновяваща терапия за всеки тип кожа, дори чувствителната. Предлага фина ексфолиация, комбинираща ензимно и механично действие. Почиства кожата много деликатно, без да я наранява. Освежава и изсветлява тена. Възстановява хидролипидния слой и подхранва кожата.Терапията е подходяща като подготовка на кожата преди другите терапии на Dr Renaud.

Тя сигурно наистина не трябва да се прави лятото

# 438
Здравейте момичета,току що се наклепах с тази маска с маята.Значи сложих едно пакетче мая+ 1 супена л прясно мляко.Намазах се много обилно ,даже сложих два слоя и пак ми остана от сместа за още едно мазане!!!!Може ли това да се съхрани в хладилник или да го изхвърля?Вече поне ще знам да слагам половин кубче с 1/2 лъжичка мляко за следващия път!

# 439
  • Mонтана
наи добре да го изхвърлиш,все пак ще си го слагаш на лицето.

# 440
аз предната седмица си купих АКНЕ БП5 по препоръка на дерматоложката ми имам само петна по бузите ми и малко ситни пъпчици каза ми да го мажа само вечер и какво става мажа аз първата вечер на другия ден нищо мажа и втората вечер и ставам на другия ден и какво да видя там където съм мазала/бузите/червена и много ситен обрив почти незабележим обаче червена като домат и ме дразни и сърби и така бях два дена на третия не щата се поуспокоиха и забелязах че като ми мина зачервяването забелязах че от пъпчиците няма и следа а петната бяха избледня ли.ако някоя от вас го е ползвала нека да пише какви са били последствията,тази вечер мисля пак да се мазна но само на петното ще слагам

# 441
  • Варна
за това кремче от мас и невен знам ,че помага много на рани. не ми е много ясна технологията, но майка правеше - казвала ми е как ,но не помня всичко. в началото мисля, че пържеше невена и го оставяше да престои в мазнината известно време,но по-натам съм забравила какво прави. мога да я попитам и да ви пиша ако някой иска Simple Smile
Мехлемът с невен помага при белези, изгаряния и разширени вени и капиляри. Страхотен, направо чудодеен. Simple SmileПриготвя се така - една шепа цветове, стъбла и листа от невен - най добре пресен, се пържи в една чаша мас до златисто. Сваля се от огъня и се оставя да престои 7-8 часа. След това отново се затопля, прецежда се и аз си го наливам в бурканче и си го държа в хладилника. Постоянно си  имам у дома. Мажа и цялото тяло от време на време в неделя. Миришеш на тиган обаче кожата става супер. А за разширени вени на краката се налага ленена кърпа, намазана с по-дебел слой за през нощта. Казват че за месец няма и помен от разширени вени.

# 442
Някой ползвал ли е Ахромин и помага ли в случая за петната от пъпки?Не съм чела цялата тема и се извинявам, ако е писано вече.

# 443
  • по пътя на светлината
 Пречистваш ли я на водна струя ....? Зимата реших да си правя този мехлем и не можах да си намеря домашна ,тази по магазините има и сол,поне тези опаковки които съм виждала...

# 444
аз съм с много петна от пъпки ( от много чоплене), даже такива вдлъбнати, които едва ли ще се махнат : Cry Но днес си направих маската с маята, на мен пък много хубаво ми замириса, на тесто за хляб хаха и петната са си все тук, но като че ли тенът ми се избистри + една подкожна пъпка, която ми се появи преди почти месец, мигновено изби след маската Laughing ще пробвам скоро пак, а утре е ред на маска с магданоз, който си отглеждам на терасата  Laughing Laughing

# 445
да добавя нещо друго,за което се сетих:
преди време една моя приятелка беше ходила при някаква козметичка, която и дала маска против петънцата от пъпки. ефект имаше огромен, обаче тогава не си я записах, а приятелката ми не помни ooooh!  маската беше с билки и то такива градински, от типа на босилен, джоджен и подобни, а козметичката беше ливанка..или либийка... ако на някого това му говори нещо, да свирне !:)

# 446
# 447
за който се интересува - приятелката ми намери рецептата:

20 гр смрадлика
20 гр лайка
20 гр невен
20 гр мента
80 гр ленено семе

всичко това се стрива на прах и се добавя лъжица гореща вода, за да стане на кашичка. маже се върху затоплено лице ( най-добре вечер след баня), стои се 10-15-20 мин. прави се през вечер.

аз ще си я направя довечера, имам лек проблем със смилането на лененото семе, защото нямам мелачка и го карам с пасатора, но все ще измисля нещо, при забележим ефект ще ви пиша пак  Peace

# 448
за който се интересува - приятелката ми намери рецептата:

20 гр смрадлика
20 гр лайка
20 гр невен
20 гр мента
80 гр ленено семе

всичко това се стрива на прах и се добавя лъжица гореща вода, за да стане на кашичка. маже се върху затоплено лице ( най-добре вечер след баня), стои се 10-15-20 мин. прави се през вечер.

аз ще си я направя довечера, имам лек проблем със смилането на лененото семе, защото нямам мелачка и го карам с пасатора, но все ще измисля нещо, при забележим ефект ще ви пиша пак  Peace
А билките пресни ли трябва да бъдат или може и сухи от аптеката?

# 449
може сухи, аз такива си взех от билковата аптека Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт