петна от пъпки?

• 271 091
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Средната земя
Записвам се и аз при вас  Wink

# 451
Бях си изгубила хубавата маска с мая - радвам се че пак сте я написали!
Както и за другите маски и идеи!  Joy

# 452
Някой ползвал ли е Ахромин и помага ли в случая за петната от пъпки?Не съм чела цялата тема и се извинявам, ако е писано вече.
Аз съм го ползвала преди време.Помага,но резултат има чак след3-4 седмици упорито мазане.Кремът е доста мазен и ако кожата ти е мазна става ужас.Сега са пуснали по аптеките и Ахромин 2в1,но него не съм го ползвала.

# 453

Записвам се и аз да следя темата. И на мен са ми проблем петънцата...  ooooh!

Благодаря на всички, които са дали рецепта или са споделили мнение!  Hug

# 454
  • София

Записвам се и аз да следя темата. И на мен са ми проблем петънцата...  ooooh!

Благодаря на всички, които са дали рецепта или са споделили мнение!  Hug
Hug  bouquet

# 455
Аз правих тази маска с маята 3-4 пъти и се мажех с крем избелващ от около 2-3 месеца (който вече свърши) и като че ли малко ми се пооправи лицето!Даже от както правих първата маска не ми беше излизала пъпка до днес!За първи път бях в цикъл, а нямах и една пъпка излезнала!(някои от вас знаят за какво говоря)Днес ми излезна една над устната ама това май е от жегата ,понеже там се потя много!Мисълта ми е , че тази мая май наистина помага не само за петна ами и да не ти излизат пъпки!

# 456
The_light_2008 с какъв избелващ крем си маза лицето

# 457
български на мелабел!ама незнам дали от него е ефекта или от маската,защото доколкото знам тия кремове действат много бавно или изобщо не действат.Така ми каза дерматолог!

# 458
Значи относно маската с мая ефект има,но от опит ви казвам да внимавате.Мама преди 2-3год си беше правила една маска с мая и явно маята е била стара  и лоша хим.реакция се получи,беше с едни огромни пъпки с гной,с температура 39,възпалени лимфни възли и тн.. и Всичко това заради маята.ВНИМАВАЙТЕ МНОГО С ПРОДУКТИТЕ,КОИТО ПОЛЗВАТЕ,ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ МОЖЕ ДА СА ТРАГИЧНИ   People No Good  People No Good   smile3505

# 459
Много съм доволна от маската с маята.Ахромин също съм използвала и от него съм доволна въпреки, че резултата идва малко по-късно  Peace

# 460
Гевито ти колко пъти горе -долу си си правила тази маска и кога забеляза че ти подейства?

# 461

Предвид, че някои кожи са сухи, други по-мазни и т.н. чудя се дали маслеността на млякото има значение?   Rolling Eyes

# 462
Ами около два пъти на седмица общо не си спомням колко пъти, но резултат имаше още от втория път.
Сега не си я правя, защото ми става лошо от миризми, а маята всички знаем, че не мириши много добре  Joy
Но в най-скоро време се надявам отново да да си я правя.

# 463
На мен пък миризмата не ми пречи!Не че я харесвам,но не мога да кажа ,че ми е неприятна.Вие да не ползвате някакви стари маи?Аз по принцип имам изострено обоняние ,но не ми пречи!

# 464
Здравейте, момичета, и от мен! Simple Smile)) Май доста късно прочетох за тази маска с маята. Sad Но предвид многото хубави отзиви, реших да пробвам и аз днес. Simple Smile Съвсем нормално я направих, дори ми остана смес. Но вместо прясно мляко, сложих кисело, защото моите пъпки се нуждаят от повече избелване. Кожата стои страхотно и петната лееееееекичко са изсветлели. Дано нататък, когато повторя и потретя, ефектът да бъде още по-страхотен! Желая успех на всички и късмет! Simple Smile Струва си да опитате! И благодарности на жената, която разкри тайната на тази маска и още повече тайната на хубавата кожа! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт