петна от пъпки?

• 271 095
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Пречистваш ли я на водна струя ....? Зимата реших да си правя този мехлем и не можах да си намеря домашна ,тази по магазините има и сол,поне тези опаковки които съм виждала...
Аз..извинявам се , че много рядко влизам.. Simple Smile Намирам си домашна мас, след това е пускам във врящо мляко, да поври 5 мин. Махам съда от котлона. Като изстине, маста се отделя отгоре. Изгребвам си я с лъжица. И по-добре е да се прави през лятото, с пресен невен - листа стъбла и цветове, набрани в слънчево време. В аптеките сушеният невен е само цвят.

# 466

Само да попитам - има ли някакъв проблем кожата да се излага на слънце след тази маска? Нека, който е запознат да каже...  Hug

# 467
  • София

Само да попитам - има ли някакъв проблем кожата да се излага на слънце след тази маска? Нека, който е запознат да каже...  Hug

Не, няма никакъв проблем.Аз слагам крем преди да излезна навън,поне вече няколко години я ползвам тази маска и не съм имала проблеми  newsm10

# 468

Благодаря, а ползваш ли някакъв продукт с фактор? Чувала съм, че белезите се пигментират и бавно избледняват (един вид им се запечатва тъмния цвят), ако се излагат на слънце... Rolling Eyes

# 469
Здравейте,
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми напишете каква е тази рецепта с мая, която много добре се "бори" с зачервяванията и с белезите от акне..

# 470
  • Sofia
Здравейте,
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми напишете каква е тази рецепта с мая, която много добре се "бори" с зачервяванията и с белезите от акне..

Погледни на първа страничка от темата, рецептата е там.

# 471
  • София

Благодаря, а ползваш ли някакъв продукт с фактор? Чувала съм, че белезите се пигментират и бавно избледняват (един вид им се запечатва тъмния цвят), ако се излагат на слънце... Rolling Eyes

Крема за лице ,който ползвам е с фактор 8,нищо повече не слагам на лицето си и нямам проблем  Wink

# 472

Благодаря, а фактор 8 не е ли нисък? За теб си знаеш де...  Mr. Green

# 473
На мен ли така ми се струва или въобще не си личат като имаш тен?

# 474

Ами, може би. Незнам. Аз тен на лицето не мога да хвана заради фондьотена...   Embarassed

# 475
Аз ходя на солариум от известно време... добре се повлияват. Почти не ми личат и без ФДТ. Аз имам 2 петънца в момента, иначе ми седят по половин година.

# 476
  • София

Благодаря, а фактор 8 не е ли нисък? За теб си знаеш де...  Mr. Green

Да, нисък е фактора,но като се има предвид,че до миналата година не съм ползвала абсолютно никакъв крем ,това си е направо много #Silly
Преди си правех само почистващи маски и нищо повече,но сега реших,че вече си ставам на годинки и трябва да започна да ползвам и кремчета  Wink

# 477

kamib, и аз не съм ползвала досега много неща с фактор, предимно фондьотен, но откакто взеха да ми се появиха малко лунички (доскоро нямах) почнах да се замислям.  Rolling Eyes

Tony_in_love, може би соларима да действа обратно на слънчевите лъчи - положително вместо отрицателно. Радвам се, че ти влияе добре! За съжаление в момента нямам нито време, ното възможност...  Crossing Arms

# 478
Аз пък като ида на море винаги си заглаждам кожата и лицето ми продобива хубав и равномерен тен-пъпките минават от солемата вода и слънцето!За пръв път чувам ,че слънцето вреди на петната!Аз за слънцето само знам ,че застарява кожата!

# 479

Ами да, минават, ама после става по-зле...  ooooh! А пък и петната вместо да избледняват, се "запечатват", защото наранената кожа без горен здрав слой няма защита.  Както и да е, всеки си преценява.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт