петна от пъпки?

• 270 891
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мисля си, че точно маската с маята ми действа успокояващо на кожата. И на мен козметичка ми е казвала, че кожата ми е чувствителна, но това се беше получило от употребата на агресивен продукт (не се сещам вече какво бях ползвала) и кожата ми беше доста изтъняла. Но сега вече е от смесен тип и наистина много се кефя, че намерих тези чудеса тук.  newsm44 Не съм я виждала толкова гладка и без пъпки от времето когато ползвах Yasmine (противозачатъчни). От тях и лицето ми се беше изчистило и какъв маникюр имах само......

# 121
На мен маската с мая и млеко не ми повлия добре,направих я днес и кожата доста ми се зачерви ,май няма да я правя втори път

# 122
  • Варна
С какво я отми след това?

# 123
аааа да с  вода да не е от това?
винаги забравям да си купа лайка,аз и мая откога се кана да взема едва вчера успях

# 124
Мисля си, че точно маската с маята ми действа успокояващо на кожата. И на мен козметичка ми е казвала, че кожата ми е чувствителна, но това се беше получило от употребата на агресивен продукт (не се сещам вече какво бях ползвала) и кожата ми беше доста изтъняла. Но сега вече е от смесен тип и наистина много се кефя, че намерих тези чудеса тук.  newsm44 Не съм я виждала толкова гладка и без пъпки от времето когато ползвах Yasmine (противозачатъчни). От тях и лицето ми се беше изчистило и какъв маникюр имах само......
от кои чудеса точно защото на мен не ми се оправя лицето все си стоят петната и незнам какво да правя нямам пъпки ама белези от тях да

# 125
  • Варна
Два часа след маската не трябва да има допир с вода. Мисля, че отварата от лайка е точно за това, да успокоява кожата.
На мен патънцата не са ми изчезнали, но няма как да стане това от 2 намазвания. Просто кожата ми се поизчисти от пъпките и много мекичка, има видима разлика.

# 126
Kremi продава се в аптеките ,аз го купих от МВР болница,ако имам път на там ще си взема сoлидна бройка,защото последния път бяха свършили  Praynig

# 127
някой ще ми каже ли как да си оправя белезите от пъпки pepsi така и не ми отговори newsm10

# 128
Ако редовно се ползва ексфолиант, петната изчезват. А крема от мас и невен го има в готов вариант, немски е и струва около 2,50 за 100 мл. Виждала съм го в повечето аптеки.

# 129
  • Варна
Белезите се заличават много трудно, или с добра козметика, или при козметик с подходяща терапия.
Все още не мога да споделя впечатления от тази маска относно петната, тъй като я ползвам едва от седмица (2 пъти съм я нанасяла), а кремчето с маста и невен всяка вечер. Но е факт, че не ми излизат пъпки, а ако се появи някакво зачервяване (признак за появата на пъпка) отшумява до сутринта.
Teodorka, ето в тази тема момичетата разбират много от козметика и биха ти препоръчали нещо, което е вече изпитано.

# 130
ако може да ми кажете за този крем с невен от аптека ли го купувате или е домашно производство

# 131
  • Варна
Iknik, казва че го има и в аптеката. Аз си го приготвих в домашни условия  Mr. Green
По - назад в темата съм описала точно как съм си го приготвила, не е някаква кой знае каква философия.  Peace

# 132
  Записвам се ,да следя темата.....
  Преди няколко години си премахнах петната от пъпките със серия от двоен химичен пилинг.
  Интересно ми е ,дали има някакъв начин да се премахнат релефните белези,които остават от акнето? Rolling Eyes

А този крем (свинско-календулова Simple Smile ) не може ли да създаде допълнителни проблеми за мазната кожа?Нали още повече ще я омазни?
  Друго,за което споменавате ,лосиона с камфоров спирт......На мен ми се струва,че от него има опасност кожата да се пигментира.
  Опровергайте ме ,ако греша.
  И аз съм в търсене. Peace

# 133
Ако редовно се ползва ексфолиант, петната изчезват. А крема от мас и невен го има в готов вариант, немски е и струва около 2,50 за 100 мл. Виждала съм го в повечето аптеки.
какъв точно ексфлолиант

# 134
  • София
  Записвам се ,да следя темата.....
  Преди няколко години си премахнах петната от пъпките със серия от двоен химичен пилинг.
  Интересно ми е ,дали има някакъв начин да се премахнат релефните белези,които остават от акнето? Rolling Eyes

А този крем (свинско-календулова Simple Smile ) не може ли да създаде допълнителни проблеми за мазната кожа?Нали още повече ще я омазни?
  Друго,за което споменавате ,лосиона с камфоров спирт......На мен ми се струва,че от него има опасност кожата да се пигментира.
  Опровергайте ме ,ако греша.
  И аз съм в търсене. Peace

Веднага те опровергавам за лосиона  Wink Поне от 8 години го ползвам,но нямам и петънце на лицето си  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт