петна от пъпки?

• 269 573
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Ами аз я сгъстявам,защото както вече казах не ми се получава смес,която да мога спокойно да нанеса по лицето без да се разтече и затова ми се налага. Хем слагам повече от маята и уж по-малко мляко,но пак не ми се получи. Ще пробвам и следващия път с по-малко мляко,ако пак не стане,мисля да избробвам варианта на irrrina с кисело мляко,пък дано се получи пак...

# 316
  • Madrid
И на мен не ми се получава гъста каша,но мажа един слой,след малко втори и така си оставам.Мия с отвара от лайка накрая.Нямам червени линии,имам положителен ефект.Моята кожа е суха и после ме опъва,затова правя маската веднъж седмично.

# 317
  • Прекрасна ВАРНА
Ами аз я сгъстявам,защото както вече казах не ми се получава смес,която да мога спокойно да нанеса по лицето без да се разтече и затова ми се налага. Хем слагам повече от маята и уж по-малко мляко,но пак не ми се получи. Ще пробвам и следващия път с по-малко мляко,ако пак не стане,мисля да избробвам варианта на irrrina с кисело мляко,пък дано се получи пак...

ако пробваш с кисело мляко сложи 1с.л. но затопли млякото малко преди да добавиш маята,а като я добавиш разбъркай добре и остави на топло за 15мин. да втаса.сместа ще ти стигне за 2 намазвания.

# 318
  • Countryside
А някой да даде отзиви за копринената ръкавица? На опаковката пише, че има действие на химичен пилинг и успешно заличава петна и бръчки, подобрява микроциркулацията, а оттам и подобрява тена на лицето   Thinking Аз я ползвам вече седмица и като че ли има резултат или си въобразявам  ooooh!

# 319
А някой да даде отзиви за копринената ръкавица? На опаковката пише, че има действие на химичен пилинг и успешно заличава петна и бръчки, подобрява микроциркулацията, а оттам и подобрява тена на лицето   Thinking Аз я ползвам вече седмица и като че ли има резултат или си въобразявам  ooooh!
Аз си я поръчах и днес трябва да ми я донесат.До седмица Ще мога да дам отзиви.
Чела съм само положителни отзиви за нея,пък да видим Thinking.

# 320
  • Countryside
Да и аз само хубави неща съм чела тук във форума. Ползвам я вече седмица, ама не пише колко често се ползва, вече 3 дни подред я ползвам и май ми идва в повече(за лицето) и ще разредя до 2-3пъти седмично  Thinking За тяло съм си купила друга и като, че ли бори подкожните косми, голям проблем са ми  ooooh!

# 321
  • Пловдив
а да попитам и аз нещо...
Сега си купих мая и след малко ще се мажа...
Но не намерих от живата мая на купчета,а само на прах,в пакетче.
Но няма нищо,ще пробвам така,пък като намеря жива ще се клепам с нея.
Та...въпроса ми е относно отмиването с лайка...
Нямам в момента лайка,а само смрадлика,орех и някви зелени чайчета.
Смятам да пробвам да си измия маската със смрадлика Rolling Eyes
Какво ще кажете,дали може? newsm78
Аз си мисля,че става защото смрадликата също успокоява кожата и има антибактериален ефект.
Какво мислите?
Да действам ли,а?
Мерси!  bouquet

# 322
На опаковката пише, че има действие на химичен пилинг и успешно заличава петна и бръчки, подобрява микроциркулацията, а оттам и подобрява тена на лицето   Thinking Аз я ползвам вече седмица и като че ли има резултат или си въобразявам  ooooh!
Кажи повече за тази ръкавица-тя е натопена в нещо ли,та чак хим.пилинг? newsm78
Сега се сетих,че имам някъде забутана една ръкавица на Агива,ама не съм забелязала такъв ефект.
По прицип знам,че не е хубаво кожата да се прежулва,особено ако имаш петънца.

# 323
  • Countryside
Намокря се с вода и се обтрива лицето и тялото, така пише на опаковката, не претендирам за патент  Mr. Green Прилича на едновремешните кисета/кесии за търкане.

# 324
  • Прекрасна ВАРНА
а да попитам и аз нещо...
Сега си купих мая и след малко ще се мажа...
Но не намерих от живата мая на купчета,а само на прах,в пакетче.
Но няма нищо,ще пробвам така,пък като намеря жива ще се клепам с нея.
Та...въпроса ми е относно отмиването с лайка...
Нямам в момента лайка,а само смрадлика,орех и някви зелени чайчета.
Смятам да пробвам да си измия маската със смрадлика Rolling Eyes
Какво ще кажете,дали може? newsm78
Аз си мисля,че става защото смрадликата също успокоява кожата и има антибактериален ефект.
Какво мислите?
Да действам ли,а?
Мерси!  bouquet

аз си отмивам маската с вода и пак има ефект,така че и с тези билки според мен става да си измиеш лицето  bouquet

# 325
  • Пловдив
Момичета,направих маската с маята.
Кожата ми стана като бебешко дупе...но петна още има.
Ще бъда упорита и знам,че ефекта няма да закъснее!  bouquet
irrrina,мерси!  bouquet

# 326
Кажете повече за тази копринена ръкавица. От къде си я купихте?

# 327
  • Countryside
Четиииии  Mr. Green Аз лично от ремедиума, но 1брой струва 15лв, а имам спомен от темата, че поръчвалите от Хасково казваха, че 5броя струват 15лв  Crossing Arms

# 328
  • София
Четиииии  Mr. Green Аз лично от ремедиума, но 1брой струва 15лв, а имам спомен от темата, че поръчвалите от Хасково казваха, че 5броя струват 15лв  Crossing Arms

Сега навсякъде са на една цена.

# 329
Камамбер, ако става въпрос за една много стара тема за тези ръкавички, те веднага след като видяха, че има интерес към тях ги вдигнаха на 15лв. Уж качеството било по-добро. Защото предшните се късаха. Аз попаднах късно на темата и вече бях по 15лв.

Общи условия

Активация на акаунт