петна от пъпки?

• 271 074
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
коректора на Oriflame нее болклук мога да ви кажа! МНого си е хубав даже! преди няколко дена ми се появи една много червена пъпка на бузата и много ме болеше,като я намзах няколко дена с коректора и сега вече в няма.а искам да попитам знаетели дали сокът от краставица помага за петната? newsm78

# 421
  • Прекрасна ВАРНА
коректора на Oriflame нее болклук мога да ви кажа! МНого си е хубав даже! преди няколко дена ми се появи една много червена пъпка на бузата и много ме болеше,като я намзах няколко дена с коректора и сега вече в няма.а искам да попитам знаетели дали сокът от краставица помага за петната? newsm78

КРАСТАВИЦАТА ИЗБЕЛВА СЪЩО ТАКА СОК ОТ МАГДАНОЗ,ЛИМОН,ГРЕЙПФРУТ,КИС.МЛЯКО

# 422
И аз се разписвам в темата. Започвам да правя маската с маята и ще споделя след време дали има желаният ефект.

# 423
  • София
И аз днес за пръв път направих маската с маята, не мога да кажа дали има резултат, ама и аз нямам толкова петна и пъпчици, но определено пак ще я направя, доволна съм като цяло.Обаче мъжа ми каза, че нещо съм откачила, вика какво са тези работи, рициново масло на миглите, мая на лицето, масла разни по косата, полудяваш ли, какво става Grinning.Пък аз се оправдавам, ама то във форума така пише Crazy Веселба е голяма Laughing

# 424
Аз пък тия почивни дни, откакто се наспивам прилично, лицето ми светна. Имах 2 червени петънца. Почти не се виждат и без грим.

Та съня наистина е много важен!

# 425
  • София
четох много по въпроса-и все пак не разбрах дали някой с проблем като моя се е избавил за винаги от тази гадост Cry
Става въпрос за пигментни петна, получени по време на беменността, и вече година след раждането си стоят, дори сега от слънцето още повече изпъкнаха. Направо ме е срам да изляза! Над горната устна, все едно имам мръсно, даже и като мустаци седи. Много ме мъчи това-помогнете ми ако сте имали подобен проблем, има и специална тема за този вид петна, но пак не видях конктетно решение там ooooh!

# 426
благодаря за съвета irrrina  Hug

# 427
вчера си направих маската с маята-в магазина имаше само суха, но мисля че с другата ще е по-добре. Аз си я направих на лицето, деколтето и гърба ,защото направих цялото пакетче с мая и имаше материал Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Ами мога да ви кажа, че определено има ефект-петната не мисля ,че ще се махнат от веднъж ,но кожата определено е много по-хубава и тена е изчистен-може и да е от това, че съм след цикъл и кожата ми по принцип в този период става хубава, но определено пак ще си я правя маската Peace Peace Peace

# 428
Та съня наистина е много важен!
............сега ми станаха ясни много неща... 2 деца + почти никакъв сън = много пъпки

от 2 седмици правя маската с маята през ден, резултат - петната не помръдват, а останалата кожа леко изсветля и верно е по-мека. Обаче сега контрастът с петната е още по-видим.  #Cussing out

# 429
като стана въпрос за съня какво имате превид? newsm78 .в смисъл трябва да спим повече ли или не в такъв смисъл? Rolling Eyes

# 430
какво мислите за дерматоложката М.Балабанова била и доцентка също някой чувал ли я е?

# 431
какво мислите за дерматоложката М.Балабанова била и доцентка също някой чувал ли я е?
Аз съм я чувала.Една приятелка супер много време не можеше да си запише час и скоро си записа чак за август. Whistling

# 432

рициново масло на миглите, мая на лицето, масла разни по косата,

И аз съм така и процедурите се мноооожат Rolling Eyes

# 433
Момичета, понеже използвам козметиката на Д-р Рьоно, често се ровя в сайта на Виталити и днес обърнах внимание какво пише за избелващата им терапия, която се прави по салоните, които работят с тази козметика: ФИТО ИЗБЕЛВАЩА ТЕРАПИЯ
Избелващата терапия е изцяло на растителна основа и е подходяща за отстраняване на пигментация от всякакъв вид и особено след бременност.Може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки тип кожа.Основната съставка е комплексът Etioline® - депигментационен комплекс на растителна основа, подходящ за всеки тип кожа, който блокира 99,5% от действието на меланина и по този начин уеднаквява тена и предотвратява появата на петна. Резултатът е здрава и регенерирана кожа с чист и равномерен тен, без петна.

А също има и нормализираща терапия:  ARGI-PURE ПОЧИСТВАЩА И НОРМАЛИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ
Професионална терапия, която третира в дълбочина само проблемните места на мазната и комбинираната кожа. Терапията се адаптира към различните проблеми на кожата (пъпки, затворени пори, зачервявания, чувствителност). Почиства кожата в дълбочина, регулира и балансира кожата, стяга порите, изглажда недостатъците. Специалният лимфодренажен масаж релаксира и подпомага изхвърлянето на токсините. Щади кожата и не я изсушава. Резултатът е много свежа, чиста и лъчезарна кожа
.

Ако някой се е подлагал на тези процедури, нека сподели впечатления

# 434
  • София
...
Ако някой се е подлагал на тези процедури, нека сподели впечатления
В козметичния салон, който посещавам, я предлагат тази терапия. Но козметичката ми изрично ме предупреди, че трябва да избягвам слънцето. Твърдо съм решила да я направя, но есента.

Общи условия

Активация на акаунт