петна от пъпки?

• 271 100
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
не че имам проблем,освен луничките,ама...може и да помогна на някой

имах една позната маниачка на тая тема-използва само скъпа козметика и имаше доста петънца от раждането и чопленето на пъпки-та срещам я след известно време и  Shocked Shocked Shocked грам петънце и пъпчица
тайната : скинорен 20% крем !!!за пръв път чувах за такова мазило!

друга моя приятелка работеше на ОМV и много й се омазняваше кожата от гадната скара на която приготвят разни вкуснотийки та й подхвърлих за крема и й цръкнах малко в една кутийка защото хич не е евтино преди 2год беше 16лв - голяма благодарност ми изказа милата,чак на кафенце ме води Joy
сега си го ползва като мен профилактично!

но момичета прочетете внимателно упътването

# 481

Хмм, този крем не беше ли на БиоТрейд? Ще взема да се поразровя сега и за него...  ooooh!
   Благодаря за отзива!  Mr. Green

# 482
  • Бургас
не е на БиоТрейд - производител Schering Spa Milano

# 483

Извинявам се.  Embarassed  Мерси за поправката.  bouquet
     Ще погледна все пак какво инфо има, преди време доста го коментираха този крем.  Thinking

# 484
  • София
не че имам проблем,освен луничките,ама...може и да помогна на някой

имах една позната маниачка на тая тема-използва само скъпа козметика и имаше доста петънца от раждането и чопленето на пъпки-та срещам я след известно време и  Shocked Shocked Shocked грам петънце и пъпчица
тайната : скинорен 20% крем !!!за пръв път чувах за такова мазило!

друга моя приятелка работеше на ОМV и много й се омазняваше кожата от гадната скара на която приготвят разни вкуснотийки та й подхвърлих за крема и й цръкнах малко в една кутийка защото хич не е евтино преди 2год беше 16лв - голяма благодарност ми изказа милата,чак на кафенце ме води Joy
сега си го ползва като мен профилактично!

но момичета прочетете внимателно упътването
Благодаря, че сподели!  bouquet

# 485
  • София
Skinoren съм ползвала в тийн годините, не е зле. Мисля, че беше желателно да се изпозлва слънцезащитен крем през деня, когато се ползва.

# 486
Здравейте!Аз използвам крем Pally и съм мн доволна 2.10 струва от него ми изчезнаха черните точки и петната по лицето,ако ти допада като идея пробвай ако не др поне не е скъп  Peace
а от къде да си го купим

# 487
  • София
Ето малко инфо за Скинорен. Не прочетох обаче да заличава петна и белези  Thinking

# 488
   Благодаря за маската с маята. Имам на няколко места петна от пъпчици, та в най-скоро време ще я направя.

# 489
искам да благодаря на kami B за тази маска с маята  newsm17след 3-тия път лицето ми стана страхотно,а беше ужасно
наистина много ви благодаря Praynig

# 490
Камиб, златна си  bouquet

Аз й викам- маска чудо. Моята кожа по принцип е мазна, но наистина си изсушава. Аз спрях да ползвам всякакви други ексфолиращи маски и пяни за мазна кожа. Ще изчакам още 2 дни за всеки случай, ама 2те маички надничат от хладилника Laughing

Жалко ,че нямам снимка да видите преди маската какво ми беше лицето...и с маята се изчисти и вече сигурно повече от 10 години се радвам на чиста кожа,сега си я правя профилактично на две седмици веднъж  Wink
Много ще се радвам и при Вас да има този хубав ефект както при мен  smile3525
Kami B и аз ще си направя тази маска. Аз петна по лицето нямам, ами разни белези от стари пъпки. Не ми е лоша кожата на лицето, но има места на които често ми излизат пъпки. Благодаря ти че даде тази рецепта, дано ми подейства добре. А ако заменя прясното мляко със сока от лимон, как мислиш че ще се получи? Какво мислиш за лимона?

# 491
  • София
Камиб, златна си  bouquet

Аз й викам- маска чудо. Моята кожа по принцип е мазна, но наистина си изсушава. Аз спрях да ползвам всякакви други ексфолиращи маски и пяни за мазна кожа. Ще изчакам още 2 дни за всеки случай, ама 2те маички надничат от хладилника Laughing

Жалко ,че нямам снимка да видите преди маската какво ми беше лицето...и с маята се изчисти и вече сигурно повече от 10 години се радвам на чиста кожа,сега си я правя профилактично на две седмици веднъж  Wink
Много ще се радвам и при Вас да има този хубав ефект както при мен  smile3525
Kami B и аз ще си направя тази маска. Аз петна по лицето нямам, ами разни белези от стари пъпки. Не ми е лоша кожата на лицето, но има места на които често ми излизат пъпки. Благодаря ти че даде тази рецепта, дано ми подейства добре. А ако заменя прясното мляко със сока от лимон, как мислиш че ще се получи? Какво мислиш за лимона?

Може да слагаш и малко сок от лимон,но слагай и мляко то действа по-добре в комбинация с маята   bouquet

# 492
Аз тъкмо се бях поизчистила от петна и пъпки и като забременях- Close #2gunfire Close да не ви разправям какво ми стана лицето Cry
Цялото в пъпки ,най-различни (,ситни,едри,гнойни,подкожни абеее ужас) И петна остават после.Ама да си призная и аз тая маска рядко я правя.Незнам дали тя ще помогне изобщо...

# 493
Бих искала до допълня още един щрих относно маската с мая. Най-добрата ми приятелка си я прави редовно и има невероятно чиста кожа и бистър тен, просто перфектна кожа. Та, тя като си прави тази маска слага отгоре домакинско фолио с дупки за носа, устата и очите и обикновено слага дори кърпа най-отгоре. Така маята действала още по-добре от топлината която се получава.
Аз също съм правила маската и съм доволна от действието й дори без фолио... но с него е още по-добре.
  bouquet

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 18:26 от miniemouse

# 494
   Момичета, направих си маската с маята, но ми стана много течна. Смесих половин кубче мая от 42гр. и една супена лъжица прясно мляко. Много моля тези, които са изпробвали маската да кажат, дали и при тях се получава така или трябва да сложа цялото пакетче, и да стане с консистенция на по-гъста каша. Благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт