Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 668
  • 736
  •   2
Отговори
# 495
moje li nqkoi da mi dade link ili originalnoto ima na "Завинаги заедно" 6toto az nemoga da go namera a iskam mn da go gledam mersi predvaritelna   bouquet  bouquet  bouquet
  Името на филма е Hameshaa, филма го има в замунда http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Hameshaa&c … =0&incldead=1 Приятно гледане   Simple Smile

# 496
Напоследък изгледах много индийски филми и мога да кажа ,че лош филм няма. Но задължително гледайте Kites

Има, имаааа Mr. Green Е, поне за моя вкус Hug  Аз не обичам драми, филми с лош край Blush, това не ги прави лоши, разбира се.

Но има и големи бози - много от филмите с Арджун Рампал например от хиндито. Или със Сурия от тамилските, някои на Сидарт от телугуто и т.н.

# 497
Напоследък изгледах много индийски филми и мога да кажа ,че лош филм няма. Но задължително гледайте Kites

Има, имаааа Mr. Green Е, поне за моя вкус Hug  Аз не обичам драми, филми с лош край Blush, това не ги прави лоши, разбира се.

Но има и големи бози - много от филмите с Арджун Рампал например от хиндито. Или със Сурия от тамилските, някои на Сидарт от телугуто и т.н.
Аз нямам наблюбение върху новите, но за старото индийско кино с ръка на сърцето мога да кажа че ми харесва всичко което съм гледала...сега ги преповтарям старите, гледам някой от тях за първи път, и т.к. те индийците хич не са си играли да снимат филми ми се струва че филми от 2010 ще гледам след около 10 годинки  Grinning

# 498
ААаа, тук си права. Трябва да правят класически любовни истории, с които са ненадминати. Последните поамериканчени версии на хиндито нещо не са ми по вкуса Embarassed

# 499
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
в неделя, по БТВ от 20,00 ч. ще дават Веер и Заара - нямам търпение да го гледам, това беше първият индийски филм, който гледах и с него се влюбих в индийското кино

# 500
И на мен ми беше първия в съзнателния живот. Само че се дразня, че вероятно ще е с дублаж, а не със субки.

Аз го имам на HD качество, с преработени субтитри Mr. Green

# 501
Здравейте, аз най-много харесвам Salaam Namaste i I hate luv storys, Neal`n`Niky Simple Smile ако имате подобни на тях филми, моля кажете ми ги Simple Smile

# 502
  • Варна
Искам да помоля, ако някой е гледал Veer Zaara да каже как свършва.
От както гледах Девдас ми се иска да знам предварително края на това, което ще гледам, защото неговият беше много тъжен.

# 503
не е тъжен краят. Hug

# 504
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
не е тъжен, даже завършва много красиво и оптимистично, но по време на самия филм аз много сълзи изревах

# 505
  • София
   Хубав филм, смислен! Въпреки,че малко ме дразнят песните, танците и супер шаренията, доста помпозно и превзето ми се вижда, но смисъла, посланието е хубаво.

# 506
Здрасти, сладко бабче.

И с този дублаж отнеха половината душа на филма. Twisted Evil Пълна скръб бяха гласовете.

# 507
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте!
Вчера гледах Девдас и ревах като магаре,много тъжен край.
Сега Вер и Зара,много чувства,много любов и пак изревах един куп сълзи.

# 508
  • София
Здрасти, сладко бабче.

И с този дублаж отнеха половината душа на филма. Twisted Evil Пълна скръб бяха гласовете.
А, аз се кефех на дублажа, защото гласовете ми харесват, от други сериали!

# 509
  • София и там където не се пуши
Мен по индийските филми, точно шаренията и танците ми харесват. Дори специално гледам детайлите дрехи, шарения, бижута .  И ми се ходи в Индия.

Общи условия

Активация на акаунт