Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета  Hug
преди много време бях гледала този филм Аллах раха и много ми хареса
препоръчвам ви го ще ви хареса
но има проблем че не го намирам  Wink да ви дам линк
ще се радвам ако някой го намери и пусни
лек ден на всички Heart Eyes
ето и тук го има http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=f8 … 6ce39f6115ac3cc18

# 511
  • София
И на мен много ми хареса Вер и Зара. И тези рокли, тези цветове и украшения... взимат ми очите  Laughing  Heart Eyes
Иначе преди година гледах един индийски филм, разказваше се за една куртизантка, много хубав беше, но не го намирам...  Sad

# 512
# 513
  • София
Дааа... този е, безкрайни благодарности, ще го гледам пак!  Hug

# 514
Дааа... този е, безкрайни благодарности, ще го гледам пак!  Hug

но ти препоръчвам да изтеглиш друг рип с друг превод, защото... Confused

# 515
  • София
   А дали можете да ми препоръчате, някой сериозен интересен филм, без песни и танци, само актьорска игра!И ако може да е съвременен! Praynig

# 516
Аз бих ти препоръчала "The namesake"  Peace Никакви песни и танци, правен е за западната публика  Peace

Но не го намирам в замунда, а преди го имаше...  Thinking

# 517
Тайна, единственият индийски филм, който съм видяла без песни, е толкова ....гаден, че....издевателства върху деца и тем подобни....

Иначе тези, които ги правят и за западната публика, обикновено ги орязват, подобно Kites, но пък той за мен е слаба ракия, на всичкото отгоре е драма.

Мога да ти препоръчам много съвременни филми, но ще се налага да си превърташ песните. Има и доста песни обаче, които са част от сюжета, не просто танци, тоест няма как да не се гледат. Но ти давам гаранция за два шедьовъра, които ще ти харесат много!!!
Ако не ти се точи, дай на лични един скайп и ще ти ги прехвърля по него за отрицателно време. Тъкмо ще ти подбера качество на риповете.  bouquet

# 518
Гледала съм един много хубав индийки филм, търся го от години, но за жалост не го намирам... Sad Историята беше за султанската дъщеря и един музикант, спомням си, че свиреше на акордеон... Не им позволяваха да бъдат заедно, но на края естествено както при всеки филм, завърши с хубав край. Ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарна! Simple Smile)

# 519
  • София
   А дали можете да ми препоръчате, някой сериозен интересен филм, без песни и танци, само актьорска игра!И ако може да е съвременен! Praynig

Life in a Metro
Monsoon wedding
Mr&Mrs Iyer

# 520
  • в сърцето на един мъж...
Мечке, има и по-лесни начини от скайп за прехвърляне, само да е до 1 гб филма. Виж аз съм кандидат за някой хубав съвременен филм Mr. Green Много ги харесвам, пусто Embarassed А Ашвария ми е любимата актриса Heart Eyes

# 521
Гея, благодаря ти, знам, да Grinning Просто повечето филми на добро качество са гигабайт и половина. Поне аз ряяяядко тегля рипове по 7-800 мб

# 522
  • в сърцето на един мъж...
Тюх Sad А може ли, ако не те затруднявам, да ми пратиш някой? Embarassed

# 523
  • София
    Момичета, страшно много Ви благодаря,че се отзовахте толкова бързо, но аз питах за качени някъде.Филми,които могат направо да се гледат в нета. Компютъра ми е доста стар, от сина е, и нямам памет да тегля. Дори и като гледам клипчета от vbox или youtube, шантавата ми Опера кешира по малко и ми пълни диск С и после трябва да чистя, че нищо не се отваря!А това да сваля цял филм, ще спре и няма да тръгне повече.

Хубав ден ви пожелавам :hug! Аз ще се поразровя, дали има качени някъде на части, като клипчета!

# 524
http://myonvideo.com/

близък мой познат също администрира там. Има и доста индийски онлайн. Винаги може и да се качи нещо, което го няма

Общи условия

Активация на акаунт