Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
http://myonvideo.com/

близък мой познат също администрира там. Има и доста индийски онлайн. Винаги може и да се качи нещо, което го няма
Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного ти благодаря,  Меченце  Hug!

# 526
Моля, за нищо. HugДвата шедьовъра, които знам, че ще ти харесат, ги няма там, проверих, но като си дойде моят приятел от Испания, ще му кажа веднага да ги качи. Предполагам до една-две седмици.

# 527
  • пак на Рив Гош
Това е тема като за мен Simple Smile
Един от филмите, които много харесвам е "Hum Tum" (боливудската версия на култовия ми филм "Когато Хари срещна Сали"  Grinning). И Mohabbatein (както и повечето филми със Shahrukh Khan).

Възползвам се от случая да помоля запознатите да ми препоръчат някой филм от типа на "Jodhaa Akbar" - малко или повече историческа фреска, ама с по-съвременна направа.

# 528
Не съм гледала индийски филми от ...не помня вече, някъде към 90те...
с интерес ще прочета предложенията ви

# 529
Това е тема като за мен Simple Smile
Един от филмите, които много харесвам е "Hum Tum" (боливудската версия на култовия ми филм "Когато Хари срещна Сали"  Grinning). И Mohabbatein (както и повечето филми със Shahrukh Khan).

Възползвам се от случая да помоля запознатите да ми препоръчат някой филм от типа на "Jodhaa Akbar" - малко или повече историческа фреска, ама с по-съвременна направа.

Magadheera Peace

# 530
обожавам Hrithik Roshan и Aishwarya Rai ( и индийските филми като цяло). С голямо удоволствие гледам техни филми, но любимите са ми Dhoom 2 и най-вече Jodhaa Akbar Simple Smile))) Препоръчвам

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 22:33 от RalsVK

# 531
Да уточним, че вероятно говориш за Дуум 2, защото Дуум 1 не е с Хритик.

# 532
# 533
  • пак на Рив Гош

Мече, мерси  Hug
Ще го потърся да си го дръпна.

# 534
Здравейте момичета,
голямата новина за всички, които обичат индийското кино е,че от 1до 10 октомври в София в Синеплекса срещу "Хемус" ще се проведе първи фестивал на индийското кино с 9 филма от последните 6 години.Може да видите инфо за филмите и снимки на сайта www.bulgarianamaste.com

# 535
Някой може ли да ми помогне да се регистрирам в този сайт http://bollydream.com/  smile3518

# 536
Пиши на имейла. Дадох го някъде две странички по-назад. Дай им линк към тук и ги помоли да ти пратят покана. Кажи им, че ги рекламираме, и то е така, защото са добри.

Благодаря за новините за феста  bouquet

# 537
Пиши на имейла. Дадох го някъде две странички по-назад. Дай им линк към тук и ги помоли да ти пратят покана. Кажи им, че ги рекламираме, и то е така, защото са добри.

Благодаря за новините за феста  bouquet
  да да, аз веднага им писах но не ми пратиха нищо  Sad

# 538
  • Все на втория етаж
в неделя, по БТВ от 20,00 ч. ще дават Веер и Заара - нямам търпение да го гледам, това беше първият индийски филм, който гледах и с него се влюбих в индийското кино

Моля, кажете ми от къде да изтегля този филм, и под какво име да го търся?Veer Zaara , ли е? Че ще юрна мъжа ми да го търси и свали. Майка ми и баща ми са го гледали този филм и направо ме побъркаха с него, много искам да го видя.

# 539
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
заповядай

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=106627

Общи условия

Активация на акаунт