Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 699
  • 736
  •   2
Отговори
# 480
Нямам идея за грешката. Влизаш ли свободно с акаунта?

Може да питате и за покани на bollydream.com@gmail.com  Дайте линк тук към темата в бг мама, за да видят хората, че говорим за техния тракер и искате да се регистрирате Hug

# 481

Аз имам регистрация там, а ми дава грешка и не ми дава да дърпам Confused

А какъв ти е коефициента?  Thinking Ако си изтеглила 10GB,за да продължаваш да теглиш,коефициента ти трябва да е минимум 0.5  Whistling

Относно хубави филми,аз обожавам "Wanted"...... Laughing

# 482
  • в сърцето на един мъж...
Много странно, сега като кликнах от цитата на Трайкова и ми се отвори линка newsm78 А коефициента ми е сравнително голям, не вярвам да е от това.

# 483
Много странно, сега като кликнах от цитата на Трайкова и ми се отвори линка newsm78 А коефициента ми е сравнително голям, не вярвам да е от това.

hahaha Направих му магическо заклинание,затова....... Wink

# 484
Аз никога не успявам да вляза от първия път, трябва да дам рифреш. Забелязала съм, че и по други тракери е така, може би за допълнителна защита, знам ли Thinking

# 485
Аз никога не успявам да вляза от първия път, трябва да дам рифреш. Забелязала съм, че и по други тракери е така, може би за допълнителна защита, знам ли Thinking

Ха, не се оплаквайте...Вие поне можете да влезете, аз хич я нямам тази възможност - разстрел  #2gunfire #Puppy dog

# 486
Искам да ви препоръчам 2 южноиндийски филма. Единия е от щата Тамил Наду и се казва Kaadhal - много добре е показана реалната действителност в Индия и до какво може да доведат романтичните чуства в едно кастово общество.
Другият филм е от щата Андхра Прадеш - Magadheera той си е класическа индийска любовна история, с прераждания, битки много лоши и много добри герои, с песни и танци, разбира се.

# 487
  • в сърцето на един мъж...

hahaha Направих му магическо заклинание,затова....... Wink

Хаха, Трайки Joy Прави по-често заклинания, ако може и на замунда да направиш Mr. Green

# 488
...........Другият филм е от щата Андхра Прадеш - Magadheera той си е класическа индийска любовна история, с прераждания, битки много лоши и много добри герои, с песни и танци, разбира се.
Аз много съвременни филми индийски не съм гледала, но старите много ми харесват и ги гледам с огромно удоволствие...съвременните имат една нотка която ги приближава към баналните холивудски истории...но и в едните и в другите има една много много красива , искренна и чиста любов която не съм срещала в други филми...един индийски филм винаги успява да ме завладее, да привлече вниманието ми, да ме държи неотделимо пред екрана, има напрежение, има смех и много комични ситуации, но винаги има и една тъжна история, един тъжен момент които може да нажали и най-хладнокръвния човек....Обожавам ги ти филми, на пук на всички които намират хиляди думи за са се подиграят с това красиво творчество newsm51

# 489

Ха, не се оплаквайте...Вие поне можете да влезете, аз хич я нямам тази възможност - разстрел  #2gunfire #Puppy dog

Защо не можеш?

# 490

Защо не можеш?

аз нямам регистрация...направих така както вие посъветвахте, пратих майл с молба за покана , дано да ми пратят

# 491
дано, сложи ли линк към тук?

аз от сърце ви препоръчвам happy
http://www.bollywoodcentralbg.com/details.php?id=0beea0bc8108331 … 645c&thanks=1

Бъни и Мадумати се срещат при странна ситуация.Той разнася пици, а тя е дъщеря на деятел от висша каста и студентка по медицина.Единствените чувства между тях са ненавист и омраза. Стечението на обстоятелствата ги принуждават да се оженят.Ще се превърне ли омразата в любов или ще стане по-силна?

Филмът е с един от любимите ми красавци

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 21:10 от Мечка Малинарка

# 492
да да, слойих

# 493
moje li nqkoi da mi dade link ili originalnoto ima na "Завинаги заедно" 6toto az nemoga da go namera a iskam mn da go gledam mersi predvaritelna   bouquet  bouquet  bouquet

# 494
Напоследък изгледах много индийски филми и мога да кажа ,че лош филм няма. Но задължително гледайте Kites

Общи условия

Активация на акаунт