Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Препоръчвам ти Вийр - Заара да го гледаш със субтитри, защото дублажът отне половината чар на филма

# 541
вчера гледах Parivaar, много ми хареса

# 542
За регистрация в болидрийм пишете имейл с молба за покана и ще ви пратят. Пишете, че сте от тук.
Един от ръководството на тракера ми писа.

bollydream.com@gmail.com

# 543
  • София
Ще ходите ли на фестивалът на Индийското кино в София  Hug
Аз убедих приятеля ми и ще ходим да гледаме Джодха и Акбар  Sunglasses

Филмите са:
Двойка създадена от Бог
Джодха и Акбар
Погубени от любов
D2 – Отново в действие
Пазете се, красавици
Fashion
Тацувай с мен
Курбан
Приятелство

http://bulgarianamaste.com

# 544
Всички са прекрасни, особено първият и вторият. Препоръчвам  ви ги от сърце.
Приятно гледане Hug

# 545
  • София
Аз повече  се притеснявам, че са нови филмите, малко мязат на американски, на мен ми харесва шаренията, дрънкулките и украшенията, традициите им... дано се придържат към стила на индийското кино.

# 546
  • София и там където не се пуши
Ооо супер - казаха, че Ашуарая Рай щяла да идва. Във връзка с това ли е  newsm78

Синаплекс, това беше киното в Ситицентъра София нали  newsm78

# 547
  • София
В сити центъра е да, но не знам че ще идва Ашвария Рай... Thinking

# 548
  • София и там където не се пуши
По телевизията рекламираша някакво списание. И казаха А Р най-после и в България.  newsm78

# 549
Аз повече  се притеснявам, че са нови филмите, малко мязат на американски, на мен ми харесва шаренията, дрънкулките и украшенията, традициите им... дано се придържат към стила на индийското кино.

Първият и вторият определено са в традициите им.

Иначе любимите и на мен дрънкулки и шарения има във всичките. Гледала съм ги.

Ашвария сериозно ли  идва? Не вярвам да могат да си го позволят.... Thinking

# 550
  • София
Ох, гледах Двойка създадена от Бог. Много красиво и сладко филмче, много ми хареса. Препоръчвам го с две ръце!

# 551
Ох, гледах Двойка създадена от Бог. Много красиво и сладко филмче, много ми хареса. Препоръчвам го с две ръце!

Laughing Laughing Laughing Peace

# 552
       За съжаление едва ли ще мога да отида на този фестивал,  нищо че повечето съм ги гледала...
       Струва си да се видят в  такова качество -  еххх....  карай.  Аз до София не мога да отида, а мечтая за Индия  Crazy
        Последният филм, който гледах е забавен , приятен,  нещо като модерна версия на " Ема"  на Джейн Остин
        "Aisha,   от Замунда.  Препоръчвам.../ до 2 дни  ще кача и субтитрите, остана ми малко редакция/

А   Джода  и Акбар е невероятно красив,  като приказка е.   На моменти спирам филма на стоп-кадър  и се питам как е възможна толкова красота в тези двамата../ Да  не говорим  за обстановката и атмосферата/

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 10:56 от Найка

# 553
  • пак на Рив Гош
Съгласна съм с Найка - "Джодха и Акбар" е много красив филм  Peace. Благодаря за идеята за "Aisha" (обичам Джейн Остин  Grinning).

В "Двойка създадена от Бог", не ви ли се струва, че Шахрук Хан е доста поостарял (или аз много се вглеждам  Laughing)?
И последно - търся името на един филм. По плаката приличаше на боливудската версия на "Карибски пирати". Някой да го е срещал?

# 554
В "Двойка създадена от Бог", не ви ли се струва, че Шахрук Хан е доста поостарял (или аз много се вглеждам  Laughing)?
   Всъщност доста го състаряват очилата,  пък и ми се вижда отслабнал, хлътнали бузи..  оттам ще да е:-))  Нищо,  Роци,  нали трапчинките са си там...
   Не знам, аз неговите филми съм ги гледала толкова разбъркано като години...

Общи условия

Активация на акаунт