Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Не, че е най-хубавия... но, снощи гледах един филм No entry смяла съм се от сърце със този филм. Много ми хареса!  Mr. Green

# 121
Аз препоръчвам Vivah
докъто търсех Namaste London попаднах на него(в колекцията ми от индийски филми  Flutter)
Препоръчвам ви го горещо  Sunglasses

# 122

Снощи го гледах, много ми хареса , малко фентъзи и много любов Peace

# 123
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

и аз Веер и Заара щях да посоча - просто индийски филм без Шахрук Кхан не мога вече да си представя, миналата година имах стажант и той ми носеше негови филми, сред които и Веер и Заара - толкова рев съм изплакала, но така ме пречистват към по-добро, и много хубава музика, след тях станах голям фен на индийски филми

# 124

- просто индийски филм без Шахрук Кхан не мога вече да си представя,

Peace Heart Eyes

# 125
Здравейте,страхотна тема Hug
Като дете бях гледала индийска версия на "Завръщане в Рая".Ако някой го е срещал ще съм много благодарна  bouquet

# 126
Здравейте,
Преди доста време гледах Bride&Prejudicе, Mistress of spieces
Много ми хареса Аушвария Раи
Може ли да ми препоръчате филми с нея.
Благодаря и ви желая хубав горещ ден.

# 127
  • София
Здравейте,

Kuch na Kahoo, обаче не знам как се превежда  Thinking Май е нещо от сорта Nothing to say  newsm78
Приятна комедийка, но е 3 часа  Tired

# 128
Здравейте,

Kuch na Kahoo, обаче не знам как се превежда  Thinking Май е нещо от сорта Nothing to say  newsm78
Приятна комедийка, но е 3 часа  Tired

Благодаря ти, ще го потърся по заглавието. Те и без това рядко са преведени на български.  bouquet

# 129
здравейте всички
търся следните филми-Guiana-2004g*  NAAM*  Gang-2000*   Hai Meri Saan-1991g*   Star -обединява ги участието на Kumar Gaurav-може да ми предложите и всеки друг филм с негово участие.
благодаря предварително на всички отзовали се!!

# 130
ЗДРАВЕЙТЕ,има много хубави филми ; MARD-Смел човек , МАЮРИ , СЛОНА МОЯ ПРИЯТЕЛ , SHOLA AUR SHABNAM , BOBBY , RAAZ , SHABD , Dil diya hai , Kuch kuch hota hai , Umrao jaan , Saathiya  и много други.МАЮРИ  ГО ИМА ВЪВ  lapache,MARD В  ZARTA.ORG ,другите ги има във DMCA-removal-from-Google.ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ.

# 131
На мен най много ми харесват 2 филма Fanaa и Hum Tum харесвам всички филми с Амир Кхан Grinning

# 132
4естно казано не сьм гледала много филми и нямам голяма база за сравнение,но мно го ми хареса "Слона моя приятел" Grinning

# 133
  • София
А гледали ли сте Ом Шанти Ом?
И ако да, хареса ли ви?

# 134
  • Варна
На мен ми хареса.Стори ми се по-различен,в началото се чудех дали да го доизгледам до края,но изчаках и стана интересен.

Общи условия

Активация на акаунт