Кой е най-интересния индийски филм,който сте гледали?

• 311 629
  • 736
  •   2
Отговори
# 135
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
преди няколко дни го гледах, на мен ми хареса, наистина интересна развръзка накрая

сега гледам "Понякога сълзи, понякога смях", поне горе-долу така го превеждат (като нямам много време през седмицата вечер гледам индийски филми на части и стават като сериалчета за мен  Laughing)

# 136
  • España (Плевен)

Снощи го гледах, много ми хареса , малко фентъзи и много любов Peace

НЕ мОГА ДА НАмЕрЯ СУбТИТрИ... ПОмОГНЕТЕ  Hug

# 137
  • София
Mohabbatein
Fanaa
Hum Tum
Veer Zaara
Garv:Pride and Honour

# 138
Този  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам го!

# 139
Знаели някой ,дали е излязал Dhoom 3.Много искам да го гледам но незнам от къде да го изтегля.Някои ако знае да ми каже ,ще съм му много благодарна.

# 140
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

да, този е Понякога щастие, понякога сълзи

от толкова индийски филми вече понаучих четири - пет думи

# 141
Кажете ми ако знаете дали е излязал Dhoom 3?

# 142
Аз препоръчвам Vivah
докъто търсех Namaste London попаднах на него(в колекцията ми от индийски филми  Flutter)
Препоръчвам ви го горещо  Sunglasses

В момента свалям Vivah  Flutter
А  Namaste London намери ли го някъде?

# 143
Гледах този

с любимката ми Аушвария Раи.
Приятно филмче.

# 144
Здравейте на всички.За мен най-интересен е малко казано.Fanaa e убийствен,невероятен,нежен,прекрасен.Той е като наркотик,колкото повече го гледаш,толкова повече ти се гледа.Този филм ме разтърси до дъното на душата ми и ме накара да се замисля за много неща в живота.А иначе издирвам всички фенове на Амир Кхан за кореспонденция,а и всяка информация за него е добре дошла.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 145
Здравейте на всички.За мен най-интересен е малко казано.Fanaa e убийствен,невероятен,нежен,прекрасен.Той е като наркотик,колкото повече го гледаш,толкова повече ти се гледа.Този филм ме разтърси до дъното на душата ми и ме накара да се замисля за много неща в живота.А иначе издирвам всички фенове на Амир Кхан за кореспонденция,а и всяка информация за него е добре дошла.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Не знам но може и да го знаеш този сайт виж тук http://www.lapache.info/index.php а също и тук http://www.zarta.org/,аз в лапае намерих моя филм който даже не си и представях че някога пак ще го гледам казва се Кохра.За онова време през 1993 ми беше любим а сега много харесвам Веар-заар май так асе казваше да не бъркам  newsm78,че много не помня имена Joy

# 146
Много благодаря за информацията,ако някой има интересни новини за Амир Кхан моля споделете. newsm51

# 147
Този е супер ,на него танцувах и плаках  Kabhi Alvida Naa Kehna /Никога не казвай сбогом/

# 148
В много индийски заглавия има Hum  и Dil. Някой знае ли какво значат.

# 149
Dil е сърце,а Hum е аз,но има доста производни думи

Общи условия

Активация на акаунт