Съвременен дизайн за "обикновения" човек - 2

• 48 267
  • 410
  •   1
Отговори
# 180

kremena, има бамбукови щори, много са ефектни.
Мдддааааа в хола сьм с такива момента и ела да видиш как мухлясаха от конденза по стьклата. И тия приьчици не могат да се изчистят. smile3511

# 181
  • Пловдив
Аз мисля да сложим щори тип римски или китайска стена  Peace

Лелята на мъжа ми ми даде всички броеве на списание Идеален дом и забелязвам, че в повечето домове, показани там са с такива щори - харесва ми как стои и пише, че "отварят" малкото жилище  Sunglasses Party
Само се чудя как ли се почистват  newsm78

# 182
  • Вече в моята си приказка...
аз съм твърдо за пердета. Писнало ми е от некачествени щори от всякакъв вид.

Хъм, да! И по-лесно се перат, пък и ако ти омръзнат - хоп, купуваш си нови, за много по-малко пари!

# 183

Лелята на мъжа ми ми даде всички броеве на списание Идеален дом и забелязвам, че в повечето домове, показани там са с такива щори - харесва ми как стои и пише, че "отварят" малкото жилище  Sunglasses Party
Само се чудя как ли се почистват  newsm78

Свалят се и се перат.

# 184
  • Варна
Реших се, ще са щори. При нас проблема е парното, имаме от онези ниски но широки радиатори и ако имам пердета, трябва да ги изнесем много към стаята, тъй като искам пердетата да са дълги и така ще се вземе много от самата стая. Не знам дали ме разбрахте какво имам предвид Crazy Дове4ера ще направя снимки да ви покажа. На мен пък китайската стена и римските много не ми харесват и затова най-вероятно ще са от вертикални, имаше много голямо разнообразие на цветове и шарки.
Аз в кухнята имам хоризонтални дървени и съм супер доволна от тях.

# 185
Мдддааааа в хола сьм с такива момента и ела да видиш как мухлясаха от конденза по стьклата. И тия приьчици не могат да се изчистят. smile3511
Отстрани изглеждат готини, но не случайно се казва "не питай старило, питай патило".

Ето затова е полезен форума, всеки да си сподели мъката или да се похвали!

# 186
  • София
Dame, а за твоите перипетии с "Дейзи"- ти предварително ли им плати? Щото ако не си-какво те накара да им платиш,след като не са изпълнили заданието? Нали затова е мебел по поръчка,иначе можеше да си купиш готово шкафче някакво.  Crossing Arms Много се ядосвам на такава безотговорност! #2gunfire

# 187
  • Пловдив
Тези щори какво представляват? Нещо подобно на това ли са http://images23.snimka.bg/004929093.jpg
Нащите прозорци във всекидневната са два и са високи от тавана до пода, широки са около 1 м. Какви щори ще вървят според вас?

# 188
[Тези щори какво представляват? Нещо подобно на това ли са http://images23.snimka.bg/004929093.jpg
Нащите прозорци във всекидневната са два и са високи от тавана до пода, широки са около 1 м. Какви щори ще вървят според вас?

Това,което си показала е римска щора.Но не съм си представяла,че може да се върже и с перде.Поне тази комбинация я виждам за първи път.
И аз преди месеци се колебаех м/у пердета и римски щори и накрая се спрях на пердета(тънко и плътно).Като си направих сметката дадох повече пари(плат за пердета,ушиване,перделък и двоен корниз) от римските щори.Сега малко съжалявам,но винаги може човек да си поправи "грешките".

# 189
Dame, а за твоите перипетии с "Дейзи"- ти предварително ли им плати? ....

Ооо не, в никакъв случай!!!! Дала съм само капаро. Още не сме решили с мъжа ми дали да върнем сбърканото шкафче, но така или иначе не мисля да бързам да им доплащам остатъка.  Crossing Arms Като се сетят да ме потърсят - тогава!  Whistling

# 190
Така е то в България, когато си една от 3 фирми в цялата страна, произвеждащи полистиролени шкафчета. Въобще не ти пука колко "качествена" услуга предлагаш.

Не е баш тъй. Naughty Но ги тормозете до край , не приемайте размер или цвят ,който не сте поръчали.Дейзи са ужасни несериозници и само по този начин трябва да се процедира с тях! Naughty

# 191
  • София
Много е кофти така,но пък от друга страна-още 2 месеца чакане... гадна работа. Те затова фирмите са несериозни-щото на никой не му се занимава. Така де,още 2 месеца без баня ли ще караш или ще глътнеш тези 2 см. Много съм набрала,че и при нас се случи нещо подобно, но с кухнята. Само,че там ние сме си виновни- не сме подписали нищо на хартия. Както и да е, няма да говоря сега,може би като ми поотмине. ooooh!

# 192
Започвам да отговарям поетапно  Grinning.

1. На Тити - "душ кабината" ни е 85 х 95 см. Достатъчно ни е и на мен, и на мъжа ми. Мисля, че и след като сложим паравана, ще е добре.  Peace

# 193
Здравейте, докато се наканя да снимам и да пиша, вие сте отворили нова тема.
Аз се интересувах от свежи идеи за барплотове, които изпълняват и функция на преграда и обособяване на пространството. Смятам да монтирам барплот между кухненския бокс и дневната, където в момента има голяма несгъваема стъклена маса с метален обков и крака. Красива е, но ми е много голяма, пък и вече е постоянно застлана с нещо отгоре /минахме даже на мушама, след 3-годишни опити да поддържаме интересни и красиви покривки, заедно с едно 3-годишно хлапе  Mr. Green/!
След като поставим новия барплот, до него ще сложа по - малка, квадратна и разтегателна маса, отново с изчистени форми. В предишния си постинг ви бях споменала, че в околния интериор има бамбуков тапет, от който съм много доволна - сложен е на съседната преградна стена между кухнята и хола и е залепен върху гърба, на който са закачени новите модулните мебели Hug. Всъщност аз видях разкошни идеи в тази тема, които много ми помогнаха Peace А Sun e публикувала снимки на материала, на който съм се спряла за барплота /май се казваше маракаш/ - в по-светлия тон, при мен ще е в комбинация и с венге /такива са ми съседните модулни мебели/. Е, наслаждавайте се на снимките и ако имате интересни идеи, ще се радвам да ги споделите.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209273
P.S. В магазина, от който купихме тапета, имаше огромни каталози с други уникални тапети - от естествени материали, коприна, платове, бамбук, ратан и др., във всякакви всевъзможни цветове и нюанси. Мисля, че са страхотен акцент за стена и не се замърсяват, така както латекса Stop

# 194
  • гр. София
Мама Бо,били ми казала нещо повече за масата?От покривката не можах да я видя добре,какви са и размерите?И доволна ли си от столовете?

Общи условия

Активация на акаунт