Отговори
# 15
Привет ! Heart Eyes
Кръц newsm51 !
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Flowers Sunflower   bouquet  Flowers Sunflower
И ние много се радвахме на снега, нищо че  е много малко  Simple Smile. Иначе сме добре,подивяваме по цял ден вкъщи  Joy.
Свекърва ми се завръща и ми става вече лошо  Twisted Evil.
Приятно празнуване на празника от нас Wine Glass

# 16
Кръци, хубава зимна темичка!  bouquet
Мира, честита новинка, убедена съм, че сте направили правилния избор! Желая ти леко, безпроблемно и спокойно пътуване до срещата с втората рожба! Факт е, че и втората бременнност, и изобщо гледането на второто детенце е по-спокойно и някак между другото.  Peace Което, разбира се, не прави обичта по-малко. Hug Не знам дали се дължи на дългото кърмене и липсата на режим, но Ники е много по-привързан към мен от Ради.
Вчера заспа навън в шейната, докато се разхождахме. Иначе не е фен на ходенето в снега, но го пипа с интерес.
Радвам се, че срещичката остава за следващата събота, дано сме здравички и да дойдем, много ми се иска. Лови, благодаря ти за усилията, които полагаш, миличка! Толкова си всеотдайна!
Евелинче, ще се радвам да се видим в някоя обедна почивка - наблизо съм до вас, та ако ти ходиш до кухнята за Благо и имаш време, може да се чуем. И никакви проблеми занапред!!!

# 17
КРЪЦИ страхотна зимна темичка smile3525
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! Flowers Sunflower smile3525 Flowers Sunflower
Тия дни с децата бяхме на разходка на вън,САШЕТО както винаги си спеше.Още  не ние дошла шейната от ВИДИН,та дребоса го извеждам с количката.
Тази количка е като джип 4x4 никакъв проблем да вървим по малките пътечки из квартала. newsm03
Днес бяхме на гости на мойта кума тя е именичка и наш САШКО беладжията веднага направи 2 белички.Разля 1 айран и кафето на мъжо и той се вбеси и ми каза :ТОЯ ТВОЙ СИН МНОГО БИЛ НЕПОСЛУШЕН,а аз му казах колкото е мой толкова и твой. newsm03
Аз съм била го моляви се научила да не слуша,бил се метнал на мен,абе те и двете деца като направят някоя беля и двете все приличат на мен newsm03

# 18
Наздраве! С тези прогнози за сняг в следващите два дни, внимавайте как бедствате!   DrunkMr. Green  newsm24

# 19
  • София
Кръци, мерси за темичката  newsm51.
Евелинка, ужас  ooooh!, много се радвам, че се е разминало.
Мила, не е само Дани, значи. И той в последните дни се сети да пише и си диктуваме тука...  Rolling Eyes.
ВерчИтУ, ще питам мъжът ми. 100 на 100 е минавал през такова изпитание.
Ma4o, страхотно пожелание  Party.
miki m,честито ви зъбче!
Ели, чакаме те  Hug Hug Hug!
Весеза неделя е срещичката. Благодаря, всеки си има недостатъци, дано само мъжът ми ме търпи по- дълго  Laughing .

Приключихме с документацията и изследванията при татко и вече всичко е в ръцете на докторите. Дано мине всичко добре  Praynig.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 12:46 от Lovi

# 20
Мики, честито зъбче!
Евелина, айде стига вече де! Измислихте ли име за момата?
Ето ни и нас в яалбумчето  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=50
И отново лека и приятна вечер!

# 21
От вчера ви чета на тел.,че компа ми пак се скапа нещо и трябва да се преинсталира пък тези дни няма кой. Confused
Ние сме добре само дето от 3-4 дни не съм излизала от къщи и ще полудея CrazyВ петък мисля да бедствам на рожден ден. newsm08.През деня на детски,а вечерта майките на спокойствие. Mr. Green
Хера-все едно глеам Красимир.Луд е за прахосмукачката.
Верчиту-луда работа при теб.Да не би да е замръзнала водата която идва към пералнята newsm78 иначе кое да и замръзне на пералнята Thinking,незнам.
Кръцbouquet
Тетка-много непослушен САшКО. Hug Те мъжете много им е лесно твоя син като кажат.
РУСЕНКИ-кога ще си спретнем  срещичка?!? Flutter

# 22

Верчиту-луда работа при теб.Да не би да е замръзнала водата която идва към пералнята newsm78 иначе кое да и замръзне на пералнята Thinking,незнам.

Оказа се, че е замръзнала водната помпа (иначе аз съвестно си я източвам). След спасителни акции като пускане на радиатор на балкона и отопляне на съответната водна помпа със сешоар ТЯ проработи. Сега съм се заела да изпера де що дрехи има, че утре пак ще е замръзнала Mr. Green

# 23
ВерчИтУ все бягаш по тъча отговарй на този въпрос! Mr. Green

# 24
ВерчИтУ все бягаш по тъча отговарй на този въпрос! Mr. Green
Като кажете и транспорта е възможен  Mr. Green

# 25
  • Варна
Здравейте и от нас  jumpuu
Кръци, супер е темата. Винаги намираш много сладки картинки. Flowers Bouquet
Мики, честито зъбче! Ще пораснат всичките, не се безпокой! Hug
Ние сме зациклили на 8 зъба и вече 4 месеца има страхотни нерви, ревове по нощите, хапане и дъвкане... Tired и никакви кътници. ooooh! Вече съм почти сигурна, че не е толкова крива заради зъбите, ами просто такъв си й е характера. Whistling
Евелинка, много неприятно. Добре, че вече всичко е наред. Hug
Ма4о, разгледах всички снимки. Blush Много готино изглежда мястото. Браво на вас, че сте си изкарали толкова хубаво. Hug Марти е голям сладур и кака Алекс също. Heart Eyes А за 2-3 събуждания през нощта направо завиждам. Аз само мога да си мечтая за нещо такова. Особено снощи направо ми разказа играта - само на гърдите ми вися цяла нощ и освен това ме рита, върти се и мрънка #Crazy По едно време вече ми идваше да я набия, даже май отнесе един по памперса. Embarassed

И ние излизаме всеки ден поне за 30 мин., че иначе не се издържа вкъщи. Но Ема все така не харесва снега и предпочита да я нося на ръчички. Rolling Eyes Днес се престраши малко, правихме кофички от сняг и тя с лопатката ги разваляше, но като цяло гледа да избягва контакти със снега. Confused Дано свикне.
Ето и от нас малко снимки.
До скоро. bye

# 26
  • Откъм Варната
Хоп и ние в новата тема, Хера прати Слави да поизчисти и в нас, че не мога да смогна, Митака само се катери по рафтовете в гардероба и туй му е подреждането, поне не вади нишо от там, днес ни донесоха шейната и утре ако не се е стопил снега ще поразходя чаавето около блока пред нас ще го фотна и ще пусна малко снимки и от  нас, а и една снимка от нова година да видите как Митака се забавлява с една бутилка водка ще пусна, ама това утре, че тати е стоплил завивките прилично и ме чака похърквайки да си легна  Mr. Green

# 27
Като ви видях снежните снимки и ми домъчня за родния край Mr. Green, а пък мъжо доста се впечатли.Много са сладки малките душици Hug
Кръц, мерсаж за темичката.
Ние се върнахме от гостито.Установих за пореден път, че Андресчето е много зависим от мен.През цялото време мама, мама....и до тоалетната  с него ходех Crazy.Но си го изкарахме много хубавичко въпреки това.Хареса си едно папагалче и по цял ден крещеше пи,пи Mr. Green
Другия извод до който стигам за пореден път е, че доста се е разлигавил.Вчера обядвахме в един ресторант и на съседната маса имаше друго бебче на 15 месеца също.Ми то си седеше мирно и спокойно в скута на баща си и си хапваше доста добре, а моя през цялото време  само размахва, топи хляба в сосовете без да го яде, прави разходки между масите.....абе картинка Sad

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 01:50 от friki

# 28
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!ДА ВИЕ ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!  bouquet
Седнала съм да си пийна кафенцето на спокойствие докато САШКО още дреме,че после...........
Мъжо и Елена са заминили кой на градина кой на работа,аз переди малко се излюпих от леглото.
Днес ако не вали бегом марш с диването на вън,ама май са казали дъжд,дано да е сняг да му направя някоя друга снежна снимка в снега,че ние винаги като излезем САШИК заспива и откараме някой друг час на вън спейки smile3524,другите дечица се пързалят играят ние спим.

# 29
Да се почерпите за здравето на нашия малък именик:

Честито на адаша Калоян и на всички празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт