Отговори
# 45
Момичета, много ви благодаря за вниманието!   bouquet
Аз вече попрочетох по въпроса! Днес са взели кръв за втори изследвания на бебока и чакаме заветната сряда, за да научим резултатите! Надяваме се да има някаква грешка и всичко да се окаже фалшива тревога! Невероятно тъжно ми е за приятелката ми, защото тя си е на всичкото отгоре сама вкъщи с двете си деца, а мъжът й е на турне и се връща след два месеца
Няма да навявам тъжни нотки на прекрасната ни снежна темичка повече!
Желая на всички лека вечер!

# 46
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС И ПРАЗНУВАЛИТЕ ВЧЕРА! ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ.

Кръци, благодаря за темата!

При нас няма кой знае какво за разказване. Всичко си е долу-горе в норма.

Лови, благодаря за клуба. Какво става с баща ти?

Слипи, от къде дърпаш книги?

Засега толкова ме оставят. Лека вечер.

# 47
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДКИ БЕБОЦИ И НА БЛИЗКИТЕ НА ЛОВИ, ДИДИ  И АЙР.ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА С РАДОСТ.
Мачо, стискаме палци в заветната сряда резултатите да излезнат нормални.А ти подкрепяй приятелката си, защото е много деликатна ситуацията найстина.
Абе, девочки, слагайте повече снимки в албума Mr. Green.Мен ръцете постоянно ме сърбят да изтипосвам Андрес , ама се усещам, че ако не се контролирам ще го напълня само с негови снимки Embarassed.Няма лошо ама ще стане роднина, милиционер, роднина, милиционер Mr. Green

# 48
  • Варна
Здравейте!
Да са живи и здрави всички именници! Да си носят с много здраве името и да не се отърват от много късмет!
Ma4o ти вече си разбрала основното . Н е страшно заболяването , важното е да се открие още при раждането . Като се пази съответната диета до към 15 години и няма проблем . За парите за лабораторията - всяка година е много сложно , защото се обявява конкурс и винаги има риск поради бюрокрацията докато се уреди конкурсът , да има децата , които да се изтърват от скрининга .
И аз чух , че в София заявления за ясла се подават по интернет . Тук обаче се ходи и се чака . Аз засега съм пас и Митко ще продължава да го гледа жена , но на колежката ми шерка и става на 3 през август и смята от септември вече да тръгва на градина . Отидоха вчера в градината , вече имало заформен списък на чакащи от събота  #Crazy , и те били 73 в този предварителен списък . И така , след близо 24 часа чакане , тя подаде заявление с този номер 73 , а се бори за 50 места #Cussing out И на входа седяла една майка и следяла някой да не излезе с друг номер , а не този от списъка , щото в противен случай някоя молба се промъкнала между другите . Луда работа ! Май и тяхната жена ше си гледа детето до 1ви клас . Дето викаме - ми то , както е тръгнало , и в 1 клас ще си се гледаме вкъщи

# 49
  • Някъде в Европа...
Да ви се оплача (сори за офф,а  Embarassed): Ще се пръсна от яд, заради този наш фотоапарат. Не стига, че не прави хубави вътрешни снимки,ами сега и клипче не мога да кача в vbox7 , защото форматът е непозволен #Cussing out. Ама така, като се оставих консултантът да ме подведе миналата година и вместо да си купя Сони, аз Олимпус ще купувам  #Cussing out #Cussing out. Ако някоя от вас ще сменя фотото не си купувайте този боклук : http://www.olympus.bg/consumer/29_mju_700.htm

Още веднъж - извинявйте Embarassed, ама много се ядосах и на кого да споделя ако не на вас  Heart Eyes

# 50
  • Варна
AIR то пък нашият като е Сони , да не мислиш , че е хубав . Хем ходихме с един приятел , дето уж разбира . Сега предлагам аз на мъжа ми да си купим нов , ама няма на кой да подарим този  Mr. Green Все пак виж нещо да не би да трябва да се оправи по настройките . И жалко наистина , кофти е да имаш нещо , което да не ти върши работата , за която си го взел

# 51
  • Стара Загора
Минавам на бързо, че днес съм  #Crazy
Честит празник на всички именници  bouquet
AIR-че аз съм с Олимпус и съм доволна...е сега нямам кабел, че едни сръчни ръчички ми го развалиха ама това е друга тема Twisted Evil
Лови  Joy

# 52
Добро утро Hug
Наш САШКО спинка още сладко,аз си допивам кафенцето и мушнах една филийка,че после може бандита да ми я изяде newsm03.
За ОДЗ вчера мъжо е говорил с директорката на детската градина на ЕЛЕНА и тя е казала никакви проблеми живи здрави другата пролет го приема без никакви проблеми.То имало една врътка че едното дете като е определената градина другото било с предимство,тъй че със САШКО ще се гледаме до другата година.
На есен ще пусна натрупалите ми се отпуски и после ще взема неплатен отпуск до пролеттта,когато дойде време за градина. newsm03
ЕЛЕНА като чу че другата година САШКО ще ходи в нейната градина каза че щяла да го пази и никой да него пипа,голяма сладуранка ми е тя. newsm03

# 53

Aз няма да казвам де те срещнах по тъмни доби да вилнееш Mr. Green

Дивчо заспа по поръчка, защото от 13 сме на РД и сега мама ще вкара едно кафенце и ще бръмне една прахосмучка, като си нямам Слави, аз трябва да я върша тази работа  Blush

Вчера падна в снега и малко коричката на пряспата го одра, ей после орива цялата улица... до магазина с играчките разбира се  Twisted Evil там започна да си избира камиони.. щото у нас имаме сигурно само 6 броя  Crazy
о
За фотото аз от нашто Сону съм доволна, взехме го като разбрахме, че съм бременна.

# 54
  • Стара Загора

Aз няма да казвам де те срещнах по тъмни доби да вилнееш Mr. Green

Еееее ама аз не всеки път съм лоша бееее  Twisted Evil Mr. Green
Точно се прибираме...ходихме по магазините...пак много пари пръснах за тоя Слави Twisted Evil Вчера след разместването /компа вече е в хола и аз на воля си чаткам дори и Слави като спи Mr. Green/ та ми се освободи малко място от едни цветя и сега направихме кът за игра на Агресивното...купихме му днес надуваем диван и пъзел за земята /че там е само паркет/ и сега вилнее там Crazy
Тетке мързи ме да пиша ЛС ама подписа ти е много голям...или остави едната снимка или намали и двете.

# 55
  • Варна
Минавам да си излея мъката... Sad
Ема тази сутрин се събуди с писъци и като погледнах целите й устнички и бузките отвътре са в афти. Cry Сигурно ужасно я боли, защото не спира да плаче, иска само да я гушкам и ми виси на гърдата. Ходихме на доктор, било от някакви гъбички, ама не млечница, а други някакви. Изписаха ни Фунгостатин и сега мажа, ама то ужасно горчи. Sick Някой имал ли е такъв проблем? За колко дена минава тая гадост?
Много да си пазите децата и да си мият по-често ръцете, че е ужас просто. Sad Къде го лепна и аз не знам? Confused Уж я мия, зъбите мием по 3 пъти на ден...
Извинявам се за гадното настроение, ама много ми е криво. Hug

# 56
Миринда- споко  Crazy с фунгостатина минава бързо за ден- два Hug Пламена за млечица и го бяха изписали Peace ама беше бебе, не че сега е много голяма  Wink

Аз записах дечко след хиляди мъки в ОДЗ Приказка Варна, ще си почакаме за ясла  Confused 40 номер сме, а правят само една група от 20 и няколко деца  ooooh! Надявам се на една друга ясла, ама да видим....... Голям студ брах , не ми се говори направо колко часа висях по опашки  Twisted Evil , сега съм на работа и затова пиша иначе не ме оставя на компа  Twisted Evil почва едно тръшкане  ooooh!

Честито на всички именници на патерици   bouquet Да са живи и здрави  Hug

Еееее ама аз не всеки път съм лоша бееее  Twisted Evil Mr. Green

пък и подкупи взема  Whistling тя- затуй вилнее по магазините  Crossing Arms върви доказвай после, че нямаш сестра

# 57
Румена, от тук http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_comprofiler и тук http://www.chitanka.info:82/
После ще пиша, че сега дребният се опитва да ми унищожи цигарите.  Twisted Evil

# 58
  • София
Здравейте, момичета!
Честито на всички именници от последните дни! Да сте живи и здрави!

Ние с Венци сме добре, вчера излизахме с шейната - голям купон беше. Дърпане, бутане - смях. Резултатът е, че днес съм с мускулна треска на ръцете и болки в гърба. Но това е цената дечко да се забавлява.  Днес вече си бяхме с количката, но пак беше много трудно. В нашата държава явно никога няма да се оправят неуредиците с чистенето на улиците след обилен сняг.
Иначе е станал голяма лудетина - постоянно върши някоя беля, от къде ги измисля просто не знам. Но да е жив и здрав. Чакаме и ние сагата с електронното подаване на документи за ОДЗ-та в София. Много ми е интересно какво ще стане, но отсега съм заразпитвала за връзки в ОДЗ-тата, които съм си набелязала.

Миринда, кой знае какво е лапнала Ема? Не се обвинявай, че е заради теб. За два дни ще й минат афтите.
AIR, Olympus-а не е лоша марка, даже напротив. Аз лично съм фен на Canon. Само не се ядосвай за глупости.
Ma4o, дано всичко е наред с бебето. Praynig

Ние след малко ще се къпем, така че ви пожелавам лека вечер. Да ви питам - вашите бебоци в колко заспиват вечер, че при нас е някакъв ужас. Преди 22:00 няма заспиване дори и да го изкъпем в 20:30 и в 21:00 да го сложим да спи.

Чао-чао

# 59
Привет момичета и ЗА МНОГО ГОДИНИ-живи,здрави и бекрайно щастливи!
Аз докато се наканя да пиша,тя и таз година може да си отиде,ама нещо не мога да се организирам последно време.По празниците си бяхме малко на село,после тука от софра на софра докато осурвакаме всички баби,чичовци и лели,после ни застигна люта зима и се наложи скекитата да нощуват няколко дни в къщи,че не можеха да си изкачат баира до тях и така...все не можех да се добера до компа.
ЧЕСТИТО (на патерици) на всички именици-да са ви живи и здрави имената,и вие,и всички около вас,които обичате!!!
Зеле,защо ли това с висенето пред яслите ми е позната картинка.В неделя срещу понеделник сме висели с мъжа ми 7 часа на тоя студ.От 1 часа посред нощите застанахме "на вахта" -той на една,аз на друга опашка.Любопитка,и при нас имаше вече заформени списъци,незнайно откога и в тях аз бях 8-ма,а мъжът ми 40-ти.Ама това в общия списък-щото за ясла и за градина се чака на една опашка.Резултатък е-на едната сме с входящ номер за ясла-5(въпреки че по предварителния списък за ясла преди мен имаше само 2-ма човека и как ктанах пета не разбрах... newsm78),а на другата-23.Преди това подадохме и на още една-там сме 47.Надявам се тоз номер 5 да ни вкара,че и без това тя ясла ни е най-близо,а освен това е и ОДЗ-после да се прехвърлим и в градината живот и здраве.До къде я докарахме-да спим пред яслите и пак да няма гаранция,че ще ни приемат...Нямам думи направо...
AIR-че,и ние сме с Олимпус и да ти кажа съм страшно доволна,само дето клипчето няма звук,ама тогава просто много изгодно ни го предложиха и затова го взехме.Иначе за снимки е супер.
Миринда,съчувствам ти за Ема,ама не мога да ти кажа нищо-не ни се е случвало подобно нещо.Не се притеснявай,ще се оправи.
Heart,не сте само вие-и при нас е така.Ако я видиш-в 8:30 е готова заспала едва ли не.Изкъпваме я,изважда ни душата да вика "дай" докато гледа баща си да прави млякото,изпива го за отрицателно време 240мл и после ела я виж-ни помен от заспалата и физиономия.И съответно в кошарата и всичко става с краката нагоре.Към 22-22:30,а понякога и в 23:00 е вече заспала в някаква странна стойка в някой от ъглите на кошарата.Ама поне не реве докато заспи,а си играе и се занимава сама.Така поне като заспива по-късно ме оставя сутрин да поспя и аз до 8-8:30,а в най-добрия случай,който е супер рядкост и до 9.
Айде да ставам аз,че цял ферман заформих.Сега като минаха празниците ще имам повечко време да пиша.
Айде лека ви нощ и целувки от мен и ВИКИ!!!  bouquet

А ето малко снимки и от нас,в случай,че сте ни забравили:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=69

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 22:06 от matsa_gk

Общи условия

Активация на акаунт