Отговори
# 60
Здравейте, момичета!
Миринда, ама че неприятна работа. Дано по-бързо се оправите - гадно е човечето да се мъчи. Марти така пищеше от болки в гърлото, когато беше с ларингит. Ама пък малката е станала невероятна чаровница - пу-пу!   bouquet това от Марти за нея!
Маца, разгледах ви снимките - Вики изглежда толкова голяма, да ви е жива и здрава. Много ми хареса снимката с баба и дядо - личи си, че много я обичат!
Марти на ясла няма да ходи - направо на градина, а дотогава ще му мислим в движение. Засега, докато завърша магистратурата, ще си го гледам аз, за после-сигурно жена, ако си намеря работа.
Ние днес отново избухнахме в страшна разходка в снега, но и аз съм с мускулна треска на ръцете и болки в гърба  Mr. Green
Айде лека и мека от нас!

# 61
маца , в началото помислих ,че се майтапиш с това "1 часа посред нощ" , сега леко се колебая  newsm78! малиииии ! Shocked
по призива на фрики , най сетне ме светнаха как да качвам снимки лесно и смятам доста да се поупражнявам , но ще ви ги сервирам на порции . нали нямах комп няколко месеца - имам да наваксвам Mr. Green.
снощи както си спях усетих ,че нещо ми задра гърлото и хоп на сутринта възпалено.... , гласа носов , болки в плешките , главоболие . как става тая работа ?! от седмица не съм виждала възрастен даже от далече (като не броим таткото , ама на него нищо му няма ) и явно съм заразила Васил . на следобедния сън започна да покашля , а като се събуди чак до сега орева света ! дадох му "мукоплант" . дано е по-добре сутринта . и аз също.

# 62
Здравейте и от мен.
Малко със закъснение да почерпя за именния ни ден ама не мога да сваря че и до компа да се довлача. Embarassed

И честито на патерици на всички именници от последните дни. Hug Hug Hug
Миринда много неприятно че малката така се мъчи и дано да минава по-скоро. Peace
Аир не се ядосвай за глупости но мисля че резолюцията може да се променя дори и на видеото.Но сега не мога да ти кажа как точно става за вашия фотоапарат. newsm78
Мачо дано всичко се оправи с бебока на приятелката ти.Слушах по телевизията за тази болест и трябва да се вземат много бързи мерки.Всичко ще се оправи след това. Peace
Ние сме добре по цял ден все нещо шетам и уча разбира се и все нямам време за себе си.Направо вече не знма къде се намирам.То тая домакинска работа а и сега големите деца няма край... Mr. Green
Още не сме се возили на шейна но нашия е доста хилав и ще вземе да се завлече в снега че после не мога го и намеря... Party Mr. Green
Айде милички че тая нощ не знам пак до кое време ще стоя. #Cussing out
Приятна вече и сладки сънища. Hug

# 63
  • София
Здравейте и от нас.
Руми, благодаря, че питаш  Heart Eyes. Днес ще е събитието. Появиха се проблеми, но ще ги борим...
По темите:
Заспиваме след 10:30ч. Това ни е болна тема Tired. С мъжът ми сме в спор, но аз лично не мога. А и само аз го приспивам. И вече не е проблем кърменето. Свеки успява да го приспи и сама, но само за два дни. Явно не му се занимава  Tired.
За яслите, ....дааа, но на стачката в София бяха само 15 човека и с журналистите - 50 ... Браво на Варненки за организацията.  Иначе, аз нямам шанс. Сама съм и няма как да се наредя на опашката, заедно с Косето. Мъжът ми е на работа....Ще се гледаме.
Миринда,нямам идея, но дано се оправи по- бързо  Hug.
Изчезвам !

# 64
  • София
Момичета, някой ако иска, може да направи табелки с никовете за срещата.
Това е списъка от предишната среща.

Tetka74, Wel,Pats,Veseto s ,Heart, Flores, Didi81, Bombolina, Оmnipresent, Oska, Mira sm, Didita4u, Еvelinar, Ангелина, Барабана, Румена, Веничка, mama toni, Шаманката, Dbs, Мiki m , Mila71.
Ако има някой пропуснат да казва.

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 10:40 от Lovi

# 65
Честит празник на всички, които са имали имен ден през последните дни!  bouquet  bouquet  bouquet
Миринда, дано по-бързо се оправите!
Мира, добре си е Калоянчо, Митко го е запомнил от общия рожден ден и все ме пита какво правело "готиното момченце" като му заговоря за октомврийчетата.
Аз съм добре, Блажко е при бабите и на мен естествено ми е криво, че не е у дома да го гушкам, но трябва да лежа поне до към края на януари повечко. От вчера съм на двойна доза Магнерот, че контракции имам понякога една след друга на по 3-4 минути.
Кръци (щото си спомням, че едно време двете с теб усилено гнездехме), тая болест не минава при второто. И аз вървя из къщи с парцалчето и пера купища перални. Гладам и злобно ако някой нещо изцапа в къщи, абе ужас.
Да ви се похваля най-накрая - измислихме име за бебата и сме много щастливи (досега все се колебаехме между 4-5 имена и нищо не бяхме решили, затова не отговарях като питахте какво сме избрали Embarassed) - Магдалена Димитрова Рагева - много ми харесва как звучи.

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 23:38 от evelinar

# 66
  • Стара Загора
evelinar много хубаво име  Hug...време беше да изберете Mr. Green

# 67
Привет и от нас.
Lovi-Кога е срещата.Аз пак съм пропуснала.
Миринда- мн.е неприятно това,което ви се е случило.Бързо оправяне ви желая.
за яслите- и аз ще я записвам и дано ни огрее поне в някоя ,защото не ми се мисли кой ще я гледа септември месец.
evelinar-браво за името.Още малко остана.

# 68
  • София
mama toni, нa 13. 01. ще е срещата от 16 ч.

evelinar, много е хубаво името. Тони Димитрова имаше една песен за една малка магдалена  Heart Eyes. Дръж се, малко остана  Hug.

# 69
Здравейте Hug
Наш САШКо по никое рвеме взе  че заспа,ама пък сутринта за сметка на това стана в ранни зори newsm03.
ЕВЕЛИНКА много е хубаво името,аз много го харесвам. Hug.
 Ако САШКО беше момиченце щяхме да го кръстим МАРИЯ-МАГДАЛЕНА,аз тази комбинация също много я харесвам.
Вчера като изведох САШИК голям смях две момиченца го нападнаха едното на 1.2 месеца другото на 1 годинака.Едното по-големичкото го замерваше с малка снежна топка и той се хваща за панталона ми и вика МАМА,да го гушна,другото го прегръща и иска да го целува и той пак бяга да го гушкам гомям срамежливец е.
А иначе  много  го е страх и от нсега прави 2 крачки и плаче иска на да се гушка в мен.
Между другото мислих че сме заспали но сме будни и сега седи в мен ,аз пиша на компа,иначе голяма ревност е.

# 70
Здравейте момичета  bouquet!
Аз да ви се оплача Sad.Вчера чистих из вкъщи и бях разтворила да се проветрява.През това време малкия си играе #Crazy и аз реших да измия и чиниите.Докато мия чувам, че нещо пада, а малкия почва да крещи Shocked.Веднага изтичах, защото се усетих какво направих.Малкия е излязъл на терасата Crossing Arms, а мозайката е била заледена от капещото пране.Подхлъзнал се и го намирам паднал по гръб Cry, та явно си е ударил главата.Плака 2-3 минути, но аз много се уплаших Flutter и не спирам да се обвинявам.С това чистене и проветряване ще си осакатя детето #2gunfire.Трудно ми е, защото през деня спи само час, а аз се чудя от къде да я започна ooooh!.Ох, ами моя е голям бяс, че му трябва непрекъснато наблюдение Shocked.После доста време ми беше нужно, за да се успокоя Confused.

# 71
михаела , така си е ,  винаги успяват да измислят как да направят беля!
на всеки се случва да се разсее за малко , добре ,че Господ ги пази мъниците !
аз като съм в кухнята го вземам при мен и затварям вратата на другата стая , но и аз вчера уж само за малко отидох до кухнята и го оставих сам . като се върнах го намерих качен на една паянтова пластмасова табуретка ,гордо застанал прав в единия край . а си мислех ,че като няма къде да стъпи с крачето ,няма и да успее , ама ...! като слизаше си удари носа и познайте какво направи минутка след като спря да реве  Wink!

# 72
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Благодаря на всички за подкрепата. Hug Днес сме много по-добре. Simple Smile Почти изчезнаха гадните афти и дори на обяд Ема си изяде манджата, Shocked по-принцип това рядко се случва. Wink
Евелинка, много ми харесва името. Heart Eyes Браво на вас, че сте решили вече! Дано малката си изчака спокойно до края на февруари. Hug
Мишка, не се обвинявай, и през цялото време да го гледаш пак може да се удари. #Crazy Много са бързи вече и всичко искат да видят, да пипнат. Важното е, че се е разминало без по-сериозни травми. Hug
Айде, до скоро, че ще се будим вече Simple Smile

# 73
Здравейте и от нас!Днес след снежната ни разходка заспаха и двете и докато още са в хоризонтално положение бързам да се включа.Добре сме,времето тия дни е приятно за разходки и нямаме никакви пропyски.Градината на кaка и отвори врати,но не сме я водили,може би дрyгата седмица.Така,че сега трите си правим компания.Навън е много весело и вчера даже си направихме Снежен човек с каката,a малката и тя aха да се включи.Много се радва на снега и издава радостни звyци,когато ги возя в шейната:айдю(т.е.айде давай,мамо).После ще пyсна снимки да ни видите.
Миринда,много е неприятно това с Ема,но не се обвинявай,малките всичко опознават с yстата си и е невъзможно да ги опазиш да не налапат всичко.Преди имаше едно зелено лекарство,с което се мажеше yстичката и бързо минаваха афтите,но незнам дали го има още по аптеките.
Мишка,много неприятно е това с малкия!Те не се спират и издебват и най малкото невнимание от наша страна,за да направят някоя бела.Трябва много да сме внимателни! Peace
Евелинка,чyдесно име сте избрали,браво! PeaceНа моя много добра приятелка момиченцето и се казва така и тъй като много си я обичам имам слабост към това име.Малко ти остана,пази се!
Айде,че се събyдиха  малките! Hug
Ето ни и нас:
http://www.foto.bg/data/4549/medium/IMG_005512.jpg
http://www.foto.bg/data/4613/medium/IMG_006310.jpg
http://www.foto.bg/data/4613/medium/IMG_006411.jpg

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 18:25 от assia75

# 74
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&photo=236  усмивки от старите ленти  Crazy
Васко на 6 месеца. да видите колко е пораснал Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт