До колене е навън снегът. Всички вкъщи кротко си плетат - 14

• 46 530
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
doci ,мерси!  Много съм проста ooooh! Скоро нема да се науча,май ще си карам по стария начин,да не се правя на много можеща.
Оправих го.

# 136
Амели много добре ти стои   bouquet

# 137
Здравейте и от мен! Simple SmileНякой знае ли как се плете шнура за дантела
поан лас!Преди много време бях плела но не се спомням точно как беше. Помня само че се плетеше с пръсти. Ако някой е наясно да казва! Ще се радвам ако ми помогнете.

# 138
Намерих си писанието от предната тема, та го копирам:

шапката с цветя - преждата е "Калина" на "Велбъжд - Кюстендил" имат много свежарски цветове. Всъщност всичко шарено, което съм изплела е с такива прежди. Плета с кука № 3, перифериите стоят добре според моя начин на плетене. Ако ти се вижда меко трябва да плетеш с по-малка кука за да става стегнато. Този размер е за 2-3 годишно хлапе: започва се отгоре. В кръг се плете, като се наддава на спирала 15 реда. След това спирам наддаването и плета 18 реда за дълбомината на шапката. Периферията е общо 10 реда. В първия ред правя наддавки през 7 бр., спираловидно наддавам и на 2-ри, 3-ти и 4-ти ред. Натам до 10-ти плета без да наддавам.

за тази  шапка става въпрос.

# 139
Снежи, как постигна онези много фини къдрички по краищата на зелената бебешка жилетка?

Плета лицево 3 (или 5) реда. От опаковата страна изкарвам един ред "свивка, наметка". Продължавам лицево 3 (или 5) реда. Завършвам, прегъвам (свивките и наметките са по средата) и зашивам от опаковата страна. Получава се такова крайче.

# 140
Някой знае ли как се плете шнура за дантела
поан лас!

Не се сещам за кой шнур говориш. Можеш ли да го покажеш на картинка? А поанлас е доста специфичен термин. Явно отдавна плетеш или черпиш от по-отдавнашен източник. Grinning Ще се радваме да видим някое от произведенията ти.

# 141
Иначе ако може някой да ми каже как да си свалям албуми от Пикасата.
1. Сваляш си пикаса
2. Влизаш в интернет албум на Пикаса, отваряш снимка и трябва да има някъде- свали албума.

# 142
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Ето го моето произведение за Мечо. Палтенце за зимата  Embarassed и панталончето е плетено от мен  Grinning

първа

втора

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 00:38 от poison_avi

# 143
  • Варна
Ето го моето произведение за Мечо. Палтенце за зимата  Embarassed и панталончето е плетено от мен  Grinning

първа

втора

Много сладко!  Grinning

# 144
за тези, които любопитстват за ПОАНЛАС

http://209.85.129.104/search?q=cache:42zQVxfQvusJ:www.journey.bg … mp;cd=1&gl=bg

# 145
Някой знае ли как се плете шнура за дантела
поан лас!

Не се сещам за кой шнур говориш. Можеш ли да го покажеш на картинка? А поанлас е доста специфичен термин. Явно отдавна плетеш или черпиш от по-отдавнашен източник. Grinning Ще се радваме да видим някое от произведенията ти.
Все още не знам как да качвам снимки. Embarassed Не съм наясно как става , но смятам в скоро време да се науча и да ви изненадам.  Simple Smile
Да, наистина плета отдавна и смятам че се справям. Доставя ми голямо удоволствие.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 18:20 от goldilocks

# 146
сигурна съм, че го обсъждахме в една от първите теми, но търсачката не го открива, затова виж - не става ли дума за това:
http://forum.knitting-info.ru/index.php?showtopic=4058

абе нали имам албум в снимка.бг, вече две писма получавам, едната девойка я поканих тук, като гледам, не се е появила. другата директно ми поиска схеми на жилетки.....ма кви жилетки, кви схеми, кой да ти каже. На вас пишат ли ви през снимка.бг?

# 147
  • Варна
На вас пишат ли ви през снимка.бг?

Веднъж ми се случи. Бях снимала някои дрешки, които показвах в темата в КМ "Придобивки.." и получих мейл дали продавам дрехите и на каква цена.  Joy

# 148
сигурна съм, че го обсъждахме в една от първите теми, но търсачката не го открива, затова виж - не става ли дума за това:
http://forum.knitting-info.ru/index.php?showtopic=4058

абе нали имам албум в снимка.бг, вече две писма получавам, едната девойка я поканих тук, като гледам, не се е появила. другата директно ми поиска схеми на жилетки.....ма кви жилетки, кви схеми, кой да ти каже. На вас пишат ли ви през снимка.бг?
Благодаря! Heart EyesСмятам да се пробвам да го заплета пък може и да си спомня. Thinking

# 149
На вас пишат ли ви през снимка.бг?

Веднъж ми беше писал един потребител от там с покана да му разгледам сайта - онлайн магазин за ръчно правени разни неща,нищо впечатляващо,а аз снощи писах на един относно едни снимки,които ме заинтригуваха и сега се чудя дали ще ми отговори newsm78

Общи условия

Активация на акаунт