Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 897
  • 265
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!

Бобслей, добре дошла!

Рибче, радвам се че всичко е минало бързо и успешно. А сега Сузи да пази повече пръстчето.

Краси, честито ви християнче. Чакаме снимки. Вчера си задавах и яз въпроса, как сте се решили точно в този студ? Дано следващото ви идване  този път да е по-скоро, живот и здраве да се видим.

Мама Ели много  Hug Hug Hug и от нас. Направо ме потресе това което чета. За нехайството на лекарите просто нямам думи. А ти си много силна и добра майка, няма за какво да се упрекваш,  радвам се че всичко е минало успешно.

Олимпия, лек път утре. Ще чакаме да ни пишеш.

Радост, благодарим за поздрава, страхотен е.

Благодаря на всички за подкрепата . Ето как се развиха нещата при нас. Моите резултати са цистит, днес пак дадох урина, дано да съм се изчистила, поне болки вече нямам. При таткото резултата е стара язва(лекарят се чудил как досега е карал, защото огнището било старо, нещо такова, май не се изразявам много правилно), която се е възбудила от едни лекарства които пиеше за кръста. Сега ще полежи малко в болницата и с повечко воля и лечение всичко ще се оправи.
Най-лошото е, че Вили пак е болна. Само 15дена са минали от последното лечение и сега е с гнойна ангина, все сме си в къщи и пак болни. Днес вече трети ден е с Т, направо се виждам в чудо. Давам й Аугментин и Нурофен. Дано бързо да минава.

Както всички прочетохте, мама Нина вече си имат компютър и по-често ще ни пише. Поговорих ме си с нея по скайпа. Те са добре. Другото ще оставя тя да ви го разказва. Радост, децата все още са тук в БГ.

Приятен ден

# 46
здравейте мили момиче  newsm51
Боби вече се оправи от време на време покашлука ,но вируса хвана мен,от два дена съм като труп - температура,кашлица и страхотно главоболие ooooh! Tired,
има и проблеми с нета #Cussing out #2gunfire,дано мога да публикувам днес,
мамо Нина привет ,страхотно е ,че получихме вести от теб,скоро редовно да се влючващ, успехи и чакаме Hug Hug Hug,
Тинка лоша работа с тия болестти ,много боледувате Thinking,пращаме ви положителна енергия  и бързо оздравяване  Hug и скоро болест да не ви лови цялото семейство Praynig Peace,
 welcome на новото мамаче сред нас,
Скъпата добре се завърнала и не сме те забрави ли Wink, как е в новото жилище?
Рибче радвам се ,че манипулацията е била с положителен резултат ,бързо възстановяване на Сузи  Hug Heart Eyes
Олимпия лек път и да се отчетеш как сте!картичка нямаме Cry,
Радост супер клип  newsm10,благодаря за поздрава
/малко мисълта ми е разпокъсана ,извенете ме,дължи се на състоянието ми/
вълнуваща вечер  newsm76 newsm76 newsm76

# 47
Здравейте!

Радвам се, че Мама Нина вече ще се включва по-често Grinning
Рибче, браво на Сузи за бързото възстановяване! Heart Eyes
Краси, честито ти християнче! И аз съм кръщавана в Бачковския и много си го обичам!:flutter:
Скъпата, да ви е честита новата къща!   bouquet
Тинче, скорошно оздравяване на всички в семейството! Hug Heart Eyes

Mama-eli, чета за вашия проблем и започвам и аз да се замислям, ами той и Ангел не може да говори, казва само МАМА, ТАТИ, БАБА  newsm78 и май е това, все и на мен ми се струва че е малко ама бабите все викат "има време, ще проговори"  newsm78, ох, не знам, май трябва да питам педито следващия път.

Ама не се шашкай, EmitoI! Причините за това може да са много. Ти най-добре си познаваш детето. Някои дечица просто не желаят да говорят. Калоян имаше огромно желание, но като се опита да повтори нещо, то излиза друго и сбърчваше вежди със забит поглед в земята или си криеше очичките.
Да ви се похваля днес малчо каза съвсем ясно "ИСКАМ"

Ето ги нашите снимки от празниците.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204016
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208129
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208817

# 48
мамо Ели вълнуваща новина ,скоро в речника ви да се натрупа върволица от думички blahblah blahblah

# 49
Здравейте!
Днес намерих време да кача снимките, обаче нещо интернета ми създава проблеми и не можах.  Rolling Eyes Ще видим по нататък как ще е.
Мама Нина, много се радвам, че се включваш, чакам с нетърпение подробности.  Hug
Скъпата, честито ви преместване, дано намираш повече време за нас сега.
Олимпия, дано всичко мине нормално този път с пътуването ви.  Praynig
Мама Ели, много хубави снимки.
Тинка, бързо оздравяване на Вили и на татко й.  Hug
Рибче, много се радвам, че всичко е минало успешно, дано и сега да няма проблеми и съвсем скоро да се похвалиш, че всичко вече е приключило.  Hug
Мами, притеснява ли ви факта, че годината е високосна, аз лично имам много лоши спомени от миналата такава. Като гледам и по новините какви нелепи трагедии се случват, направо косите ми настръхват.

# 50
Влизам само да ви пожелая лек ден,много усмивки и болничките да оздравяват!
аз все повече се влошавам пак главоболие, хрема и какво ли още не, боби почна да кашля много и се появи хрема, упорит вирус, дано се оправим в близките дни  Cry Praynig Tired!!
 Heart Eyes и  Hug от нас

# 51
  • БГ
Привет и от мен!!!    Hug  Детенце е на ясла, аз като добра снаха пийнах кафенце със свеки и я изпратих да ходи по срещи (много й се отдава тая работа, цял ден може да я върши!), направих кексче, да има за през уикенда, забърках пудинг, метнах и един гювеч във фурната за довечера и съм готова!!! Вчера ми беше толкова разсеян ден, че два телефона не намерих време да звънна, но днес май ми съм по-организирана и засега се справям!

krasykm06, излишно е да се притесняваш, дай малко по-оптимистично, година на Плъха, година на картофите, високосна и т.н., каквото ни е писано ще се случи, няма как да го променим!!! Моят мъж по Китайския календар е точно Плъх, а аз съм Заек, прочетох доста за конфронтацията на двата знака, но не мисля да предприемам специални мерки, ще си я караме по старому.

botzi, дано се справите с неразположението и бързо да се възстановите двамката с малчо!

tinka81, и вие много си напатихте с тия болести, дано да е за последно!

ribkata, желаем ви всичко с пръстчето на Сузи да е наред!

mama-eli, чудесни снимки, добре сте се забавлявали, а малката бебка много ти отива!  Heart Eyes Очакваме още и само хубави новини за малкия бърборко!

mama nina, привет, как сте, как я карате? Ще се радваме да пишеш по-честичко, мислено сме с вас всеки ден!  Hug

OLYMPIA, лек пък и благополучно завръщане! А в нашата поща днес има картичка, за което много, много ти благодаря!!!

Хайде, чао от мен, желая ви слънчев и спокоен ден!!!

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 13:22 от stefaniika

# 52
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Тази седмица беше много напрегната за мен, но успявам да се включвам и да ви чета. Малката е в много лош период на отрицание (малко рано мисля ни хвана newsm78). Почва се от сутринта - Руми наспа ли се, отговаря НЕ, Руми хайде ставай, НЯМА, Руми хайде на гърнето, да не се напишкаш в памперса, НЕЕЕ, НЕ ИСКАМ и така. После спорим за блузата, дали да я облечем или да остане цял ден по пижама, после не иска да яде и така. Всичко е на инат обаче, здравословното й състояние е ОК. Ситуацията е подобна като при Радос. При вас как е?
Рибче, радвам се, че всичко е минало при вас.
Тинче, едни оздравяват, други пак се разболяват...хич не ти е лесно. Стискам палци Вили да се оправи бързо.
Мама Нина, радвам се, че се включваш, чакаме подробности.  
Скъпата, нищо не сме чули за новата къща, прати малко снимки с обяснение. Харесва ли ти, доволна ли си?
Олимпия, лек път на обратно!  
Мама Ели, хубави снимки. Малкия е голям сладур  Heart Eyes
Стефи, свекито у вас ли живее? На моята също й се отдава да ходи по срещи, но понеже сега гледа Румяна и няма тази възможност. Наваксва си с телефона. Миналия месец има към 3-4 разговора по 30 мин. и явно Руми я слуша какво говори, защото чат пат повтаря по нещо като се прибера. Тази сутрин казвам ЧАО и тя казва на баба си "Катя отиде на работа  Mr. Green".
Краси, аз не вярвам на тия неща - високосна или не, на Плъха или на Коня...каквото е писано и както си го направиш, това е.
Боци, дано се справите по-бързо с тоя грип. Hug
Хайде чао от мен до понеделник!

# 53
Бързо оздравяване на всички болни!
На нас ни предстоеше повторна манипулация за сондиране на слъзния канал,но на Марти му никнат (най-накрая) кътници - два пробиха и остават другите и докторът каза да не го правим сега.
Още нищо не съм чела назад, но ще го направя  Embarassed
А за къщата - не е нова, преди 4 г. живеехме тук, после се преместихме в по-малко, но по-хубаво жилище, после се размножихме и след ОСНОВЕН ремонт, който излезе два пъти по-скъп и два пъти по-дълъг, отколкото очаквахме - сме пак новодомци. Иначе целта на преместването беше децата да имат отделни стаи - еееее голяма смешка, питайте ме къде спят - заспиват си по леглата и посред нощ се присламчват... Мартинчо се е научил да излиза от кошарата и прекосява къщата, за да се сгуши между нас, а Пепи цъфва след него и ревнува, че Марти може да спи с нас. Не ме питайте по колко пъти се местят през ноща - имаме и кошарка в спалнята и редовно намирам Пепи вътре да спи (тайно се е сгушил), а аз искам да сложа там Марти, след като е заспал при нас. Та пак си спим четиримата заедно - за какво ни беше всичко?! Иначе, още има за доизкусуряване, но го оставих мъж ми малко да си поеме въздух.
Междувременно пътувахме до Германия - много съм доволна - първо си починах, а и пазара,
там е истински кеф - цените са по-ниски от България.
Пишете, че някои дечица не говорят - ами Марти освен мама и амам други думи няма...., но аз не се притеснявам, защото Пепи беше същият и на 2 г. и половина проговори.
Софиянки, как сте с подаването на молби за ясла  newsm78
Аз подадох, но сме 83-ти номер - шансове никакви, но домакинката дето ми прие молбата, каза, че детето е голямо и може и да мине по-напред  Rolling Eyes - на следващия ден занесох едно пликче и го дадох на директорката, а тя каза да й звънна в края на месеца - не тая големи надежди, но какво да се прави...

# 54
  • София
Благодаря ви за посрещането! Много сте мили!
Наистина рядко пиша, но често съм тук Hug
Радост благодаря за инфото - трябва да видя как е в детски клуб "Пепеляшка".
Естествено ще се разровя в нета, ама знам, че тук ще намеря най-искрената и точна информация Sunglasses
Моята щерка "ходи" на ясла от септември, но много боледува, направо полудяхме и се поболяхме. Преди това 2пъти е вдигала температура, но нищо сериозно, а сега...
ама сигурно не ви казвам нещо ново Sick

# 55
Момичета, здравейте  bouquet

Скъпата,честит нов дом. Аз съм навита за среща само трябва да се разберем за ден. Wink Ти за коя ясла подаде молба? Това с присламчването в леглото ми е много познато. Дани от малък е в отделна стая, но сутрин често се буди към 7-8 и идва да ме подбере от хола да си легна в неговата стая, и не търпи никакви възражения Mr. Green

Краси,честито християнче да ти е живо и здраво!

Добре дошла на bobsley Hug

Да ви се оплача, че с Дани днес пак ходихме по доктори. Както си гледаше "Ну погоди" така тупна от стола и взе, че падна върху дистанционното и крачето от долната част на дистанционното му се заби до веждата. ooooh! Знаете колко кръв тече там и аз като погледнах, че раната е като дупка и се шашнах. Заведохме го на лекар, но слава богу нямаше нужда нито от шиене, нито от лепене, но ей така от нищо нещо стана беля.

На болничките пожелавам бързо оздравяване. Hug

# 56
Здравейте!
Ето го кръстения Мони
http://s150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/?start=0
Ние излизаме малко на снега, после ще се включа пак.

# 57
Получих картичка от Олимпия  Party Благодарим   Hug

# 58
Здравейте на всички нови и стари, познати и непознати!

Аз тази седмица, въобще не съм пускала домашното РС  Rolling EyesИзцяло бях отдадена вечер на Ивана, защото ми липсваше   Sad А в работата ще се старая да не влизам в БГ-мамма, защото е такава мания, че няма излизане   Naughty

Като първа работна седмица мина много добре. Ивана също е добре в яслата-ходи с желание и е веселичка  Grinning

Мама-ели, искрено ти съчувствам за това, което си преживяла, но дано оттук-нататък предстоят само хубави неща  Hug Hug Hug

# 59
С покана от наборката от Пловдивската тема- Катерина78 се присъединявам към вас!
Моя син е роден на 04.02.2006 и видях че и на тази дата няма никой -май ни пазите ред Blush!
Иначе темичката вие много интересна все с проблемите или радостите на нашите сладури  bouquet
Много здраве на болничките и на синчето на Мама ели да проговаря все повече че е много хубаво да се чува все повече и повече детското гласче! От личен отит го казвам че моя бърборец неспира да приказва и като чуе кака му да разказва и той почва! Crazy
И честито за християнчето аз много избързах и го кръстих на Никулден миналата година-2006. беше много малък и през цялата церемония плака но нали ми беше Никола и в параклиса в Пловдив в Св.Никола и на датата бях решила да го кръстя!

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 14:14 от neonkaa

Общи условия

Активация на акаунт