Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 905
  • 265
  •   1
Отговори
# 30
Привет момичета   Hands Clap  girluu  ,
мамо Ели пращаме ви хиляди  Hug Hug Hug,ти си една силна и непреклонима мама,истински съм щастлива ,че на края резултатите са добри и сте намери ли решения на всичките проблеми, не трябва да се упрекваш, смело напред  love001
Рибчемила ,стискам силно палци  Praynig newsm10,
Краси честито ти християнче  bishop bouquet, добре сте се забавлява ли Crazy
Ей Олимпия как сте,чакаме новини Heart Eyes?
спорен ден Wink Heart Eyes

# 31
  • под жаркото слънце
Олимпия, добре завърнали се  Heart Eyes
Ами тук сме още, не сме се завърнали  Laughing В петък пътуваме с нощния влак, а татито - днес с багажите.
Мамо Ели, потресох се  Sad Много прегръдки за теб и малкия герой  Hug  Hug  Hug
Някой получи ли картичка от мен?

# 32
  • БГ
ЗА МНОГО ГОДИНИ - живи, здрави и много, много щастливи!!!

Ей, мамета, направо полудях тези дни, връзката ми с вас е толкова силна, че липсата на възможност да ви чета и пиша ме изтормози до дупка!
Откакто заваля снега, на 1-ви вечерта, нямахме нет и горките ми нервички едва издържаха ... до вчера вечерта, когато най-накрая някой някъде си свърши работата и о, чудо, имаме нет и снощи на един дъх ви изчетох. Разгледах снимки и клипчета и установих, че дечицата много са пораснали!

Много ми е тъжно да разбера, че има болни дечица, дано всички бързо се възстановят! Ние засега сме добре, Марти от вчера е на ясла, ходи с огромно желание, най-после на въпроса "яшла?" получи положителен отговор, вчера едва дочака да стигнем до вратата на яслата и започна да се съблича и събува още отвън.

mama-eli, силни прегръдки и от мен! Ти си една много силна жена и любяща майка, не си карък, явно във всяка сфера работят хора, които не им е мястото там, но за съжаление те си кротуват, шефовете им нехаят, а ние се молим и принуждаваме сами да им вършим работата.

ribkata, стискаме палци манипулацията с пръстчето на Сузи да мине бързо и безболезнено! Много целувки и   Hug  за голямото момиче!!!

tinka81, дано притесненията ви са напразни и ти и татито ви да се разминете с болестите и неразположенията по-леко!

krasykm06, честитито ви християнче!!! Голямо пътуване сте направили, браво на вас! Следващият път ще отидем заедно на хижа Здравец, явно мислено и двете сме били там?!

И ние по празниците пътувахме доста и за хубаво и за лошо, за нещастие изгубихме много близък човек и това много ни разстрои. Преди Коледа бяхме в Пловдив, след това се прибрахме до Хасково, оказа се, че е само за два дни, след което отново в Пловдив, оттам в София, пак в Пловдив и на 31-ви се прибрахме отново в Хасково. Нова година посрещнахме в домашна обстановка със семейството на шефа ми, майка му, тъста му и майка ми. Всички възрастни са сами и се получи добре, че бяха с деца и внуци в новогодишната нощ. Марти учудващо издържа до 1.30ч и в 2ч вече спеше непробудно, та до 11ч на 1-ви!!!Всички късметчета ни зарадваха и удовлетвориха - на Марти се падна нова къща, на мен нов автомобил, на татито нова работа, което си беше самата истина, от 2-ри е на нова такава, а на майка ми - здраве! Парата от питата в Пловдив на бъдни вечер се падна на Марти, а от другата в Хасково на мен, така че, няма мърдане ще има и нов дом и нова кола, дай боже!

Ами, това е от мен засега, желая ви слънчев и спокоен ден!

# 33
  • Пловдив
Здравейте, мамчета  Hug

Олимпия, радвам се, че се появи!  Grinning Бяхме се притеснили вече за теб  Wink А картичка не съм получила Sad
Мамо Ели, моята кума роди преди 4 год. в Окръжна болница, Пловдив. На втория ден бяха срязали юздичката на момченцето й. Веднага го бяха забелязали. После намериха дефект и в хрущялите на ушите, който даже след като ми казаха трудно забелязах. Не губи доверие в лекарите, има лекари и лекари, не обвинявай и себе си, не ти е това работата. Приеми, че просто не сте се сетили, че може да е това причината за всичко. И по-добре късно, отколкото никога  Wink Гледай напред и забрави лошите спомени, поне доколкото можеш. Сега чакаме да чуем какво следва, за щастие имате много време да се научите да говорите, сигурна съм, че ще наваксате бързо  Peace
Краси, честито ти християнче! Ако минаваш пак към Пловдив непремено се обади. А как решихте да го кръстите точно сега, в тоя студ cold
Тинче, бързо оздравяване на теб и на мъжът ти! След една такъв преглед на стомаха и подходящо лечение, мъжо качи 15 кг  Laughing Просто яденето взе да му се ослажда, вече не го болеше стомаха.
Рибче, сигурно вече е минала операцията, ще чакаме да разкажеш...Бързо възстановяване на Сузи!
Ето малко снимки от нас http://good-times.webshots.com/album/561914781MEbJnW?start=0

# 34
mama-eli,  Hug
Честито християнче на Краси ! Здрасти на Олимпия и Стефанийката  Hug
Аз днес записах Бужи на ясла. След март месец тръгва,мишката малка.

# 35
  • София, България
Здравейте момичета,
отдавна не сме се появявали, дано не сте ни забравили. Нямам време да чета предишните теми, които съм изпуснала, но тази я изчетох, така че горе-долу съм в час как сте. Мама Ели ти си супер, добре че сте се справили навреме с проблема. Жалко за пропуснатото но гледайте напред. Олимпия при вас как е, тежи ли ти вече, каката и баткото как се държат, ревнуват ли.
Ето и нашия празничен поздрав към всички (малко е закъснял, но тъкмо да си върнете празничните усмивки

http://www.jibjab.com/sendables/view/COIEfdCo1Xqg20SaI01QrydI

Иначе с говоренето и ние не сме много напред. Бърборка си нещо на китайски, успява понякога да навърже 3 думи в елементарно изречение, но .... толкова. Вашите мъници могат ли вече да водят някакъв разговор  newsm78
С гърнето успеха ни е горе-долу същия. Пишка от време на време като го сложим, иначе си върши всички работи в памперса, но само като чуе "дай да сменяме памперса" и почва да пищи и бяга като луд и да вика "не дауаш" (демек не дава)  Rolling Eyes
С манджите успеха е променлив - кога яде, кога не яде, не знам от какво зависи, иначе се храни сам, с лъжичка и като се опиташ нещо да му пробуташ пак "не дауаш"
Друг въпрос дето ни е на дневен ред е тая простотия с детските градини. Досега бяхме спокойни щото майка имаше приятелка в ОДЗто до нас и бяхме уредени. Да, ама не, сега с тая история дето я измислиха със записването по интернет ни отиде цялото уреждане на кино. Ето един линк с малко повече инфо по темата:

http://www.computerworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=19038

айде това е от мен засега, дано да мога да се включвам по често вече  baby_neutral

# 36
Здравейте!

Днес определено имам някакъв проблем с нета, но се надявам все пак да успея да публикувам, за да ви благодаря за подкрепата и разбирането. Все по-скъп и полезен ми става форума. Много ви обичам всички! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
Хехехехе, "излъгах се"  Grinning
Mama-eli, чета за вашия проблем и започвам и аз да се замислям, ами той и Ангел не може да говори, казва само МАМА, ТАТИ, БАБА  newsm78 и май е това, все и на мен ми се струва че е малко ама бабите все викат "има време, ще проговори"  newsm78, ох, не знам, май трябва да питам педито следващия път.
А аз вече почнах работа, по цял ден съм на работа и "наливам ум и разум в студентските" глави.
Поздрави и много  Hug на всички

# 38
  • София
Престрашавам се и пиша, въпреки че досега само съм ви чела. Моята щерка ще навърши две години на 02,02 - видях че няма записани на нашата дата... впечатлила ме е олимпия и и желая здраво и добро бебче.
Имам въпрос към мамите от софия - мислите ли вече къде ще празнувате втория РД на децата... нямам много време, щото работя, за да избирам клуб, та ако имате впечатления - споделете моля!!!

# 39
  • София, България
ходихме на един рожден ден в клуб Мики маус и не беше лошо. Ходили сме и в Пепеляшка - там по-хубавото е че родителите са напълно отделно и е малко по-голямо като че ли, но пък организацията в Мики маус май е по-добра. Там пък е тесничко и децата не са много отделени от родителите, още повече като са толкова мънички трудно успяхме да се видим!!! Успех!

# 40
Здравейте!
Тази сутрин децата се оправиха бързо та имам време да драсна някой ред.
Бобслей, добре дошла!
Радос, добре завърнала се!
Ние вчера подадохме молби за детската градина, която в момента строят в нашия квартал, имаме надежда, че най-късно септември ще е готова.
Благодаря ви за пожеланията за нашето християнче, каката също сме я кръщавали там. Кумът ни живее в София, баща ми  и брат ми в Пловдив, а свекъра и свекървата в Пазарджик. Тъй като аз не си бях ходила от три години, та сега решихме да съчетаем полезното с приятното, а времето на Бачково беше просто супер, имаше сняг печеше слънце и беше просто супер. Свещеника беше един шегаджия и беше приятно.
Хайде дано днес успея да сложа снимки!

# 41
CHESTITA NOVA GODINA s malko zakysnenie!!!Pojelavam na vsichki mnogo zdrave i nepovtorimi momenti  s malkite chovecheta...
Izviniavam se za latinicata,no ot wchera veche si imame komputer i vse oshte ne sa instalirani vsichki programi.Nadiavam se veche da se razpisvam po chesto v temata....Pozdravi ot New York...

# 42
  • София, България
ей, мама нина,как сте? последния път аз като влизах във форума, тъкмо заминавахте! как се устроихте?!? как е по американско? малкия свиква ли вече? сигурно си разкавала вече, ама аз съм пропуснала   Wink

# 43
Здравейте, мами, вкъщи сме си вече  Hug
Вчера беше операцията, а днес при смяна на превръзката детето направо размърда палеца и докторът каза да си ходим  Grinning  Ще си има бинт още 15 дни, а конците сами ще се разградят  Grinning
Запознахме се с всички  Mr. Green , а Сузи беше като талисманче и само я глезеха  Laughing  /пациентите, де/. Обстановката също беше чудесна като за болница - бяхме си сами в стаята със самостоятелна баня, телевизор, след ремонт... Много добре стана, поне това да не ни притеснява. Иначе самата операция беше за 15-тина минути, мен ме пуснаха в реанимация и си стоях при детенце, докато се събуди - 1ч и половина спа след операцията  Mr. Green   После като се съвзе подивя из болницата, с едно момченце се запознаха и си играеха постоянно  Hug  Сега остава важният момент да опазим палеца, че тя все посяга с дясната ръка да отваря вратата или други щуротии, удря ръката насам натам. Голяма е хала  Laughing  Понеже не усеща болка и си мисли, че ръката й е добре, но непрекъснато й говоря да внимава, че ще се върнем пак обратно.

И така... Отивам за една хубава баня и ще ви чета!  Hug  Целувки на всички ви!!!

# 44
Ехооооо, дано не сте ме забравили  Praynig
Най-накрая да се разпиша и аз.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ - ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ПАРИ!!!!
Не съм чела нищо и се връщам назад да наваксам.
Аз да се отчета - преместихме се в Гео Милев (Бобче очаквам да се видим с теб и Магика),
Пепи ходи на училище и на занималня, Марти беше болен с АК, но се оправя.
Целувки на всички и обещавам вече да съм редовна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт