Честит Имен Ден на всички останали, които не съм споменала, но имат повод днес! Бъдете здрави!!!

А иначе костюмчето ни е от Ларедут, страхотно беше, пък и моето дете беше единственото джудже на Дядо Коледа, другите бяха с народни носии 
Я ме питай мене как сме ги вадили всички зъби...с температура. За мен такава температура (до 38) без сополи, кашлици и такива си е чисти зъби, при нас поне е така. Аз лично не я смятам за висока и не давам нищо

, а как ще си ходим не ми се мисли 

Възпитаваме си ги ний децата правилно, но и те сега търсят мястото си в йерархията. А как по-ясно да изразят позицията си, освен с горепосочените методи, след като нямат все още нужните умения?! Търпение и влизане в роля - при нас тези неща помагат. Засега. Търпението лекичко ми се изчерпва на моменти, но влизането в роля - от приказка, песничка или просто на момента си измисляме игра - страхотна работа върши. Направо чудеса.

Добре, че моят Дени е от по-кротките теленца, че съм си луда и трудно бих го понесла в цялата му "телешка прелест" 
Наобяд ми се обадиха от градинката, че е с температура. За сега няма нищо друго - не кашля, няма хремичка, но имам усещането че хремичката се задава. Или го простудихме в тоя студ, или е някое ясленско вирусче (макар че събота и неделя си е бил вкъщи и нищо му нямаше), приключихме със зъбоникненето на този етап. 

), а после мама ще дойде да я вземе. Не знам дали от думите ми или просто разбра, че и да плаче няма да помогне. Влезе и от вътре, с гръб към мен каза, бай мами 

расте, мисля, че коремът ми е нормално голям, но да се оплача, качила съм 10 кг, а съм едва в началото на 6-ти месец
Последните месеци все ми се яде тестено, че и шоколад бая си хапвам