Килограм след килограм топят се при Дюкан - 61 тема

• 20 770
  • 561
  •   1
Отговори
# 90
Честит имен ден на всички именици!

Момичета, аз съм съвсем нова тук, днес започнах Дюкан с пържени яйца без мазнина за закуска.
Сега искам да мина през супера и да си взема кисело мляко, което да ям в офиса. Сигурно многократно сте обсъждали това, за което много моля да ме извините, но бихте ли ми препоръчали подходящо обезмаслено кисело мляко? И колко на ден бих могла да ям от него?
И още един въпрос - мисля да съчетая диетата с фибри и хром от Фарманорд. Пила съм ги, много добре действат и са напълно натурални, мислите ли, че имат някакво противоречие с режима на Дюкан?

# 91
Бубинка, можеш да си купиш Култура или Верея, аз лично предпочитам Верея 0.1%.
За фибрите не знам, мисля че нямаш нужда, пробвай само с Дюкан!
Забравих и майка си Иванка! Леле ква съм щерка няма що! Е да ми е жива и здрава, барабар с внучката и зетя! Grinning

# 92
Пльос и аз. Днес се претеглих и съм -1.5кг за 6 дни. Много съм щастлива!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ!

Sun мерси за тиквата!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 11:24 от Пираня

# 93
  • София
Благодаря ви, момичета за милите думи- Embarassed Hug Hug Hug
Аз не съм от най-дребните, никога няма да съм само кожа и кости, но се радвам, че и дотук успях да стигна, че преди да започна режима, положението беше още по-зле- Grinning
Благодаря и за подкрепата на всички вас- Heart Eyes Heart Eyes
Видях и снимките на Мишето- това момиче е направо като раклама за режима- Shocked  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 94
Хайде още една почерпка от мен!
Съвсем истинска, приготвена преди малко и вече изядена!

# 95
# 96
Вещи. от онзи ден все си мисля за целта в кг. ми и информацията, която ми даде.Пиши ме с крайна цел 55кг., както си се получава.Да не се изсилвам, че нищо не постигам така.Само се комплексирам.Ще ти пиша и на лични, за всеки случай! Heart Eyes
Днес ми е малко притеснено.Мъжът ми е за първи ден на новата работа, за която кандидатства от около месец-може и повече.За първи път няма да си идва наобяд и не ми е на разположение по всяко време-с тези малки деца, които боледуват толкова често, това беше голямо предимство.Предишната му работа беше на 7 мин. път пеш от вкъщи.....Ма, то, едното за сметка на другото...Сега заплатата му ще е двойна...

# 97
  • София
За кис.мляко Култура да кажа, че има 0.1% мазнини от животински произход, но има и 3.6% мазнини от растителен произход. Майка ми ме светна онзи ден, да не съм си въобразявала, че ям нискомаслено кис.мляко.

Да се похваля, че въпреки многократните прегрешиния около празниците /дори и вчера/ съм стопила 6 см. от обиколката на талията.

# 98
ЗДравейте момичета.
Честито на всички именници от днес и от вчера.
Видях снимките - невероятни сте.
Лек и успешен ден.

# 99
Били,не се тревожи,колкото повече порастват децата по-лесно ще ти бъде,особено като тръгнат на градина и училище,тогава съвсем ти се развързват ръцете,честита нова работа на мъжа ти и успех  Peace
Забравих да се похваля,свалих плюсчетата от протеиновите дни с 2смесени,актуализирам си линийката,още два дни и се надявам да съм пак надолу  Rolling EyesИзключително съм щастлива,че от днес децата са на училище и ще мога да отида на фитнес  Mr. GreenАз почивам до 15.01,надявам се след това да имам много работа,но бог знае  Praynigне знам за вас,но от това стоене в къщи по цял ден и готвене и ядене(на режимности,разбира се)цяло чудо е,че не се търкалям  #Crazy Добре,че открих този режим,само ако знаете колко ядох вчера...а съм минус 800г днес newsm78

# 100
  • София
Били, не се притеснявай, винаги в живота едно е за сметка на друго- Hug
Jedira- благодаря ти за милите думи, и аз съм гледала твои снимки, много си чаровна- Hug  bouquet
Мария, Айсче- как сте, милички- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Утре ще гледам да кача още малко снимки, с дрехите от лятото, защото по тях най-личи колко съм смъкнала, че от преди това нямам снимки- newsm78

# 101
    Hug Здравейте  момичета, много сте бързи-когато  ви открих  преди Нова година бяхте на 56 тема, а сега вече  къде сте!
 Както бях обещала, че след Йорданов ден се включвам и ето ме сред вас.
     newsm78 Тази сутрин закусих с 1/2 кофичка кисе ломляко+2 суп.лъж.  пшенични трици /искам да попитам ще има ли проблем, ако вместо ечемични трици, които все още не  мога да открия си хапвам пшенични, от които в килера си имам цял чувал/. След 2 часа си хапнах 2 леко рохкави яйца и салам от типа шунка около 100 гр. и сирене около 30 грама.
  Искам да попитам  дали ще пречи много, ако  си хапвам кисело мляко 2% / понеже не мога да открия 0,1%, почти не го зареждат  в нашите магазини/ и за изварата има ли значение каква е ?
      Hug За сега се чувствам добре и определено  много ми харесва, че няма ограничение в хапването.
    Thinking В темата за рецептите срещнах рецепта с червено  /т.е. за първия етап нали така/ за хляб с трици-бях останала с впечатлението , че само  сутрин  може с мляко да се ядат 2-3 лъжици трици и толкова или греша?
    Хайде като за начало да спра до тук и чакам да ми отговорите.   bouquet

# 102
Ралче Hug мила страхотно съм, чувствам се идеално ако оставим на страна проблема  с колата  ми сутринта, а иедна гадна хрема ме е налегнала.
Ама всичко се оправи ( с колата) то в тоя студ горката нали си е уличница....кво да искам от нея, сега ще се преборя и с хремата и съм 6.

# 103
Добър ден.Аз се завърнах:) Записахме детето на градина-първи номер сме дано го вземат.
Не знам нарушение на режима ли е ако не си яла почти нищо? Вчера на обяд изядох едно пушено пилешко бутче и от тогава съм само на кафета.Искам да се наспя хубаво и тогава да хапна,защото направо едвам гледам.

# 104
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИВАНОВЦИ И ИВАНКИ, ЙОАН, КАЛОЯН:))

Ралче:)) 

Айсче! Laughing
Jedira! Примамливо изглежда десертчето, само за рецептурника ни е.
Поци!  Wine Glass
Амбър, Честито класиране!

Общи условия

Активация на акаунт