Отговори
# 105
  • София
Пресконференцията се отлага по независещи от мен причини за след 20 часа. Моля ви постискайте още малко палци. После ще споделя Heart Eyes
ще ми изтръпнат ръцете до 20ч  Wink , но щом е важно...  Laughing

# 106
Стискаме още тогава. Peace

# 107
  • гр.София
 Откривам залаганията Laughing.Каква е новината на Нана.
 Повишение на заплатата.
 Командировка на прекрасно място.
 Ново жилище.

# 108
  • София
Откривам залаганията Laughing.Каква е новината на Нана.
 Повишение на заплатата.
 Командировка на прекрасно място.
 Ново жилище.
нещо не ми се връзват с пресконференцията  Thinking освен, ако не я похвалят за нещо публично и това са наградите Wink

# 109
  • гр.София
 Аз разбрах,че тя на нас ще даде пресконференция довечера Simple Smile

Само да добавя,че стискам палци,каквото и да е.

# 110
  • София
Аз разбрах,че тя на нас ще даде пресконференция довечера Simple Smile

smile3505 smile3521

# 111
  • София
 Embarassed много съм буквална  ooooh!

# 112
  • София
здравейте и от мен.

Първо да ви честитя НОВАТА ГОДИНА, макар със закъснение, ама все още сме януари  Simple Smile
Та желая само здраве и само щастливи неща да ви се случват ( вече всеки сам си избира какво за него е щастие Wink)

На бързо от това, което успях да прочета:

Мадона - стискам ти палци, дано всичко е наред, мисли позитивно ( ако можеш разбира се в такъв момент) това май също понякога помага, поне бебечо в теб да не изпитва тревогата ти Praynig

Елуинг - успех и на твоите близки във възстановяването - дано всичко мине бързо

Велмар - стискам палци Дари бързо да се оправи

Дано не съм забравила някой  Confused, ама наистина бързичко минах през постовете ви.
И ако има болнички - да се оправят бързо ( по заповед на щуката  Wink)

Ние също минахме по реда си - аз през всички почивни дни почти, а Миташки - малко по-късно, но за щастие по-леко. Все още му лекуваме хремата. За съжаление все се минава по тези пътища - да гради имунитет ( поне така се мъча да гледам позитивно на нещата).

Ми това е засега, пак ще чета редовно
и пиша не толкова за съжаление

А да имах въпрос - вие мислите ли да записвате децата на ясла - ние нещо се замислихме - ама за такава, която да му гарантира след това място в детската?

# 113
А да имах въпрос - вие мислите ли да записвате децата на ясла - ние нещо се замислихме - ама за такава, която да му гарантира след това място в детската?

Здрасти! Радвам се че се разписваш  Grinning Аз съм записала Дари  и тя  от няколко месеца  вече посещава ясла към ОДЗ- такова ти трябва Peace.Това беше главната причина да избера  това детско заведение пред самостоятелна ясла, че като гледам каква лудница става с местата в детските градини.... ooooh!

# 114
vst80 много хубави снимки,стопли ми сърцето да видя толкова познати места, които свързвам с толкова хубави спомени!Благодаря ти! А украсата е супер!
Аз лично не съм ходила толкова на юг ,май най южно отидохме до Толедо ,но като цяло област Галисия ми хареса най много от всичко видяно,така че другия път се разходете и до там ако можете,ако не ,поне до Толедо ,там се чувствах като в подобрена версия на Царевец  Mr. Green
Разгледах и снимките в януарското албумче и се убедих, че с всеки месец тези деца стават все по сладки  Heart Eyes,а пияната пчеличка е много сладка  Hug
Сложих и аз малко на Еличето:
ЦЪК =ЕЛИЦА

# 115
Зравейте и от нас  Hug
Мадонка миличка,стискам палци,всичко ще е наред,ако можеш не мисли затова,гледай да се разсейваш с нещо приятно  Heart Eyes Peace Praynig
Велмар,чакам да видя Дари,ама нещо се бавиш  Flutter hahaha
Оф мацки вече ще лудна,не съм свикнала толкова време да си стоя в къщи и вече сама ще започна да си говоря  ooooh!,добре поне че сте вие да сменяме виртуално по някои и друг лаф  Joy Joy Joy
Пепър заглавието за нова тема много ме кефи  Peace Heart Eyes
А къде се загуби Валката  newsm78
Разгледах януарското албумче,ама тези августинчета все по-хубави стават  Heart Eyes Hug
Хайде по-късно пак ще намина,че и мен ме гризе любопитството за хубавата новина от  Нана  Mr. Green

# 116
Мадонка, моля се притесненията ти да са напразни Praynig
ВСТ, защо да е идиотска снимката, весело му е на детето Laughing
Блан, аз залагам на повишение изобщо, не само на заплатата Peace
Марго, Еличка как държи качулката на главата, даже и за снимки позира Wink При нас качулката се маха, още щом я сложим.
Велмар, браво на Дари Hug И аз пазех всички рисунки на Влади от градината, сега си ги събира и пази сам. Другата седмица мога да ти се обадя за по кафе, но само следобяд. Преди обяд си чакам ученика и не мога да мръдна от вкъщи. Може да се разберем нещо за след яслата на Дари, ако не е късно.
Аз тази вечер съм сама с децата и не знам как ще изкарам до лягане. Недоспала съм си от сутринта Tired, пък и втори ден ме боли кръста. Направо красота Sick За капак Деница вече от три дни спи само следобяд 2 часа и дневната ми програма се обърка тотално ooooh!

# 117
Беше много заета да разсипва клечките за уши и затова иначе сме същите  Mr. Green

Велмар преди време беше пуснала линк към песничката Бански на лалета,на група Врабчета,някой има ли идея от къде да си я изтегля ?

# 118
Здравейте,ето ме и мен Laughing
Мадонка много неприятности са ти се насъбрали Tiredно вярвам,че всичко ще бъде наред Hug Вярное че чакането много измъчва,но всички сме с теб Peace
Велмар Дари от сега е талант Laughing браво на детето,все така да я карате
vst80 страхотна разходка сте си направили Peace
  Ех ама хубави августинчетата пу..пу...И колко бързо растат Grinning
Бахи Наско беше доста отекчен със сурвакането  Winkтой първо паричките вземаше Mr. Green
 Аиде и аз чакам пресконференцията,че няма да мога да спя Whistling Нана давай новините Peace
  Пепър заглавието е  Peace Peace Peace
MamaMargo виж при Нашите деца аз там я видях тази песничка
 Лека вечер за сега Heart Eyes

# 119
  • София
Хайде слагам трапезата! Благодаря на всички ви за положителната енергия! Помогна  Wink

и нещо за преглъщане

и за десертче

А сега и поводът:

Получих и приех предложение за работа с изключително добри финансови параметри Wink

Общи условия

Активация на акаунт