Отговори
# 90
  • гр.София
 Мадонке-е,Мадонке,ако знаеш,в какъв ред те мислих- Нора,ти, бебето ; бебето ,ти, Нора. Ясно,че няма лесно, докрай ще я мислиш сестричката.Но не си навивай ужасии от сега на пръста. С първата бременност се утрепах от болести, пих какви ли не антибиотици (от първия месец) ,пу-пу ,здраво дете родих. Хубаво е,че те следят,стискам палци и изследванията да са само добри Hug Praynig

# 91
  • Някъде там...
Ох , Мадонке направо като си представих в каква ситуация си  Sick, дано нямате никаква рубеола Praynig Praynig Praynig. А доктора как установи , че е рубеола?

# 92
Мадонке, много те прегръщам, мила  Hug Знам, че е почти невъзможно, но наистина опитай се да не го мислиш толкова. Аз ще стискам палци силнооооооо и ще се моля всичко да е наред  Peace А ти през това време можеш да се разсейваш по-често при нас  Wink Heart Eyes
Честито бебче на приятелката ти - да е много здравичко и усмихнато   bouquet

Лека бременеене и на приятлеката на Нана и на Габи32  Peace Нана и да не ни забравиш, че и аз съм от любопитните  Embarassed

Pepper и на мен ми допада заглавието, а в последно време все по-често мислим с татито по въпроса  Wink, ама пусто шубееееее  Rolling Eyes

Лелеее, Бахи, какво чудо сте изживяли - направо ми се изправи косата  Shocked

Аз пък до сега гладих до припадък  ooooh!, че за пореден път изпрах цялата къща  Crazy Сега от умора съм се ококорила яко и се чудя какво да правя  Joy

# 93
Ох , Мадонке направо като си представих в каква ситуация си  Sick, дано нямате никаква рубеола Praynig Praynig Praynig. А доктора как установи , че е рубеола?
И аз така.Марти наистина кара РуЗеола лятото.Имаше 5 дни Т около 39 и накрая избиха пъпките-първо на лицето и после по цялото тяло.И при нея за 2-3 дни изчезнаха и това беше.Стискам палци и при вас това да се окаже.Не се ядосвай и за това ,че си давала  (евентуално)антибиотик на празно на Нори.
Аз винаги когато искат да ни изпишат антибиотик искам да направят на Марти кръвна картина и тогава.И двата пъти се оказа ,че не е за антибиотик.

Наистина ти пожелавам само страха да е бил голям и всичко да си е ОК и с теб и с Нори и със сестричето. Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 94
Мадонка, стискам палци  бързо да излезат резултатите и да се успокоиш Praynig Praynig Praynig Вярвам че всичко ще бъде наред Hug Дръж ни в течение Heart Eyes

# 95
  • София
Мадона, надявам се всичко да е наред! Стискам палци бебо да е добре!

# 96
Мадона добре че писа какво се случва с вас, че как ви ли не сценарии вече бях измислила. Embarassed Дано да не се потвърди диагнозата и ако можеш се успокой малко, и най-важното - спри да четеш в Интернет. Това е като да четеш медицинска литература - намираш си всички симптоми за най-смъртоносните тропически болести.

Честита бременност на на приятелката на Нана и на Габи32!

А още не съм разглеждала снимки, но се надявам да усплея днес.

Аааа....хайде да ви изненадам.....и ние ще дойдем на срещичката. Mr. Green 

# 97
МНого сте мълчаливи днес... Rolling Eyes Я да ви се похваля сега с първото творение на Дари в яслата Grinning.Правили са апликация на тема"сняг вали" Joy.На една синя гланцова хартия са лепили малки късчета памук.Щях да се разплача от умиление като  ги видях вчера... Много се развълнувах .Ще я снимам и ще ви я покажа Joy

Дани не се ли е завърнала още... newsm78

# 98
Мадонке, мила, майка ми като е била бременна с мен в 5-ти месец, също като теб, брат ми се е разболял от рубеола. Та, ето, родила съм се здрава, права, е верно малки са ми циците, ама е поправимо  Laughing. Не го мисли толкова, резултатите ти ще са отрицателни, ще видиш  Peace  Hug. А и нали сте имунизирани, не ми се вярва ваксината да е била дефектна.
Велмар, браво на Дари. Боби, като беше в яслата бяха правили апликации на Великденски яйца и аз като теб се разтопих от умиление. А, как прилежно си ги събирам сега, ако знаеш  Grinning.
Vst_80, снимките ви от Испания са много хубави и Лори е чудесна  Peace.
Ember, гарата на която се е снимала Vst_80 е трагична, защото имаше атентат в метрото в Мадрид преди 2 години. Ако не е така Vst може да ме поправи  Grinning.

# 99
  • София
Мадонка, дано всичко е наред!  Praynig За рубеолата - има как да не се сбърка с другите шарки - по уголемениете лимфни възли около ухото, не я ли провериха Нори? Когато аз и сестра ми боледувахме по това я разпознаха  Rolling Eyes А и ако помните Ивчо имаше същата реакция след ваксината. Все си мисля, че може да е реакция от АБ  Thinking Или пък както викаш ти - друга шарка - розеолата. Рубеолата е опасна наистина най-много в първия триместър. Много те прегръщам! Всичко ще е наред!  Heart Eyes Praynig Peace Hug
Чакам произведението на Дари!  Heart Eyes
Честити бебчета на родилите и бременните!  Hug
До скоро.

# 100
  • София
Elwing, как са твоите близки?

# 101
Здравейте  Hug
Ние се излюпихме преди малко и кога ще ляга после това дете просто си нямам идея.
Ember аз съм пропуснала да ти отговоря  Embarassed, ама добре, че е adrianska   bouquet
Браво на Дари и ние си държим първото произведение на Лори закачено на видно място - на хладилника  Laughing
Елфче, наистина имате ли някакви новини - дано да се пооправя момчето  Praynig

А сега да ви покажа моята щерка как ми се появи вчера - направо се попиках от смях, а и снимката стана сполучлива  Joy Татито ми забрани да я показвам, ама аз не мога да се удържа и да ви споделя най-идиотската снимка на Лори до сега  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206168&photo=24]

# 102
  • София
Elwing, как са твоите близки?
Чакаме информация  Rolling Eyes, поне знаем, че вече не го упояват.
Нана, ще чакаме да се похвалиш Peace
Лори и много сладка дори и така  Heart Eyes

# 103
Мадонка, много  Hug  spoko.Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред. Praynig
Опитай се да бъдеш спокойна, ако ти не си добре и на бебка няма да й е комфортно. Peace
...ето, родила съм се здрава, права, е верно малки са ми циците, ама е поправимо  Laughing.
Joy Joy Joy
Adrianska, благодаря за разяснението за гарата. Simple Smile
Velmar, браво на Дари, чакаме да покажеш какво са сътворили малките ръчички. Simple Smile
Nana77, мина обяд...каква е новината?Няма да мръдна от тук докато не разбера. Mr. Green
Vst_80, снимката е много весела, прилича на пияна пеперудка. hahaha
И Ния е много сладка. Simple Smile И Вики обича да прави "пис", ама после целите дрехи са в мастило, за това вече твори с цветни моливи.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 13:41 от Ember

# 104
  • София
Пресконференцията се отлага по независещи от мен причини за след 20 часа. Моля ви постискайте още малко палци. После ще споделя Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт