Отговори
# 15
  • гр.Добрич
Мис74, да не е някаква алергия?  Да е хапвала нещо по-различно?
Ние в големия студ изкарахме Ивчо за около час навън и така му бяха обрулени бузките, че два дена го мазах с разни кремчета.
Момичета бихте ли пуснаи пак онзи линк с нивата на изследванията от кръв и урина?

# 16
Spinki,ами тя  почти всичко яде и досега не е имала такъв проблем,онзи ден и дадох за пръв път прясно зеле сготвено,но не ми се вярва да е от него  Rolling Eyes

# 17
  • София
Мис, Ивчо е така от известно време - само по бузките има дребни пъпчици и му избиват червени петна, особено след сън. Чудя се и аз какво е.  newsm78 Може би трябва да посетим Ангелова.  Tired
За подпухналите очи - след дневния сън е подут Rolling Eyes, а сутрин нищо му няма.
Велмар, чакаме вести!  Praynig
Бахи, благодаря ти за предложението Hug, те имат приятели там, при тях бяха за НГ и засега нямат нужда от нищо. Той е в б-ца в Карлсруе, а тя - в Пирмасенс.

# 18
Елфче, дано всичко е наред с близките ти и бързо да се възстановят Praynig

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕС, МАЛКИ И ГОЛЕМИ!  bouquet

Блу, Бахи Hug

# 19
Честит имен ден на всички малки и големи кръстени с тези толкова красиви имена!
Носете името си със здраве и достойнство,светците ви да ви закрилят и пазят от всяко зло!

Ето и моята почерпка за съпруга ми и баба му:
да ви е сладко  Mr. Green

# 20
Съжалявам за лошите новини,Елфче,дано операцията е успешна  Praynig Hug
Вст80 радвам се че вече сте у дома,сега ще чакам да се наредите и да гледам много снимки  Mr. Green
Душе добро решение си взела,цял живот ще работим ,но детето един път е на 1-2 години и има такава нужда от нас,като станат по големи сами ни отсвирват  Wink ,този вариант ми се струва наистина най удачен  Thinking ,успех в търсенето на работа  Peace Hug
Айла много са порасли мадамите ,ето предимствата да са две,играят си сами  Mr. Green

Ние вчера започнахме с празнуването на Иванов ден и сега съм недоспала и гроги,но пък беше хубаво и весело.
Тук не е студено,но върху снега наваля дъжд който замръзна и сега е само за кънки,Милена може да пробваш с твоите  Mr. Green
Аз се изръсих насред улицата театрално по дупе опитвайки се да балансирам с две торби и за разкош носех и яйца които се счупиха , просто класика,като от филм на Чаплин hahaha сега ми е смешно ,но бая се натъртих  ooooh!

# 21

Честит Имен Ден на всички празнуващи!
    Честит имен ден и на вчерашните ни именици!
Елфче Hug Дано всичко се оправи Praynig
  Мама Марго направила си сефтето за тази година Mr. Green само да няма лоши последици Heart Eyes сега сигурно сте на омлет Wink
   miss_74 и на Наско бузките са така,мажа го с кремче,пък да видим дали ще се оправят newsm78
  Сега ставам,дано ме остави после пак да се включа
                      Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 22
Честит имен ден на всички именници и вчерашните и днешните!. Да са живи и здрави!

Ето скромна почерпка и от моята именничка Йоанка:

# 23
Aууу големи почерпки,ще се пръсна вече,стига толкова. Надявам се,всички весело да праzнувате Grinning Hug.
Мис74 на Алекс така му се бяха zачервили буzите,когато му иzлиzаше кътник. От самосебе си се оправиха.
Елфче далеч са ми,поне 4 часа в едната посока имам. Добре поне,че не са сами.Дано бърzо да се въzстановят.А zащо са на раzлични места?
Велмар чакам и аz добри новини,че голямо стискане на палци падна  Praynig.

Алекс май се уплаши,че ще го zаведа на лекар и не дриска вече,сега май даже zапек го хвана,днес още не е ходил.Айде после пак ще мина.

# 24
  • Някъде там...
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ ИЗДРАВИ!

Елфче , дано всичко се оправи  Praynig Peace

Мисс74 и на Вики му се зачервяват бузките, най-вече след сън и всеки път се чудя от какво ще да е newsm78

# 25
  • по света
Честито на именяците,да са живи и здрави!!!

# 26
Лелееее, колко много почерпки  ooooh!  Laughing!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet
Elwing, ще се моля и аз близките ти скоро да се приберат в къщи здрави  Praynig.
Ние нямахме интернет 3 дни, защото в петък забравихме да го платиме и той се изключва автоматично, а вие сте изписали цели 3 страници.
Някой знае ли тези молби, които ще попълваме за детските градини, в свободен текс ли ще са или ще пуснат образци, които да изтеглиме от сайта на общината  newsm78?

# 27
Elwing, ще се моля и аз близките ти скоро да се приберат в къщи здрави  Praynig.

И аз. Дано,бързо се оправят. Praynig

# 28
  • В ЛЮтеницата
Честит имен ден на малките и големи, празнуващи днес! Да са живи и здрави - да си носят името по стотина години!

Elwing, дано проблемите на роднините ти са с щастлив край!

Аз наистина съм много телеграфна, ама е от мързел  Twisted Evil! Покрай празниците гледах Лора съвместно с баба й и малко съм се "размекнала" - с около  плюс 4 кг, които сега пак трябва да свалям... Все още се чудя коя дата да си избера, за да започна работа, а преди това ме чака сериозно посещение при зъболекар, а освен това и гинеколог, очен лекар....
Бахи, почти прочетох книгата - доволна съм и напълно отговаря на разбиранията ми - все едно аз съм я писала  bowuu!  10х
Анди, имаш неизпълнено обещание от миналата година!
Времето се пооправя и предлагам люлинските и близо-люлинските мами да се организираме на едно клубно матине (м/у 10 и 12 часа) - похвалиха ми клуба на пазара на Люлин, че после като стана работна кой знае кога ще ви видя!

# 29
Здравейте и от мен,
Пепърчо, аз като една екс-Люлинка ме пиши винаги към срещите ви, макар и виртуално  Party
Елвингче, стискам палци и се моля операцията да мине успешно и скоро да се приберат по живо и по здраво у дома!!! На магистралата ли са катастрофирали? Ако е така, със сигурност е била висока скоростта, ох... Имам добри познати в Карлсруе, ако има момчето нужда от нещо - превод, храна, посещение, каквото и да е, пиши ми на лични и ще направя, каквото мога.
Бахи, аз се намирам от доста време в бермудския триъгълник между софийско, немско и австрийски. Сега се подвизавам у Виената, временно, либлинг  Laughing Ти къде си?
Марго, съжалявам за инцидента ти и ти благодаря двойно за подкрепата!
Велмарче, миличка не се притеснявай за ларингита, нали Начи вече два изкара, последния път нищо не съм давала. Ето какви указания спазвам, засега проработват! Ако през нощта внезапно се събуди с пронизителна кашлица като кучешки лай е, отваряш силно прозореца и изкарваш малката на студения въздух. Веднага и без да се замисляш. По-добре да изстине детето, вместо да се задуши! Но така или иначе второто е почти невъзможно, имам приятели лекари, които напълно го отрекоха!!! Няма да се притесняваш и да се стягаш, важна е реакцията!!! И намери на малката специален сироп за СУХА, а не къртеща и т.н. кашлица, това ще облекчи. А също и давай НУРЕФЛЕКС, за да отпусне гласните струни, нищо че няма Т. Успех!
Ларингита се надраства от децата, просто някои дечица са предразположени, Найден все в гърлото го удря!
Искам и аз да честитя на Иванчовците и Иванките днес, на нашите бебенца във форума и всичките им родителски тела-именици, а също на моите дядо и сестра!
Целувки на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт