Отговори
# 30
  • гр.София
 Добро утро!
 Докарах си диабет с вчерашните ви почерпки-коя от коя по -изкушаваща!
 Велмар,тук си,чакам новини за Дари. Hug
 Аз смених часовия пояс на писане.Ставам с Пепи за училище, а ужасно не ми се измъква от леглото!
 Вчера повозих и аз София на шейната-стабилно вози( дървена с метални рамки), а малката направо беше във възторг.
 Пепър за почивни дни или през седмицата да е срещата?!
 Елвинг , как са близките ви?

Блу и Бахи, мерси за темата  bouquet

Адрианска,на 4февруари подаваш по интернет,в съответния сайт ще има формуляр за попълване. Ако говориш за ОДЗ. Ако е само ясла-на място,в повечето си имат стандартна бланка за попълване.

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 07:33 от blanc

# 31
Здравейте, момичета HugБлагодаря ви за стискането на палци вчер аи извинявайте, че не се включих Blush.Бхяме на прегледа следобеда, от там  минахме през консерваторията, ДАри свири на роял bowuu и в общи линии доста разнообразна програма  имаше, та се прибрахме вечерта, като тя заспа в колата Crazy
Та- докладвам за прегледа. ДОкторката ме успокои и каза че няма изгледи да прерастне в астма(често се случва при децата Sick).Та- аз я заведох, защото за мен не е нормално да има перманентна кашлица и да пием почти постоянно най-различни сиропи, още повече изписани от педиатър Naughty.При нея ларингитът е алергичен.Има фамислна обремененост инаследствен фактор( аз като дете съм била така).Изписа ни   нови протиалергични капки, които да приемаме профилактично през този рисков сезон.НАзанчи  изследване на някакъв показател в кръвта, к ойто отговарям за  някакъв тип алергии и т.н...В общи линии се поуспокоих.
Искам да честитя, макар и на патерица вчерашния имен ден на всички празнуващи Hug , и  най-специални поздрави на нашия приятел Ивчо на Елвинг Heart Eyes Елфче, дано скоро  всичко е наред с твоите близки Praynig
За бузките и моят съвет, като  напатила си по кожни проблеми Crazy, е да се заведе детенце на дерматолог Peace
Извинете ме, но  отивам да пия кафе, че днес се успах и   излязох набегом откъщи ooooh!

# 32
Честит празник на всички именници от изминалите дни!

Peеееееpper, гоооотова съм...само уточни час и дата! Mr. Green
adrianska, мен ме притеснява това спинкане при нас и въобще не виждам как ще го преместим в другата стая. newsm78
Elwing, дано близките ти скоро да се приберат в къщи здрави! Praynig 

Ние вчера отидохме на имен ден на едно приятелче в квартала след кухнята, към 13 ч и се прибрахме в....18.30 (Pepper  Mr. Green). Поне децата се наиграха, мамите наприказваха,а  таткото ни си почина. Mr. Green

# 33
  • у дома
Честити празници със закъснение на всички именяци, малки и големи  Hug  bouquet newsm51

Ния вече е вкъщи  Blush явно тези дни ще се наложи да пообиколим София, така че ще дебна за точна дата и име на мястото  Flutter м/у 10 и 12 ни устройва  (после ще тичаме за кухнята)  Laughing крайно време беше, майката и таткото да се погрижат за детенцето си  Mr. Green
Elwing  Praynig  Hug

днес май ще трябва да гледаме горчиво  Thinking  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 10:06 от blueeye®

# 34
Да, днес май беше датата за Нори. Ще гледам задължително  Peace.
Анди, аз не се притеснявам за отделната стая, защото са двамата и Сашко много гледа от кака си, а когато тя е там не го интересува нищо друго. Особено ако им пусна и някое детско да гледат  Grinning.А, по принцип той и сега си заспива сам, аз излизам от стаята.
blanc, благодаря ти за отговора  Grinning. Мене повече ме интересува тази молба дали ще може да я изтегля по-рано и да си я попълня и на 4-ти само да я изпратя.
velmar, радвам се, че Дари е добре и че си се успокоила малко  Hug.

# 35
  • гр.София

а.
blanc, благодаря ти за отговора  Grinning. Мене повече ме интересува тази молба дали ще може да я изтегля по-рано и да си я попълня и на 4-ти само да я изпратя.

Не можеш,засега.( Освен междувременно да не измислят нещо ново.) В сайта има само примерна форма за попълване.

Ще гледаме Нори,как иначе Peace

# 36
blanc, извинявай, че те питам само, ама понеже видях, че си писала в темата за ДГ, а аз не съм я изчела цялата. Сега видях как ще изглежда молбата, ама в нея никъде няма поле в което да отбележиш дали има брат/сестра в съответното детско заведение. Това после на място ли ще се уточнява  Thinking?

# 37
  • гр.София
 Адрианска, има къде да се впише. Ей сега ще го намеря и ще мина на Лични,да не досаждам на останалите

# 38
  • София
Привет!
Честит рожден ден на Елена 82!   bouquet
Велмар, радвам се, че Дари е добре.  Peace
Аз нямам новини, държат го упоен, има страхотни болки  Sad На различни места са, защото него са го преместили, може би б-цата в Карслруе е по-добра, кой знае. Душе, благодаря и на теб, имат кой да се грижи за тях засега!
В колко часа беше Горчиво - към 16ч ли?
За люлинска среща - свиркайте.

# 39
Честит Имен Ден на патерица на всички празнуващи!  bouquet

Elwing, дано се оправят бързо близките ти! Praynig Peace
Aila, големи са образи двечките. Hug Simple Smile Как хубаво си играят!
Miss_74, на Вики така и се бяха зачервили бузките, кожата й беше грапава и суха, но при нея беше от студа.Мазах я с крема на Mustela за атопична кожа (преди го ползвахме, че е с чувствителна кожа) и се оправи за два дни.Ама дали и вашето е такова...  33uu
Vst_80, добре дошли на Българска земя!Чакаме разказ в картинки. Simple Smile

При нас тези дни все хубави новини.Пу-пу.Моя приятелка роди на рожденния ден на майка ми (5 януари), момиченце - Ивелина.Около нас все момичета се раждат, имаме си само един кавалер.
Днес се "открихме" със стари приятели с които си бяхме загубили координатите.И цял ден ми е едно весело.
А най-новото занимание на Вики е да ми разглежда албумчетата със снимки от младежките години  Flutter ( имам сигурно над 30).С такъв интерес ги разлиства, а на мен това ми осигурява поне 30-40 мин. спокойствие. Grinning

# 40
Elwinq, много неприятно. Дано се възстановят бързо и без усложнения и да се приберат по-скоро вкъщи!!

И кво сега?!?! Всички гледате горчиво,а??  и няма никой  Close Искам и аз да гледам, ама съм на работа  Confused
Е нищо де...Ще чакам после някой да разкаже как е било

# 41
И аз съм на работа. Hug Simple Smile

Ще чакаме коментари или после в Нетерата. Peace

# 42
я дайте линка за тази тема за детските градини, че и мен ме интересува

# 43
  • гр.София
 Е-е, Нори бяхте толкова близо след като средната двойка взе да губи накрая...

VesiG-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254295.0

Ембър,снимките ми не оцеляват след такова разглеждане.Иначе интересът е огромен.

# 44
  • София
 ooooh!  Embarassed Rolling Eyes аз пък забравих за Горчиво. Ще го гледам по нета.
 И Иво обича да разглежда албумчета. Но в никакъв случай не трябва да му попадат такива с празни страници, незапълнени със снимки, защото ги мачка ужасно.
Ембър, честита девойка на твоята приятелка! Около мен пък се раждат само момченца.
Аз сега съм с болящо ухо. Много гадно било, забравила съм.  Tired
Мадона наистина изчезна. Дано се разпише скоро!  Praynig И дано всичко е наред!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт