Отговори
# 60
Как се казва този клуб newsm78 така и не разбрах? Някой нов ли е ?

# 61
Elwing, дано бързо ти мине, че как гадно боли ухо. Confused Peace
MamaMargo, бързо оправяне и на теб.Аз днес пак съм на зъболекар и сега още по не ми се ходи. Crossing Arms
Nana77, мнооого снимки... Crazy личи си, че е било весело. Simple Smile
Vst_80, страхотни снимки!Хубава почивка!Красива Испания! Grinning А защо трагична гара? Embarassed
А за базара - мисля, че в Пазарджик ще има за Великден.Пак ще питам за по сигурно. Peace

# 62
  • гр.София

Май се казва Парти-ленд. На мен там ми харесва,ходила съм няколко пъти.
 Ми,дайте в понеделник.

# 63

Май се казва Парти-ленд. На мен там ми харесва,ходила съм няколко пъти.
 Ми,дайте в понеделник.
Мерси  bouquet АКо за този става въпрос http://party-land.net/  http://party-land.net/gallery2/main.php?g2_itemId=267, мога и аз да се довлека, че  мястото е лесно

# 64
  • гр.София
 Браво,Велмар,изпревари ме Peace.Това е клуба. Намерих си ЛС-то с поканата от Нори Grinning

# 65
Браво,Велмар,изпревари ме Peace.Това е клуба. Намерих си ЛС-то с поканата от Нори Grinning
ТИ съмняваш ли се в бързината ми Wink
(в подписа си съм сложила линк към всички детски клубове в София, които успея да издия.КАО имате попълнения Hug)

Punita, виждам те  не си писала цяла веченост.Драсни някой ред Hug Heart Eyes

# 66
  • София
не съм 100% сигурна, но май беше Партиленд  Rolling Eyes  Thinking
Вст, много снимки  ooooh! Признавам, че не можах да разгледам всичко  Embarassed Страхотна украса има  Heart Eyes А и с червената перука сте много готини  Laughing Много ми хареса и парка в Кордоба Peace За Лори май няма смисъл да казвам, че е прелестна  Heart Eyes
Моето ухо е по-добре. Назначих си сама лечение с капките на Ивчо  Blush
П.П. докато напиша моя отг., Блан отговорила за клуба   Crazy

# 67
 Grinning velmarche излови ме, наистина не съм писала от цяла вечност, но ви чета редовно. Яворчо е добре, пред прохождане сме, но още го е страх да се пусне сам. Ходим още на процедури, но съм много доволна от резултатите...Трябва да дойдем на някоя ваша среща в бъдеще-дано се видим. Цункаме ви и ви обичаме  bouquet

# 68
Привет  Hug
Vst,много хубави снимки,но и аз неможах да разгледам всичките  Embarassed,но пък там където я имаше Лори непропусках,отново е супер сладка, както винаги  Heart Eyes  Hug
Марго,дано по-бързо да ти мине зъба  Peace
Елфче,радвам се,че си по-добре  Hug Peace
При Даяна положението с бузките вече е добре  Laughing,определено не е от студа(понеже не сме излизали),педито и тя каза,че е от зъбите,изписа и крем ЕЛОКОМ,намазах я два пъти и сега всичко е ок  Wink,а от вчера има и още 2 зъба  Party
Хайде ставам,че се събуди и ще ядем  Mr. Green,после пак  Grinning

# 69
Grinning velmarche излови ме, наистина не съм писала от цяла вечност, но ви чета редовно. Яворчо е добре, пред прохождане сме, но още го е страх да се пусне сам. Ходим още на процедури, но съм много доволна от резултатите...Трябва да дойдем на някоя ваша среща в бъдеще-дано се видим. Цункаме ви и ви обичаме  bouquet
Радвам се че се разписа Hug, а още повече се радвам че сте добре с малкия мишок Heart EyesПоздрави  от нас и не  ни забраввяй  Grinning.КОгато имаш време, ще се радваме да прочетем няколко реда от теб.Дай някоя снимка на Яворчо(тук е натанало едно сватосване......... Wink, а пък и той е батко, та ще има интерес Laughing)

# 70

Ауууууу имало още непроходили,извинявам се мислех,че Даяна беше последна  Embarassed
Пунита,пиши,че скоро Яворчо ще се пусне сам и тогава съвсем ще ни забравиш hahaha

# 71
  • В ЛЮтеницата
М-да, това е. И аз го търсих, ама бях решила, че се казва парти-тайм и не го открих. На снимките изглежда страхотно  Laughing. Значи остава за понеделник 10:00 ? В неделя следобяд ще им звънна да попитам дали не е запазен и ще ви кажа.
Punita, а снимки нямате ли?
vst, разгледах ви и вас - много сте хубави и доволни. Ако бях с мойта Лора - сигурно щях да я оставя в онзи затвор барабар с баща й  Joy.

Vst, много хубави снимки,но и аз неможах да разгледам всичките  Embarassed,но пък там където я имаше Лори непропусках,отново е супер сладка, както винаги  Heart Eyes  Hug
То и аз така ги гледах  Embarassed, че книги без пряка реч, не обичам да чета  Joy hahaha.

# 72
ако е сутрешна среща ние няма да се котираме....Или ако дойда ще съм без дете hahaha Party Crazy

# 73
  • по света
ВСТ, супер снимки!!! Така ви завидях благородно де, за слънчицето и по-топлото време sun, за хубавата ваканция .... Лори е прекрасна!!!
Айла, ако знаеш колко пъти гледахме клипчето на мадамите, че Ицето мн им се радваше и пееше заедно с тях tv
Джулиана, като ти гледам тикерчето, има ли вече бебешки ритничета?? pregnant
Ембер, честита бебка на приятелката ти   ylinfant

Ицето е с ангина, но вече се оправя. явно е наследил това от родата на мъжо, че там им е слабото място. отървахме се за сега от антибиотиците, е само локални му слагам. иначе от 1 седмица през нощта плачи на сън, най-вероятно го болят и кътниците. та тия дни не сме във форма хич.
При нас мъглата се вдигна и изгря най-накрая слънце, та може да направим една разходка

bamboocha,не само че има,ами и татито ги усеща,голям звер е това Laughing

# 74
Здравейте, милички, не ми се искаше да пиша, но виждам, че питате за нас и да не ви тревожа, заради това не пиша. Ситуацията около мен е кошмарна и нелепа. По-късно ще ви разкажа. Участвам в някакво уравнение с много неизвестни.

Елфче, стискам палци на близките ти, дано се приберат живи и здрави.
Бахи, миличка, добре ли е Алекс?
Радвам се, че Дари се оправя, пожелавам и на останалите болнички да са здрави.
Аз пък вчера гледах "Горчиво" и в първия момент си викам, а няма да участва Нори, такава не фигурира. После зацепих, че Ели е тя. Забавно беше.
Добре дошла на ВСТ, и много се радвам на мнооооооогото снимки, за час-два ме пренесоха на прекрасно място. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт