Отговори
# 180
blueeye®, ей, ама можеш ли да направиш подобно "лудо" нещо и да не звъннеш един телефон... Crossing Arms Ами тогава сега си го яж сама! smile3534
MamaMargo, няма никаква документация на събитието...ама то освен Гого да снимаше, все пак аз бях заета с пеене и пляскане Mr. Green
vst_80 , наистина когато си далеч от обичан човек няма как реално да прецениш как се чувства. А няма ли някакъв вариант тя да си дойде за малко тук, със сигурност ще й се отрази добре.

А песничките са детски, но аз ги чувах за първи път Embarassed - например за баба Меца, която си загубила очилата и гарванът ги намерил, или пък една за чистачките, вратите на колата, и как правят децата, бабите, бебетата и т.н. Доста забавно беше...

# 181
  • София
Аз имам приятел с изваден далак и няма проблеми, без далак е от около 10 години. Но подробности не знам.
vst_80 , радвам се за добрите новини! Браво! И престани да се извиняваш, животът не е само хубави моменти и аз се радвам, че има още едно място, където мога да споделя всичко, което ме мъчи или радва.  Hug

# 182
  • София
Привет! Hug
Блан, не съм ги броила емотиконите, но сигурно цял пост само с тях мога да "напиша"  Blush А детенцето си е тук, при майката на етърва ми. И слава богу, че не го взеха с тях - не искам и да си помислям какво можеше да стане, ако беше в колата.
За манджите на Блу - права е Пепър - грях е да ги развалиш  Wink
Мама Марго, по-плитка ли ви е кошарката?  Rolling Eyes И аз оставям Иво с играчки вътре като гледам да са по-малки именно по тази причина  Rolling Eyes Да нагушкаш Еличето! А има ли вече зюмбели? така им викам аз   Mr. Green
Нана, добре тогава - няма да е щерка, а пак ще е мъж!  Peace Laughing Но винаги ми е било чудно как може една жена да иска само момчета - свекърва ми примерно също, при нея е станало така.
Да не пропусна - ако имаме някоя скрита Татяна - честит имен денHug  bouquet

# 183
Честит Рожден Ден, Цвети на патерица!   bouquet
Да си все така лъчезарна и много усмихната! Да си много обичана и щастлива!

Нана честито и от мен! Радвам се за теб, защото знам че в радиото нямаше пари   bouquet

Мадонка, вярвам че всичко ще е наред слънце – не спирай да си го повтарящ! И съм съгласна с AndyB напълно – колкото по малко знаеш, толкова по добре  Naughty
AndyB, хихихи много интересно и весело е това с пеенето, някое клипче няма ли?  Laughing  Hug

Mmilena, искрено ти завиждам за кънките…така ми се ходи и на мене на някакво такова място да се забавлявам, че не е истина. Давай да видим тез майчини неволи  Mr. Green

vst_80, много тъжно миличка, радвам се че най-лошото е минало. Сега се моля да се възстанови и оправи по бързо и да излезе от кризата в която е! Да не би да имат проблеми по между си с приятеля си…щом се държи странно, но сега не е важно – важното е да се възстанови тя, а после ще разберете!  Мисля че идеята майчето ви да иде е най-доброто нещо което може да направите за нея! Прегръдки!  Hug

Елфче,
дано бързо да се оправи момчето и да си ги посрещнете съвсем скоро здрави и двамата!

elen@, пази се мила и да оздравявате по скоро!

Бахи, Бланк-чето ме е издала от Русе съм Wink

miss_74, споко слънце и Алекс като спинка и като се затопли много след обедния сън са и червени бузите и после и минават!

Ейййй таз Мадонка чак архивите извадила  Joy Вярно, че аз бях писала за предходните бременлийки с три цифрените числа  Grinning
И Мадонка, няма ко да внимаваме с Елфчето той ник-а определящ, той е водещия в случая  Laughing А пък и аз съм спираловидна както Елфчето е казала, пък тя чак 2010  ще ражда  Joy

Иначе аз малко ви изоставих тъй като съм се закрастила здраво по ФШ и сега правя едни творения за да участвам в едни контролни  Blush Като дойде момента да се гласува ще ви пусна линк да гледате и оценявате творенията на всички новоизлюпили се фотошопки  Crazy

Айде ставам че сме оакани  Mr. Green

# 184
  • по света
Elwing, с иизваден далак се живее и то без последствия.Той като орган няма функции който биха застрашили работата на организма.Депо е за кръв,има функции свързани с имунната система през определена възраст и участва в образуването на червения кръвен ред.
vst_80,ако не намерите човек който да знае добре испански ще говоря с моя мъж,той е учил медицина там и е работил като лекар там.

# 185
  • София
Мерси, julianaHug
Валка, ще чакаме да те оценим  Laughing Heart Eyes

# 186
Има вече зюмбюли вкъщи и така ухаях!Мирише на пролет! Mr. Green
Ето снимка на нашите:
[img=http://img170.imageshack.us/img170/4056/p1110013re3.th.jpg]

А това време ме побърква просто,такава мъгла е навън,3 ти ден си стоим у дома,не смея да я изведа навън,а не ми се ходи в едиствения (засега )  МОЛ(бившия Универсален магазин),където има два къта за игра,но познайте и в двата се пуши и то яко,просто гледаш как майките и бащите павкат а децата обвити от дим си играят,да не говорим и че има доста мургави събратя и е доста шумно,абе гадост по моите разбирания.А тук наоколо само мъже има,Ники има много момченца наоколо ,но за Ели няма компания Sad,ако можех да телепортирам, малко мадами от Младост Sad

# 187
Честита Нова 2008 година! Да ни носи много здраве и любов!

Аз най-накрая се "онетих"  Mr. Green и сега имам много да наваксвам с четене на старите теми и много снимки да разглеждам. Но реших първо да се разпиша набързо.
Честит имен ден на всички които пропуснах до сега.
Честито и на днешните именици - Татяна,Таня и т.н.

Сега започвам да чета назад. Simple Smile

# 188
Благодаря ви милички за пожеланията! Пожелавам същото и на вас и вашите семейства през Новата година!
Не съм чела старата тема но от тази разбрах лошите новини.Встдано сестричката ти бързо се възстанови и да няма повече такива намерения Hug Мадонка на теб стискам палци дано резултатите да са добри, майка ти не помни ли дали си карала рубеола?Аз съм я карала поне майка ми така казва, мисля че веднъж прекарана дава имунитет до живот(не съм сигурна, нека мед. лица да кажат) Нана честито и на теб! Елфче дано и твоите роднини бързо се възстановят! Моя мъж си идва във вторник, ако няма мъгла де Praynig да се надявам. Аз ще съм в София, но без кола, че ме е страх в това време да карам на дълъг път и брат ми ще ме кара.Ще съм в кв. Манастирски Ливади така че ако някой е наблизо и иска да пием кафе да ми пише на лични Simple Smile Аз не се включвам много често, че и аз като Влката съм се закрастила с една програмка за правене на web сайтове и няма оттърване.Чао засега че малкия бандит се събуди!Всички болнички да се оправят! Heart Eyes
П.С Честито на всички именници днес и тези които съм пропуснала!

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 15:59 от cvetyab

# 189
  • София
Eлфче мъжете се гледат по-лесно Mr. Green, а и някакси не се виждам да връзвам панделки Laughing Но пак уточнявам, че това са само приказки по принцип, все още съм на мнение, че второ дете не искам. Naughty

Валка злато, не само, че пари няма, но и отношение няма Twisted Evil

# 190
ЧъРъДЪ на Цвети!!! smile3525Честито и на днешните именници!!! smile3525 А на Кайли честит НЕТ!!! smile3525

Маргеее, обожавам зюмбюлите!!! Моите на терасата сега пробиха и ще има да чакам докато цъфнат. нещо ми се върти в главата за напролет и Канада travel
Валка, давай още от сега да гласуваме да трупаш точки, пък после обещаваш и мен да увековечиш в едно фотошопско творение
Нана, честито и на теб! но не си права! пусни една мухичка поне. пак ли в електронна медия???
Блуууууууу, жестока си!!! не така, че на някои хора не им работят фурните
Елфче, дано твоите близки пристигнат живи и здрави до Рд на детенцето
ВСт, радвам се за сестра ти! но наистина е най-добре да говорите лично с лекуващите лекари

# 191
  • София
Нана, честито и на теб! но не си права! пусни една мухичка поне. пак ли в електронна медия???

Нека в понеделник подам предизвестие и ще кажа. Интернет-медия. Mr. Green

# 192

ФОКУС newsm78

# 193
  • София

ФОКУС newsm78

А не благодаря. Там вече бях Joy Три години - началник отдел. Назад не се връщам Mr. Green

# 194
Марго, много са хубави зюмбюлите Peace Пролетните цветя са ми любимите, нали съм пролетно дете. Майка ми каза, че на вилата вече има първо кокиче. Нацелувай Еличка и дано няма повече падания Praynig
ВСТ, хубаво е че сестра ти се възстановява. Дано скоро научите какво точно е станало от нея самата.
Елфче, дано и вашите роднини се приберат по-скоро при детенцето си Praynig Кой знае какво им е и на тях Sad
Нана, и сестра ми така казва Peace Тя казва, че и от физиологична и медицинска гледна точка на мъжете им е по-лесно. Обаче сега с дъщеричка - друга песен запя. Иначе съм съгласна с Блан, че Ясмин е хубаво име, аз имам братовчедка Ясмина.
Мегишик, дано твоите травми минат бързо. Аз имам само одраскано от неизрязани нокти, някой не си е свършил работата Mr. Green
Напоследък Деница се е научила да ме щипе по носа.  Доста е неприятно, защото тя използва цялата сила, която има.

Общи условия

Активация на акаунт