и на Мила
Лошото е, че е по такъв повод. Дано се оправи Преско бързо 
Иначе аз преди 11 рядко си лягам. То и мойто диване не ще да заспи по-рано
Аз преди лягане към 9-10 гледам да поиграя малко гимнастика. Сутрин трудно се измъквам за работа. Добре, че за сега ми е близо и ставам в 8ч. Като се преместим, ще трябва да се излюпвам към 7-7,30 сигурно
Лошото е, еч и уикенда не мога да се наспя. Маги откарва най-много до 8,30, рядко до 9 
Абе направо съм отчаяна
Нали започва подаването на документите от първия работен ден на февруари
Пак й няма абсолютно нищо друго!!!Утре ще я водя за кръв и урина...вече си вкарах вариянт в главата за нещо бъбречно...или проклетите кучешки,които още не избиват.Ако до утре вечерта не престанат температурите започваме антибиотик...утре е четвърти ден...Интересното е,че Янето добре понася темп. този път.От 3 дни насам под 37.5 не е имала,а на 38.5 тича като кон в къщи.Ама аз изкрейзвам от притеснение...заради онзи гърч.

А по повод записването, малко си се объркала, започва в първия работен понеделник от февруари, т.е. 4.2
www.kg.sofia.bg .
И смятам, че няма място за повече болни мартенчета 
те желираните бонбоби са къде къде по безвкусни .
На опаковката не пише да има, аз затова давам
Ама знам ли
единствения варянт при този случай /поне при нас / е много дрехи и завивки за да се изпоти ,но това е нож с 2 остриета защото като нищо може да направи гърч,затова аз обикновенно го увивам и слагам студена мокра кърпа на челцето и сваля температурата доста по бързо отколкото с лекарства.
ама както казва един колега - поне качествено вино пиеш 
май ще се окаже баш този 3-дневен вирус дето Герчо каза 

Иначе при Т над 39,5 давам Хексалгин .
за догодина.
те желираните бонбоби са къде къде по безвкусни .
На опаковката не пише да има, аз затова давам
Ама знам ли 
За температурата при нас ефикасно е хладък душ,пробвала съм и това с оцетените 4орапки,а същ на китките и 4елото и въобще не ни действаше,нищо 4е му бяха топли ръцете и краката,само дето си умирисах апартамента и не мисля да го повтарям.
иначе за пътуването -супер много яко
и мен такива вълнения ме тресат защото си взехме билети за 30 януари до Рим да ходиме малко да се видиме с майка ми и сестра ми и умирам от кеф
най вече защото ще ходиме всички, а и стана много изненадващо решихме го много набързо. Като цяло не сме много за екскурзии с този ремонт ама сега ни е паднало

-много ми е мъчно и всички ги мисля и стискам палци за всички
-дано ни подмине,че сега както и да кихам ми забраняват ще се озоря
представям си, какво ти е
нормално е да си притеснена след онзи гърч
стискам палци и на вас 
аз Б го водя в клубчета ,като искам да види деца,въпреки че там по често са по големи и не искат да играят с него
да тежи ми-15 кг е а аз сега и от операцията и от лекарството против кърма(достинекс )съм с много смъкнато кръвно.
аз не смея още да дам мед 
много пораснало твоето момченце ,страшен сладур 

/ си играе главно с племениците вечер като се приберат от училище. Скучно му е ама няма начин, още малко ще изтраеме. Мед не съм му давала. 
Препоръчани теми